Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
multumesc LauraG si Raluci_b...m-am mai linistit...o sa merg sa cumpar si eu pentru fecior ![]()
Si acum chiar plec la nanic...ca e tarziu 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
raluci_b spune:
va
si ma duc sa
ne "vedem" tocmai maine ![]()
27+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Katyuscha21 spune:
noate buna la fetele care merg la 
29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
ionelamaria spune:
Camy, in clasa la mine s-au luat cu tot cu varul de pe pereti personajele din desenele animate... si e lavabil.... cred ca tine de noroc.
26+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Katyuscha21 spune:
fetele am scris povestea nasterii lui Andrei dar nu stiu cum sa fac sa o pun la semnatura
29+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
proba de semnatura![]()
29+si lumina ochilor mei
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
Buna fetelor!
Nu puteam sa merg la nani fara sa va salut si fara sa va dau multi pupici.
Sunt ok cu sarcina,sunt tare dezamagita de tatal meu si sotul meu.Pentru a cata oara nici nu mai stiu.Am o stare...as plange in continuuu dar nu pot,ma vede Stefi...care apropo ,ieri dimineata a vomitat in jet si a avut o stare de maraiala pana s-a trezit din somnul de la pranz.Imi este foarte teama de o enterocolita ca stiu ce am tras anul trecut cand am bifat una.Medicul zice ca o varsatura poate sa nu insemne nimic si ca parerea lui e ca e ok copilul.
Ma doare rau sufletul pentru orice suferinta a pisicutei mele ,ieri am fost tare down cu moralul dar in butoi nu o sa cad pentru ca e sigilat (aviz amatorilor...sub nici o forma nu se poate intra).
Lumi,Ramonika,Floricik 
.
Vroiam sa zic ca hainutele de exterior e bine sa fie 0-3 luni,nu mai mari.La 3 luni marimea la hainute e 62 si la 6 luni,68 cred.Ori un bebe care are la nastere 50 maxim 56 cm va cam inota in ceva marimea 62-68.Deja in primavara nu ne mai sunt folositoare costumasele si gecutele groase.
Mie mi s-a parut greu de achizitionat caciulita pt exterior(ca la interior nici nu recomand).Cred ca 38 e cea mai mica marime.Daca vedeti,nu ezitati sa cumparati ,asta daca nu tricotati ca Laurairina.Apropo felicitari ,sunt minunate lucrusoarele Marei.
Fug la somnic,pup toate burticile si majoreta noastra.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+ 
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata,fetele!
Tocmai m-am intors de la doctor....Annabelle e bine, ritm cardiac normal, foarte bine dezvoltata (1.600kg).
Eu:
1) am diabet gestational
2) colul de 2.5 mm ( dar este inchis )
Doctorul mi-a spus ca va fi bine si pot calatori.Sunt programata sambata, sa facem ultimele verificari inainte de zbor.
Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
rgagapie spune:
Neatza,
Intr-un final am apucat sa ajung si eu p aici sa scriu, d citit am citit si eu mai mult pe diagonala recunosc
. Am pus si eu 2 poze pe contu comun, asa k sa ma cunoasteti si pe mine
.
Azi eu si iubi meu face 7 ani d cand sunte impreuna
.
Laura imi pare rau pentru tine cu diabetul, si eu tre sa imi fac analizele si sunt cu inima stransa, mai ales k am antecedente in familie. 

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+24
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
raluci_b spune:
neata fetele
lumi - pare rau cu diabetul, eu nu mi-am facut aceste test, mi-am facut toate analizele, am s aintreb sa vad ce trebuie sa mai fac
rgagapie - la multi ani fericiti sanatosi sa traiti
27+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro