Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutonianamami de Chiara ne anunta asa firav cum ca ea de fapt are tati "italiano vero" (daca am scris bine )
Ce-o sa-mi lipsesti cand o sa nasti deja si eu voi fi in paranoia facerii! Da, fizic tati e cam italiano vero, practic, de cand placenta m-a sechestrat la pat, in Romanica, tati e o perna pe care o tin in brate de 6 luni si ma joc ca e tati. Nici nu stiu daca sa plang sau sa rad cand ma gandesc la asta, dar de vine ziua sa fim din nou impreuna, 3 de data asta, nu 2, va iau si la capitolul fericire. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

eu am visat azi noapte, ca mi-au facut un scan la 38 de sp si ca ma pregateam sa nasc. si am vrut sa-l vad si eu pe bebe la scan si mi-a aparut ca intr-o eprubeta si arata cam hidos, asa ca nu m-am mai uitat. dar a fost asa real...eram pregatita sa nasc si asa de usurata ca bb era cu capul in jos, pregatit de treaba :)

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetele cu experienta, ce ii raspund Katerynei, aveti habar?

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 4z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Diamar si Laura, felicitari pentru ultima zi de lucru si concediu placut va doresc. O sa vedeti ca si concediul este o preocupare serioasa mai ales daca stati pe forum ca fetele cucuietele
Eu prefer o savarina, de carnati mi s-a luat dupa gratarul facut ieri si crecca ar merge si o cola ca sa ma destrabalez de tot

_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigundaTu de ce nu stii maghiara daca mama ta e unguroaica? ooops...
Cum nu, stiu maghiara, asta si spuneam, ca dupa ce pleaca mami, va trebui sa-i vorbesc eu maghiara si n-opot zapaci la cap 6 luni romana, 6 maghiara, 6 italiana. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele, sper sa nu aruncati cu pietre ca am mai indraznit sa intru si eu pe aici dar am fost aproape 3 sapt internata ca am amenintare de nastere prematura am iesit vineri din spital iar aseara am fost iar ca aveam niste dureri groaznice de burta si spate, simteam ca acum iese ceva si mi-au spus ca mi s-a deschis colul m-am dilatat 2 cm bebe e angajata sa iasa deci mai sper si eu la vre-o 2 zile dupa medici..Eu mi-as dori sa fi intrat si eu in 9 luni dar doctorul e cam pesimist in privinta asta.A zis ca oricum nu spera sa ajung nici pama aici deci e un miracol.Sunt atat de trista speriata si fricoasa.Insa vestea tare e ca la eco de 34 sapt si 2 zile bebeluta avea 2400 gr sanatoasa deci nu ar fi nici o problema cu ea atat ca ma vor tine mai mult pana ajunge la greutatea normala.Mi s-a facut si o injectie ca in cazul in care nasc prematur rau ii intareste plamanii ca sa evitam alte stresuri si probleme si nu stiu ce vaccinuri.asa ca am inima cat un purice, tresar la fiecare contractie durere care sunt tot mai dese regulate si intense am interzis sa ma dau jos din pat ca sa nu pierd lichid daca sunt dilatata asa ca va puteti da seama ce stare am.Nu doresc nimanui
Am vazut ca s-au nascut foarte multi bebei sper din inima sa fie sanatosi voiosi si cu tot ce-si doresc asa cum doresc sa fie si ai nostri.Va pup pe toate dulce.Am sa intru pe mailu comun sa iau un nr de tel ca sa anunt si eu in caz de nastere.

+35 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda
Tu de ce nu stii maghiara daca mama ta e unguroaica? ooops...

Cum nu, stiu maghiara, asta si spuneam, ca dupa ce pleaca mami, va trebui sa-i vorbesc eu maghiara si n-opot zapaci la cap 6 luni romana, 6 maghiara, 6 italiana.

26 + Chiara Ada

Bravo!!
Pai in cazul asta eu te sfatuiesc sa iei niste carti de povesti in maghiara si sa ii citesti seara la culcare ca sa nu uite bb dupa ce pleaca mama ta. Ce zici? Nu stiu daca functioneaza, dar e o idee..

_
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
mami de Chiara ne anunta asa firav cum ca ea de fapt are tati "italiano vero" (daca am scris bine )

Ce-o sa-mi lipsesti cand o sa nasti deja si eu voi fi in paranoia facerii!
Da, fizic tati e cam italiano vero, practic, de cand placenta m-a sechestrat la pat, in Romanica, tati e o perna pe care o tin in brate de 6 luni si ma joc ca e tati. Nici nu stiu daca sa plang sau sa rad cand ma gandesc la asta, dar de vine ziua sa fim din nou impreuna, 3 de data asta, nu 2, va iau si la capitolul fericire.

26 + Chiara Ada

Asa sa fie !!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Iuliapapausa sunt alaturi de tine, fii curajoasa si sunt sigura ca totul va fi bine.
Stiu ca nu esti linistita si ca iti faci griji, e normal, insa gandeste-te ca daca la eco s-a prezentat asa de bine, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme. Ai incredere, sigur este pe cele mai bune maini in spital, si cu ajutorul lui DD va trece repede perioada de acomodare cu noul mediu.

Nastere usoara si capul sus!!

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iuliapapusa ai avut si tu o sarcina offfff.
Cand citesc astfel de randuri imi amintesc imediat ca trebuie sa multumesc si eu zi de zi pentru ce mi-a dat, ca am muncit, am umblat, am mancat....si sper sa si nasc usor
Multumesc lui Dumnezeu.
Fii tare, e foarte bine ca ti-au facut deja injectia pt plamani, bebelusa are o greutate buna, IA NR. DE TELEFON LA TINE si ca niste fete pe faza ce suntem....bagam la incalzire niste agitate.

Stiu ca tu esti mai sperioasa dar incearca sa lasi gandurile negre de-o parte, nu mai asculta ce zic vecinele de la scara referitor la faptul ca nu ai intrat in 9 luni si asa cum ziceam:
Spatele drept, fruntea sus, pieptul inainte, vei fi mamica !!!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput