Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
dana15 wrap-ul il primesc joi sau vineri...eu am cerut sa vina asa traziu....ca deja luna asta am cheltuit cam mult ..si am spus clar ca il vreu pe 3 - 4..ca pe 2 seara imi intra salariul
oricum, fac si la ala poze
ancutzam bune si pozele astea la ceva, nu????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
alex25 spune:
Si eu am dormit ca valiza in gara din cauza de racoare, si e tareee bine!
Mesaj de la Kateryna:
Eu nimic deocamdata...Am luat pastile acum 2 ore dar nu am contractii, doar o durere pe sub burta. Daca nu reusesc nici de data asta pana diseara facem cezariana. Abia astept. Mi-e dor sa vb cu voi dar ma ajuta enorm ca va ganditi la mine si ma sustineti. Pupicei."
----------------------------------------------
Alexandra 35s + 4z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 4 sapt
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirlpai tu vorbeste-i in romaneste, mami in ungureste si italian va invata de la gradi, scoala...atata timp cat stai in Italia, nu cred ca trebuie sa-it faci griji de limba asta. cred eu...ca aia oricum o va invata, vrand, nevrand...tv, copii, etc. |
alex25 spune:
HAI KATERYNAAAA
HAI DANAAAA
Bafta fetelor astazi la control!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 4 sapt
diamar78 spune:
Hai Katteryna ca te ajunge din urma Crocodana!
Laura, hai ca dau si eu ceva de papa si de baut ca si la mine e ultima zi de lucru. Eu am vrut sa merg pana vineri la lucru ca sa nu las saptamana neincheiata dar m-am panicat ieri ca o sa nasc ca m-a durut in zona lombara vreo 2 ore. Asa ca ma apuc si eu de facut bagaj, spalat + calcat haine bebe.
Camy, sa folositi sanatosi carutul. De unde l-ai luat si cat ai dat pe el?
Pe mine ma supara un hemoroid mostenire de la prima nastere si care isi face de cap acum pe ultima suta de metri de sarcina. Acum ma gandesc ce prosta am fost ca pe mine m-a pus moasa sa ma screm inca din sala de travaliu cand poate nu era cazul si asa mi s-a facut mie un hemoroid de toata frumusetea.
35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
I-am spus Katerynei de Dana si acum ne intreaba:
"Cum i-au deschis colul? Manual? E groaznic de dureros...cred. Mie mi-a spus ca am colul foarte lung si gros si de aia nu se deschide. Ati mai auzit vreuna de asa ceva?"
Eu cred ca se poate, nu??? Voi ce ziceti?
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 4 sapt
lutoniana spune:
Daci yuhuuuuuuu
Ralu baga mare cu conservele dar nu ne uita cu vestile, aducatoarea noastra de soare
Kateryna mai are pana deseara ....tinem aproape sa fie puternica.
mami de Chiara ne anunta asa firav cum ca ea de fapt are tati "italiano vero" (daca am scris bine )
Merg sa mananc ca mi-e foame
Sunt prin zona
Cea mai fericita 38 + cu
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 I-am spus Katerynei de Dana si acum ne intreaba: "Cum i-au deschis colul? Manual? E groaznic de dureros...cred. Mie mi-a spus ca am colul foarte lung si gros si de aia nu se deschide. Ati mai auzit vreuna de asa ceva?" Eu cred ca se poate, nu??? Voi ce ziceti? |
Manual ?
Ioiiii mai fetelor dar cred ca doare, nu ?
Eu m-am pregatit si educat doar pentru durerea produsa de capul lui Bebitza...nu si pentru altele
Cea mai fericita 38 + cu
mkunigunda spune:
Multumim Croco de cafeaua matinala, eu abia acuma o beau...
Cum ziceau si fetele, in Bucuresti s-a mai racorit si e taaare placut sa dormi pe ploaie.
Sa scoatem DECI agitatele:
[majoreta]HAI CROCODANA!!
HAI KETTERYNA!!
Dana, nici eu nu stiu ce sa fac cand vine vorba de pompa de san. Eu m-am gandit sa nu o cumpar de acum, poate, da Doamne, nu voi avea nevoie si atunci ma lipsesc de niste banuti care acum imi trebuiesc pentru altele...si sunt multe si marunte
In ceea ce priveste copii din familii mixte, si pe mine ma preocupa aceeasi problema. Eu m-am gandit la urmatoarea schema: eu ii vb la bebe in maghiara, sotul in romana si eu cu sotul vorbim engleza cand e copilul de fata....cam ambitios proiectul si pentru mine, recunosc, chiar nu stiu daca voi reusi...Eu de cand sunt in Bucuresti nu vorbesc deloc maghiara decat la telefon cu ai mei, asa ca mi-e mai la indemana sa vb romana.
_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
mkunigunda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu pot sa-i vorbesc romaneste pentru ca mami va sta cu mine cam 6 luni, dupa care nu are cine sa-i vorbeasca maghiara si chiar mi-ar placea sa vorbeasca limba ei materna. So ... m-am gandit la nasica romanca ... sau romana de la tv 26 + Chiara Ada |
Tu de ce nu stii maghiara daca mama ta e unguroaica? ooops...
_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.