Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Odihna placuta Luto si sa-ti fie de bine Dana! Si eu tot supa am, dar am preferat altceva...nu mai zic sa nu fac pofta pe aici..

Bine ai revenit Oana, felicitari pentru cumparaturi si harnicie! ce fel de carut ai luat de la Chicco? Cel Trio Enjoy?
E chiar asa usor de deschis si inchis? E destul de usor sa-l poti manevra singura? Oare incape in lift?

Pediatru caut si eu in sect 3, inca nu m-am hotarat unde sa-l inscriu ptr ca nu am nici o referinta despre nici unul. Asa ca fetelor din sect 3, sunt deschisa la sugestii

_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Multumim pentru lamuririle privind incalzirea biberonului/laptelui. Metoda Ellenutei mi se parea cea mai accesibila mie, asa o sa fac, cumpar un termos si gata si asta merge si pentru preparatul ceaiului. Super.

Pentru colici ce produs e mai bun?

_
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Apropo de tzatze mari si alaptat, sotul inca nu intelege de ce cumnata si fina noastra nu au lapte dar au tzatze mari de tot. El incca nu intelege ca dimensiunea nu are nimic cu prezenta laptelui.
mda , si eu am avut tot timpul bidoane naturale , dar fara lapte si o prietena de-a mea de la Constanta tot asa ca mine , dimensiune mare dar neproductive ... si Laci acum ma dispera ce formula sa cumpere ca io oricum nu o sa am lapte e poftim

Aida ... 37+ AMR max 15 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Mary, ma bucur tare ca sunteti bine si tu si Razvi! Felicitari pentru buricul cazut si pentru prima baita! Ii place sa faca baie? Abia asteptam pozicile
Si daca ai timp, poti sa ne spui asa: ai tratat cu ceva special buricul? cand trebuie sa-l inscrii pe Razvi la medic de familie? Imediat ce iesi din spital?
Multumesc in avans

_
poze

I-am dat cu spirt sanitar zilnic,asa mi-au zis de la maternitate .
N-a scos bietul niciun zgomot ieri la baita,tare cumintel a fost.
Referitor la medicul de familie,a venit la noi in ziua cand am venit acasa din spital,l-a consultat si mi-a luat foaia de externare ...cu aia il inscrie la ea. La fel a facut si cu Alex
Sper ca ti-am fost de ajutor

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele am plecat acasa!

Vad eu cum fac de maine sa ne auzim ca din cauza ramonei intru mai rar de acasa, dar sigur voi intra.

Monikus ce faci mama?

Si sa nu uit:

Hai Croco!
Hai Kateryna!
la toate si ne auzim!

Laura 32+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Apropo de tzatze mari si alaptat, sotul inca nu intelege de ce cumnata si fina noastra nu au lapte dar au tzatze mari de tot. El incca nu intelege ca dimensiunea nu are nimic cu prezenta laptelui.
mda , si eu am avut tot timpul bidoane naturale , dar fara lapte si o prietena de-a mea de la Constanta tot asa ca mine , dimensiune mare dar neproductive ... si Laci acum ma dispera ce formula sa cumpere ca io oricum nu o sa am lapte e poftim

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

mai...eu sincer sper sa ma lapte...ca imi curge foarte mult colostru...si eu abia astept sa-l hranesc pe dl fecior..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Mary, ma bucur tare ca sunteti bine si tu si Razvi! Felicitari pentru buricul cazut si pentru prima baita! Ii place sa faca baie? Abia asteptam pozicile
Si daca ai timp, poti sa ne spui asa: ai tratat cu ceva special buricul? cand trebuie sa-l inscrii pe Razvi la medic de familie? Imediat ce iesi din spital?
Multumesc in avans

_
poze

I-am dat cu spirt sanitar zilnic,asa mi-au zis de la maternitate .
N-a scos bietul niciun zgomot ieri la baita,tare cumintel a fost.
Referitor la medicul de familie,a venit la noi in ziua cand am venit acasa din spital,l-a consultat si mi-a luat foaia de externare ...cu aia il inscrie la ea. La fel a facut si cu Alex
Sper ca ti-am fost de ajutor

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Sar'na

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

si eu stiammmmmmm, luto, vreau si eu coronita
si io stiam , vreau si io macar o margareta , ca sunt florile mele preferate

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ma bag si eu la somnic. se pare ca finalurile de sarcina sunt aducatoare de somnolenta peste zi si insomnii noaptea.

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Iuliapapusa, pe sotul meu l-a nascut mama soacra la 34 de spatamani si avea 3300g..... e foarte sanatos si bine facut.

Nu iti face probleme, eu sunt convinsa ca o sa fie bine, esti deja in 35 de saptamani.... ce a fost greu a trecut. si ai incredere ca o sa fie bine .

Somn usor fetelor care sunt la .

35+

Mergi la inceput