Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

lylyana eu, una bucata gravidoasa intarziata iti urez bine ai venit...si sedere placuta in continuare
...Si sa-ti fie de bine in concediu, sa te bucuri din plin de el

Ionelamaria pleaca sotul..dar ramai pe maini bune.....adica cu noi, da????

Katy NO COMMENT!! ..parca e de groaza ce spui tu acolo...inteleg sa se faca eco mai rar...dar nici chiar asa

Casa cu prioritate eu sunt mai tupeista de felul meu..asa ca eu intordeauna cu tupeu dau lumea la o parte si intru direct la casa...le arat ca e casa prioritara...bineanteles ca babele astea de 50 de ani sunt cele mai periculoarse..ca incep si fac scandal, dar casierele le explica de fiecare data ca e casa speciala pt gravide..
Pana acum nu mi s-a intamplat sa gasesc alta gravida la casa...

Noapte buna fetele...ma duc sa fac un dus..sa ma schimb...ca am luat de dimineata un maieu pe mine...si nu stiu mai cum reusesc s pun pe mine mancare...vorba lui Cristi...nu trebuie sa-i spun ce am mancat ca vede pe haine

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetele eu am sa ma scuz pt ceva timp ma duk sa fac haleala ,sa pun la spalat si sa dau un pik cu aspiratorul ca ce in casa asta ca la nebuni si ca la gradi plina de jucarii

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONI, CAMY....Good night

Mergi la inceput

ce frumosa ar fi viata dupa cum canta indienii astia
am o melodie ft frumoasa sper sa va placa mie imi place tare mult

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

MONI, CAMY....Good night

Lidia

Aoleo, Camy, sa purtati bucurosi caruciorul....
Eu de dimineata nu am prea apucat sa scriu si au tot trecut noutatile peste mine...
Ma scuzati ca sunt si eu batrana si gravida

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Ionelamaria pleaca sotul..dar ramai pe maini bune.....adica cu noi, da????

merci.... ma bazez pe voi

26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

tu katy ai grija sa nu uiti din cand in cand sa te odihnesti ca sa nu ajungi la dureri sau contractii..vecina mea care e si cumnata e insarcinata cu 1 luna inaintea mea si mai are si 2 baieti de 3 si 6 ani si face totul singura in casa ..dar si ea face pauze dese si face fata.eu fac curat everyday in casa si fac si mancare..dar fac pauze f dese...fac totul treptat si e ok pana acum....(bine eu am si apartamentulf f f mic ..3 camere ..vreo 100-110m)...

27+ cu

Mergi la inceput

LIDIA 74 tu mai stai ca eu nu am chef de nimik decat forumeala

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

tu katy ai grija sa nu uiti din cand in cand sa te odihnesti ca sa nu ajungi la dureri sau contractii..vecina mea care e si cumnata e insarcinata cu 1 luna inaintea mea si mai are si 2 baieti de 3 si 6 ani si face totul singura in casa ..dar si ea face pauze dese si face fata.eu fac curat everyday in casa si fac si mancare..dar fac pauze f dese...fac totul treptat si e ok pana acum....(bine eu am si apartamentulf f f mic ..3 camere ..vreo 100-110m)...

27+ cu
nu ca nu am sa le fac pe toate azi ca nus robot le mai dau si la spate le fac si in alta zi.azi fac m ancvare si pun la spalat si fac curat un pik in unul din dormitoare atat.

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara fetelor,
eu v-am citit asa pe reprize azi. Am facut si un pic de papaleala si am stat mai mult lungita pe partea stanga, de pe care tastez ffff greu, asa ca m-am multumit cu cititul.
Vorbeati de tremurat chiloti si toate cele....hmmmmm eu v-am zis ca mi-am pus de ieri chiloti din aia moartea pasiunii?! daca auziti zgomote ciudate maine sau la noapte sunt budigaii mei, ca maine e 1 sept si peste fix 2 luni am DPN.
Am reusit si am si adromit la birth stories, asa ca cine stie la cat o sa adorm in noaptea asta.
Noapte buna sa aveti!

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput