Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 9
Andrecluj spune:
Buna dimineata dragi burtici, ati ajuns la un subiect la care va "iau" clar, cu toata sarcina mea mai mica. Pai la noi situatia e asa: eu sunt unguroaica, tati e italian. Buuun. Mami va veni in Italia sa ma ajute. Asa ca mami va vorbi maghiara, tati italiana, dar tati daca zice 10 cuvinte pe zi are o zi buna, deci eu ce limba voi vorbi cu copila mea? Plus ca as vrea foarte mult sa invete romaneste, nu vreau sa vina in Romania in vacante si sa nu priceapa. Eu as vrea sa-i vorbesc italiana, avand in vedere ca acolo nu prea are de la cine invata si nu vreau sa aiba probleme din cauza asta, dar atunci romana de la cine mai invata? la toate fetele 26 + Chiara Ada
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Vad ca n-a fost prea mare agitatia pe aici.Mie mi-a fost mai bine daca am iesit la aer. Am reusit chiar sa si mananc.
E asa bine la Bucuresti.... racoare... (stiu ca unele fete urasc vremea asta din cauza de copii atomici greu de tinut in casa, dar cred ca nu tine toata ziua ploaia si pana sa vina si piciul meu ma mai bucur si eu de ploaie ca pe urma probabil va voi impartasi sentimentele)
FELICITARI MAMICILOR SELEN & GEGEA!!!
BINE ATI VENIT BEBICILOR EBRU & FILIP!!!
Si sa mai scoatem niste agitate ca cele lasate sambata au cam obosit:
HAI KATTERYNA!!!
HAI CROCODANA!!!
SUCCES LA CONTROL CARINEI!!!
Si pentru surprize......
Iulia 34+ cu "Tudorita Mihaita"
raluk16 spune:
Fetele, tocmai m-a sunat Daciana I-au oprit contractiile, cu ceva injectii pe care le face din 6 in 6 ore. Dar e bine ca mai sta bebe. Ii fac acum testul de diabet gestational, ca li se pare ca bebe e cam mare, dar glicemia simpla era chiar scazuta si glucoza in urina nu i-a iesit niciodata, asa ca e mai mult de rutina... Era tare vesela, m-a intrebat de fetele de pe forum, daca a nascut Katteryna si cine mai e azi de nascut. A vrut sa-mi transmita sa ne linistim
O asteptam cu drag dupa ce ajunge acasa sa ne spuna mai multe
32+ Alex
madalina84 spune:
Neatza si de la mine
HAI KATERYNA
HAI DANA
Sper din suflet ca CRISBEBE si MONICA alaturi de Dragoselu sunt bine
Eu am dormit destul de bine si imediat trebuie sa plec sa dau comanda si de perdea ca asa face omu prost cand se cacaie pt 2-3 mil,apoi ma duc sa spal canapeaua
LUTO am si eu niste dureri la dansa si ma gandesc numai la tine cum ai rezistat atatea sapt,ca eu abia ma mai misc
Pup toate fetele si scz ca nu scriu la fiecare in parte dar de obicei citesc seara si scriu dimineata,oricum ma bucur ca toate sunteti bine,binenteles cu exceptia MARIEI careia ii doresc putere in continuare
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
raluk16 spune:
Dana raman pe pozitii! . M-a distrat ca si Daciana m-a intrebat daca sunt cu fetele sau fac bulion . Si i-am spus "ambele", ca tot intru in casa la laptop, dar mai ies afara la mami, care pune ceva vinete cu rosii pe iarna
anomis eu sunt pasionata de culorile negru si albastru (si apoi cred ca vine in top kaki). Si a zis mami ca nu ma lasa sa mi-l iau pe cel negru , asa ca poate ma bag la cel navy blue, sa fie asa la granita intre culorile mele preferate .
Andre le-ai luat pe fete
Deci mai trimit un mesaj de galerie inainte sa ies la vinete
32+ Alex
raluk16 spune:
A, uitasem de raspuns pentru Dana: daca ajungem la concluzia ca ar trebui electrica, cea electrica e mai ieftina de la nuk. Si ma mai gandeam la nuk si pentru faptul ca gasesti sticle in toate magazinele/farmaciile de sticla sau de plastic fara bpa. Oricum, daca ajungem la concluzia ca medela ca pompa e mai buna decat nuk (si e cam clar asta ) atunci putem sa folosim doar acel recipient de la pompa de la medela, si sa varsam lapticul apoi in sticlele si biberoanele de la nuk.
32+ Alex
anamaria1979 spune:
Haide Katerryna, Haide Croco!
Carina succes la control!
Daciana sanatate multa si bebicul sa mai stea la caldurica!
+ 38
raluk16 spune:
Hai Croco!!!
Hai Katteryna!!!
Si cateva mai rusinoase pentru carina pana cand stim sigur:
32+ Alex
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata dragi burtici, ati ajuns la un subiect la care va "iau" clar, cu toata sarcina mea mai mica. Pai la noi situatia e asa: eu sunt unguroaica, tati e italian. Buuun. Mami va veni in Italia sa ma ajute. Asa ca mami va vorbi maghiara, tati italiana, dar tati daca zice 10 cuvinte pe zi are o zi buna, deci eu ce limba voi vorbi cu copila mea? Plus ca as vrea foarte mult sa invete romaneste, nu vreau sa vina in Romania in vacante si sa nu priceapa. Eu as vrea sa-i vorbesc italiana, avand in vedere ca acolo nu prea are de la cine invata si nu vreau sa aiba probleme din cauza asta, dar atunci romana de la cine mai invata? la toate fetele 26 + Chiara Ada |
pai tu vorbeste-i in romaneste, mami in ungureste si italian va invata de la gradi, scoala...atata timp cat stai in Italia, nu cred ca trebuie sa-it faci griji de limba asta. cred eu...ca aia oricum o va invata, vrand, nevrand...tv, copii, etc.
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI