Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
stiu io, stiu io, stiu io

face un nanel scurtut si tare bun!!
ma intind si eu imediat, ca nu mai pot sta de burtica (am bagat un castron de supa
)
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 stiu io, stiu io, stiu io ![]() ![]() ![]() face un nanel scurtut si tare bun!! ma intind si eu imediat, ca nu mai pot sta de burtica (am bagat un castron de supa Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Se acorda premiul I cu coronita de margarete
Somn usor si tie, asa se cresc bebeii pana la 40 de saptamani

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui anco si eu stiammmmmmm ![]() ![]() , luto, vreau si eu coronitaanco 37+ ???? si ![]() poze |
Stai linistita ca e ca la clasa I, toata lumea ia premiu I cu coronita

nu e nimeni nedreptatit 
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui tulibu somn usor! eu fug sa caut ceva de papa ca nu mai pot de foame. ![]() |
Pofta buna

Cea mai fericita
38 + cu 
Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Se acorda premiul I cu coronita de margarete Somn usor si tie, asa se cresc bebeii pana la 40 de saptamani ![]() ![]() ![]() ![]() |
acum ma bucur ca un catel mic

(apropo, ieri am vazut un puiut de caniche
..l-am dragalit putin si el dragutul, a facut pishu de bucurie..asta, apropo de bucurat ca un catel mic..eu nu fac chiar asaodihna placuta!
asteptam in continuare vesti de la fetele noastre!
Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui anco nu mai beti cola, zice gravida care tocmai langa o gura de pepsi. |

Aida ... 37+
AMR max 15 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() ![]() Aida ... 37+ AMR max 15 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
sa nu
. ca nu mai am mult pana la extractie si sigur nu se intampla nimic.anco
37+
???? si 
poze
Ellenuta spune:
sa va spun cum fac eu la eva ..
am un ibric special ptr apa si numai al ei. ii incalzesc apa putin, sa fie calduta si apoi pun masurile de lapte praf si gata masa .. dar asta se aplica la ea .. care are 2 mese de lapte praf si ii stiu orele f bine ..
ptr bb mic .. fierbeti apa, o puneti intr-un termos numai al lui bebe si cand vine ora de masa, puneti apa din termos in biberon, daca e prea calda mai adaugati rece (eu o testez pe mana), apoi puneti masurile de lapte praf, agitati si gata ..
e adevarat ca laptele praf se poate face si cu apa la temp camerei dar lui bb ii place mai caldut .. ganditi-va ca, corpul uman are temp cam de 36 si ceva deci ... si lapticul e caldut ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

langa o gura de pepsi.