Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

A si am uitat sa va spun k am schimbat semnatura, d azi am intrat in 28 sapt si fac cinste , , , si c va doreste sufletelu.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +27 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,burtici!

Lumi,imi pare rau pt.problema ta (cu Dz) ,dar sunt convinsa ca totul va fi bine.....Ai grija de tine!

Laurairina absolut superbe lucrusoarele care le faci.Imi plac tare mult botosei albi cu rosu si caciulita cu floricica..iar sotului meu sigur i-ar placea cei albi cu visiniu...ai putea chiar sa faci bani frumosi pe treaba asta..

Rgagapie
mult fericire ,sanatate si sa ajungi cu bine la capat!

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata "bortoseniile voastre"

azi m-am dus si eu sa-mi fac analizele "gratuite", cand colo era cate un codalau pe la fiecare laborator, am stat eu vreo 5 minute, m-am invartit, insa nu m-a lasat nimeni sa intru in fata (apropo de prioritate ) asa ca m-am lasat pagubasa...
mai incerc zilele viitoare, sper sa ma mai primeasca gratis.

Lumi - imi pare rau ca ai diabet. cum ti-l descopera? prin analiza la glicemie?

stephy - imi pare rau ca ai probleme. poti vorbi cu noi, daca te consoleaza cu ceva.

ionela - ma bucur ca ai aparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

O zi buna tuturor burticutelor si, mai ales, bebeilor.

Azi sun sa-mi fac programare la medicul ginecolog iar inainte de a merge la el ma duc intai la cel de familie. O sa intreb si eu de analiza pentru diabetul gestational. Sa speram ca in cazul meu nu va fi nevoie.
Imi pare rau pentru cele dintre noi care au fost astfel diagnosticate si sunt sigura ca in baza regimului prescris pentru astfel de situatii vor duce sarcina cu bine pana la termen.

Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele

eu acum am venit de la centrul de transfuzii...mi-am facut determinarea de anticorpi anti D, maine iau rezultatul si ma rog la DD sa iasa negativ, altfel imi scoate bebelusul imediat...si nu vreau asta, fereasca Dumnezeu!

Lumi tu stii foarte bine ca dupa sarcina va disparea acest diabet, iar acum in timpul sarcinii cu regim il poti tine sub control. Priveste partea buna a lucrurilor: nu mai e atat de mult...o sa treca!

Stephy imi pare sincer rau sa aud ca ai probleme in familie..dar tu ai spus...si bine ai spus...butoiul e sigilat

Ionelamaria am hotarat cu Pustache de dimineata ca vom cumpara...acum...om vedea ce o sa facem dupa....zugravim la el....multumesc frumos!

rgagapie am vazut pozele inca de ieri....si ti-am vazut si iubitul! felicitari pentru intrarea in luna a 7a si pentru cei 7 ani impreuna cu iubitul tau...la cat mai multi!
Multi 7...astia sunt cu noroc...la fel ca cifra 3

si acum merg sa ma intind...sunt foarte obosita, noaptea nu ma mai odihnesc deloc...si azi-noapte am dormit de la 2:30 la 5:30....si asa chinuita, ca nu-mi mai gasesc pozitia...si ma chinui...
Inca putin...nu??????

O zi usoara la toate fetele!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

stie cineva ceva de Krelia???????

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Miany poate ai noroc si ti-a cumparat geanta pt carut fratele tau (desi sincer nu cred ca s-a gandit el la asa ceva....e barbat!)...oricum de restul lucrusoarelor pt bebe sunt convinsa ca aluat numai lucrusoare faine! sa le faci poze...neaparat!

ingerasul Darius-Andrei

probabil nu se gandeste el ,ca barbat, dar are langa el o Femeie....vizavi de poze nu prea cred ca o sa apuc eu sa pun poze pt ca dureaza pana ajung...

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

fetele care va ocupati de lista si capitole..am vazut la inceputul acestui capitol o "burtica" noua..gabitza35 cred ca am vazut bine...

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

neata "bortoseniile voastre"

azi m-am dus si eu sa-mi fac analizele "gratuite", cand colo era cate un codalau pe la fiecare laborator, am stat eu vreo 5 minute, m-am invartit, insa nu m-a lasat nimeni sa intru in fata (apropo de prioritate ) asa ca m-am lasat pagubasa...
mai incerc zilele viitoare, sper sa ma mai primeasca gratis.

matinala ai fost ,ramonika..

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
Hop si eu pe aici, cu o stare din aia de moleseala acuta, nici somn nu mi-e, nici nu m-as da jos din pat, nici in pat nu as mai sta ca ma dor coapsele si fundul de innebunesc....nici eu nu stiu ce vreau .
Era o vorba:"inainte era nehotarata, acum nici nu stiu ce mai vreau" . Sunt uracioasa rau azi...

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput