Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ava, faza cu prima casa de marcat nu am stiut-o, deci iti multumesc pentru informatie. Pe viitor voi fi si eu mai atenta la insemnele despre care vorbeai.

Katynici nu stiu ce sfat sa iti dau, insa si la faza cu sangerarile e destul de aiurea! Te inteleg si imi dau seama cat iti e de greu!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ma bucur ca v-am ... distrat, nu am gasit o exprimare ai aparte
Avalon, am fost probabil la acelasi supermarket ca si tine, doar ca toti stateau cuminti la casa "rezervata" si nici nu se sinchiseau ca sta o femeie insarciata langa ei, se uitau drept inainte sa nu ii vad ca m-au observat.
Asa-i la noi, mult respect.........

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Ava - chiar ma gandeam o data ca in Carrefour am vazut casa prioritara. intrebarea e: prioritata fata de cine? ca daca la coada mai sunt si alte sau parinti cu copii f. mici, banuiesc ca tot ai de asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ref la scurgerile alea...mie mi-a recomandat doctorul ceai de musetel...

29

Mergi la inceput

Katy - esti prea moale. eu as insista sa-mi faca una-alta, doar asigurare platesti (tu sau sotul), nu? si morfofetala de trim. II nu se face la voi? ca ar fi trebuit s-o faci intre sapt. 20 si 24 (parca) si acolo se vede sexul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Ava - chiar ma gandeam o data ca in Carrefour am vazut casa prioritara. intrebarea e: prioritata fata de cine? ca daca la coada mai sunt si alte sau parinti cu copii f. mici, banuiesc ca tot ai de asteptat.

toate, absolut toate supermarketurile au o astfel de casa prioritara, dar intr-adevar daca mai sunt alte persoane in fata in situatii similare, trebuie sa stai la rand...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Katy - esti prea moale. eu as insista sa-mi faca una-alta, doar asigurare platesti (tu sau sotul), nu? si morfofetala de trim. II nu se face la voi? ca ar fi trebuit s-o faci intre sapt. 20 si 24 (parca) si acolo se vede sexul...

ai dreptate ca sunt cam moale dar si cand ma calca pe batatura avem asigurari medicale nu bai de asta. sor fi facand nu am de unde sa stiu ca la ce sa ma astept de la astia cand pe mine nu mau monitorizat 3 luni va dati seama.si la fel ca si in alta parte te capeti doare cu niste nesemnificate scuze

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

imi dau seama ca e greu si pt. tine, mai ales ca ai plecat intr-o tara straina la mai bine, si uite ca aici, la capitolul asta, nu e mai bine pt. tine... adica ma refer sa nu faci o ecografie, sa vezi puiul... imi dau seama ca ti-e greu.

fetelor, eu am prestat destul pe azi. mai las si pe altii...
revin maine dimineata.
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

noapte buna RAMONIKA

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, sunt bine.... fac bagajele sotului ca la 2 decoleaza spre franta multumesc . Vorbim maine... ca merg si la munca de maine... gata leneveala.... ( de fapt merg 2 sapt si gata)

26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput