Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
BoboMom spune:
Camy, 'babele de 50 de ani'? 
Laura
29+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
raluci_b spune:
fetele a pus cateva poze cu camera si cateva din concediu, enjoy sper sa va placa,
tremurat de chiloti - hmmmmmm oare cui nu-i tremura
prioritate la casa - si eu ca si camy ma bag in fata, ii intreb civilizat "sunteti insarcinat sau aveti vreun handicap?"
atat le trebuie, oameni de........ideea este ca pe langa faptul ca oamenii nu respecta prioritatiile nici casierele sau ce de la paza nu fac nimik, deci sa ne facem loc singure zic eu.
27+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Camy, 'babele de 50 de ani'? ![]() Laura 29+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) Poze |
bine...nu babele...cotoroantele e bine?????????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
Katyuscha21 spune:
hai mai fetelor care ati mai ramas pe ici cica eu mam dus sa fac treaba![]()

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
BoboMom spune:
Da, cred ca e mai bine asa, deoarece o cotoroanta poate avea orice varsta, nu? ![]()
Laura
29+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
vias spune:
am vazut camera Raluci_b...am vazut si eu si stelute pt tavan si oite...am zis ca o sa cumpar si eu oite..ca sa-l invat sa le numere ![]()
...am o intrebare: personajele astea din desene animate...vrteau sa lipesc si eu...dar cum sunt???...se lipesc si cums e dau jos????? adica o sa ramana urat apoi????...trebuie sa dau toata zugraveala jos?????
ca noi am zugravit calumea....si nu m-as risca chiar asa....adica vreau s apun..di apoi sa varuiesc peste...sau nu stiu...numai sa nu trebuiasca peste 2 ani sa dau iar totul jos sa o iau de la capat ca si mor...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Laura 29+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) Poze |
corect...
nu stiu de ce femeile din Ro...cand ajung la varsta asta ...nu toate, dar majoritatea sunt niste acrituri, niste frustrate

Ma rog la DD sa nu devin si eu asa...asa zic si de soacra

ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui camy_pus [...am o intrebare: personajele astea din desene animate...vrteau sa lipesc si eu...dar cum sunt???...se lipesc si cums e dau jos????? adica o sa ramana urat apoi????...trebuie sa dau toata zugraveala jos????? ca noi am zugravit calumea....si nu m-as risca chiar asa....adica vreau s apun..di apoi sa varuiesc peste...sau nu stiu...numai sa nu trebuiasca peste 2 ani sa dau iar totul jos sa o iau de la capat ca si mor... ![]() |
se dezlipesc usor fara sa ia vopseaua de pe perete, eu asa stiu de la prietene de-ale mele, asa ca poti sa ieie cu incredere
27+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
BoboMom spune:
Camy, noi am luat niste buline de pus pe pereti si se dezlipesc frumos, nu lasa urme. Iar pt alte chestii de carton (personaje din desene) pe care le-am pus, am folosit niste patratele dublu adezive, care si ele se dezlipesc frumos.
Laura
29+ baby
Nicholas James
Poze