Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Beeeei fetelor ce e la odiseea de sept-oct: lumea naste, se face galerie...Abia astept sa va vad si pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor, apropo de casa prioritara din supermarket, ar fi bine daca ar fi folosita DOAR de gravide. Ca eu am vazut un domn care statea fara jena...ce-i drept avea o burta mareee

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am aparut si eu...vroiam sa spun ca si mie imi curge sange din nas des dar mi-a zis ca nu-i problem...mie mi se usuca mereu nasul de la nenorocitul de AC dar nu pot sa stau fara..si cand imi suflu nasul mai tare incepe sa curga sange ...oricum am citit ca nu e ceva anormal si ca si gingiile sangereaza (volum mai mare de sange in corp dupa cum stiti)...katy nu stiu ce sa mai zic...eu zic sa te duci la un cabinet private , platesti cat e si gata macar o ecografie ca lumea sa stai linistita..cat despre paracetamol daca te ajuta cumva la vreo durere poti sa iei( of course nu depasi doza)eu nu am auzit ca paracetamol;ul ar fi periculos..eu respir tot mai aiurea...dar burta mea nu e mare deloc si nici prea sus sa zici ca apasa pe diafragm...anyway...azi m-a lovit bb-eleina bien de tot..in legatura cu hainele: mie toata lumea imi zice sa cumpar cat mai putine pt ca bebele creste f f repede si de la o sapt.la alta e posibil sa nu-i mai vina ....asa ca o sa iau pe parcurs mai multe..acum o sa fac lista si iau doar cateva..eu nu stiu voi cum sunteti dar eu devin din ce in ce mai somnoroasa ..parca sunt in primele luni...si dorm nu gluma..dormit din ala care ma anesteziaza si dupa ce m-am trezit..hai ca v-am plictisit..asta in cazul in care ma citeste cineva..anywya eu scriu si oricum va citesc mereu dar nu sunt mereu lucruri noi d espus asa ca...mai bine mai rar(pt mine vb)..va

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Beeeei fetelor ce e la odiseea de sept-oct: lumea naste, se face galerie...Abia astept sa va vad si pe voi.

Lidia

Alooo, mai sunt 2 luni
Pastreaza-te ca vom avea nevoie cu siguranta. Mai ales de astea ca mine care le tremura chilotii

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Fetelor, apropo de casa prioritara din supermarket, ar fi bine daca ar fi folosita DOAR de gravide. Ca eu am vazut un domn care statea fara jena...ce-i drept avea o burta mareee

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

poate se considera handicapat... in mod sigur nu din cauza burtii, insa!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS sa vezi ce repede trec 2 luni...Cred ca la toate ne tremura chilotii numai cand ne gandim la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Lidia

Alooo, mai sunt 2 luni
Pastreaza-te ca vom avea nevoie cu siguranta. Mai ales de astea ca mine care le tremura chilotii

monis 30
acum si cu poze

sunt si eu una din astea care le tremura tot nu numai chilotii

LIDIA 74 las ca te-om vedea si pe tine

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am aparut si eu...vroiam sa spun ca si mie imi curge sange din nas des dar mi-a zis ca nu-i problem...mie mi se usuca mereu nasul de la nenorocitul de AC dar nu pot sa stau fara..si cand imi suflu nasul mai tare incepe sa curga sange ...oricum am citit ca nu e ceva anormal si ca si gingiile sangereaza (volum mai mare de sange in corp dupa cum stiti)...katy nu stiu ce sa mai zic...eu zic sa te duci la un cabinet private , platesti cat e si gata macar o ecografie ca lumea sa stai linistita..cat despre paracetamol daca te ajuta cumva la vreo durere poti sa iei( of course nu depasi doza)eu nu am auzit ca paracetamol;ul ar fi periculos..eu respir tot mai aiurea...dar burta mea nu e mare deloc si nici prea sus sa zici ca apasa pe diafragm...anyway...azi m-a lovit bb-eleina bien de tot..in legatura cu hainele: mie toata lumea imi zice sa cumpar cat mai putine pt ca bebele creste f f repede si de la o sapt.la alta e posibil sa nu-i mai vina ....asa ca o sa iau pe parcurs mai multe..acum o sa fac lista si iau doar cateva..eu nu stiu voi cum sunteti dar eu devin din ce in ce mai somnoroasa ..parca sunt in primele luni...si dorm nu gluma..dormit din ala care ma anesteziaza si dupa ce m-am trezit..hai ca v-am plictisit..asta in cazul in care ma citeste cineva..anywya eu scriu si oricum va citesc mereu dar nu sunt mereu lucruri noi d espus asa ca...mai bine mai rar(pt mine vb)..va

27+ cu

Hei, toata lumea citeste pe toata lumea. Chiar si cand se scriu bazaconii sau banalitati. Asta e, viata nu e doar picanta .
Ai vazut ca si noi vorbeam ca din trim 3 parca am revenit in primul... somn, lipsa de energie etc...
Chiar vroiam sa te intreb, ati ales numele fetitei?

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Fetele, as mai scrie si eu bazaconii, dar merge DC f prost in seara asta, asa ca pupici pe burtici

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mai fetelor ieri seara am vazut la tv o emisiune cu fetele care nasc mai mult de 2 siera o fata care avea 4 si la eco ia dat bomba ca una din inimioare sa oprit saracii ce mai plangeau si eu plangeam ca nu mai puteam sotul sforaia langa mine eu plageam de mila la parinti si ia facut cezariana imediat de suparata ce eram imi venea sa ii dau una la sot ca el sforaie si aia saracii plang

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput