Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
laviniablaga spune:
ciudat sistem de sanatate aveti voi acolo Katy. scuze m-am exprimat gresit....ciudata practica medicala la medicii de care vb
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga ciudat sistem de sanatate aveti voi acolo Katy. scuze m-am exprimat gresit....ciudata practica medicala la medicii de care vb A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristianCamera lui Rares Poze |
sa stii in Romania pt contractii iti dau no-spa iar aici iti dau partile cum ar fi paracetamol si pe mine nu ma ajuta alea cu nimik ca le iau degeaba eu prefer sa nu le iau si sa rezist durerea ca fac rau lui bebe prefer sa ma vait si sa merg in 4 labe prin casa de durere si nu iau pastilele alea.acum am norok cu no-spa-ul care mi la trimis LAURA G inca nu am avut nevoie dar cu siguranta o sa am
29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 sa stii in Romania pt contractii iti dau no-spa iar aici iti dau partile cum ar fi paracetamol si pe mine nu ma ajuta alea cu nimik ca le iau degeaba eu prefer sa nu le iau si sa rezist durerea ca fac rau lui bebe prefer sa ma vait si sa merg in 4 labe prin casa de durere si nu iau pastilele alea.acum am norok cu no-spa-ul care mi la trimis LAURA G inca nu am avut nevoie dar cu siguranta o sa am Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu ![]() Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA. AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!! |
esti mamica eroina draga mea!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
floricik spune:
| citat din mesajul lui Ramonika in schimb ieri la piata am cumparat nuci de la o tiganca. si imediat dupa mine venise o femeie sa ceara si ea nuci. si tiganca-i zice "intai o servesc pe doamna (eu), ca-i bortzoasa"... ![]() |
Ce delicata si subtila a fost....

26+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Avalon spune:
Bine, sa zicem ca nu prea am fost "cu toti boii acasa" zilele astea... nu va suparati pe mine... imi revin io si promit ca voi fi mai activa pe viitor 

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 

Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Avalon Bine, sa zicem ca nu prea am fost "cu toti boii acasa" zilele astea... nu va suparati pe mine... imi revin io si promit ca voi fi mai activa pe viitor ![]() ![]() ![]() |
26 +
Chiara Ada
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Avalon Bine, sa zicem ca nu prea am fost "cu toti boii acasa" zilele astea... nu va suparati pe mine... imi revin io si promit ca voi fi mai activa pe viitor ![]() ![]() ![]() ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 27+ ![]() ![]() |
Ava
stai linistita ca te intelegem perfect! Pupici!A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
Ramonika spune:
mi-am amintit. ![]()
voiam s-o strig pe RamonaC. ca tare m-a mai distrat la fazele cu catusele si cu pasaroiul si tanga...
vad ca Ava a raspuns la apel, insa ionela si krelia nu au aparut....
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
esti mamica eroina draga mea! A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristianCamera lui Rares Poze |
incerc sa ma tin pe picioare cat pot de mult si sa fiu in forma pt copil si pt familie.
mai dau un ex cu sangerarile care le am din nas imi curge in fiecare zi sange din nas si nu putin si cateodata se intampla sa imi curga chiar de 2 ori pe zi si am fost la medic si mam capatat cu o programare in dec.
deci insarcinata si probleme de coagulare si sangerari dese imi fac programare in dec de ce ar trebui ei sa imi dea mai devreme cand eu "nu am nevoie?"cateodata cedez nervos si ma apuc de plans fara sa ma vada sotul ca il zapacesc si pe el.da na ce sa facem plangem ne stergem la ochi si mergem mai departe,suntem in mainile lui Dumnezeu doar El are grija de noi ca altcineva are grija sa te termine cat mai repede.

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Avalon spune:
apropo de prioritatea gravidelor, n-au frate unii nicio treaba cu asta, poti sa nasti langa ei... eram la supermarket si hai sa fac o legitimatie, s-a bagat unul in fata fara nicio jena... si eu nu mai pot sta mult in picioare, obosesc asa de repede... in fine, dupa ce ce am cuparat, hai la casa... coada la toate casele, cica e criza si n-are romanu' bani, da' de unde! toti cu carucioarele full! si normal ca noi am avut proasta inspiratie sa ne asezam in spatele celui mai plin carucior si la cea mai inceata dintre casiere si mai aveau si nu stiu ce probleme cu cardul ca nu mergea... am simtit nevoia sa ma trantesc pe jos, asa cum fac copiii cand nu le cumperi ce vor... si in clipa urmatoare mi-am adus aminte ca parcaaa... parca... prima casa din orice supermarket este dedicata gravidelor, femeilor cu copii mici si persoanelor cu handicap... dar pentru ca traim in Romania, am ezitat si mi-am spus in gand: "oare totusi nu ma insel si e vorba de casa VIP-urilor?"
... l-am lasat pe husband acolo si am luat-o agale ca o rata spre prima casa... si vad pozele care intruchipeaza cele trei "categorii sociale"... nu era vorba de vipuri, imi strig sotul fericita si reusim in final sa iesim de acolo... uf, greu e si sa faci cumparaturi cu 2 bebelaci in marsupiu...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+