Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Luto, tu stii ca noi te iubim, nu?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stiuuuu, pup si pe tine si pe Danuta....dar ia zi ce ai facut cu Kateryna...ce i-ai mai spus ?
Cred ca e deja moarta de atata asteptare ....
Cea mai fericita
38 + cu 
titi143 spune:
Apropo de tzatze mari si alaptat, sotul inca nu intelege de ce cumnata si fina noastra nu au lapte dar au tzatze mari de tot. El incca nu intelege ca dimensiunea nu are nimic cu prezenta laptelui.![]()
32+ cu
Eduard Toma
Evolutia noastra
uve_got_mail spune:
Katteryna, haide bre cu bebita, ca in Slobozia nu mai au aia loc in maternitate...si asteapta fetele de acolo la rand!!!
Crocodana, bafta multa si sa dai vesti bune!
Iuliapapusa, bebita e maricica, daca are si injectia de maturare, nu mai e nicio problema; stai linistita ca fetita sa se mai coaca un picut, dar o sa fie bine!
Gegea, sa iti traiasca
!
Monica, ma bucur ca sunteti bine, sa va bucurati unul de altul!
Eu maine merg sa dau ultima data sange, sper...
si dupa ce am rezultatul+intalnirea cu hematologul pe 8 septembrie+rezultatul la secretii si o eco in viteza la spital, vedem daca va fii cezariana sau naturala-eu tot mai sper la naturala, sa dea cordonul ala jos o data
Am inceput si eu bagajul, dar tot nu stiu cum sa fac absorbantele alea...mi-am luat vata, dar nu stiu ce fel de tifon, cat de lat sa il iau.Idei, ceva?
Daca nasc prin ceza, oare accepta absorbante clasice?
34+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
tulibu spune:
eu am o prietena care are 2 copii si pe amandoi i-a alaptat o gramada, pe fetita pana la un an si pe baiat pana la 8 luni ca a refuzat el dupa aia, si credeti-m aca e genul platfus, acum ca nu mai alpteaza zici ca nici nu are sani. Asa ca eu mai am o speranta sa pot sa alaptez ca sunt un pic mai dotata vdecat ea, dar nu cu mult.![]()
Ioana
32+ 

bebe
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui titi143 Apropo de tzatze mari si alaptat, sotul inca nu intelege de ce cumnata si fina noastra nu au lapte dar au tzatze mari de tot. El incca nu intelege ca dimensiunea nu are nimic cu prezenta laptelui. |
Da, exact ...de parca ar fi pline cu lapte ca niste pungi ...offf..eu deja nu ma mai straduiesc sa explic
fata mosului multam de cinste.
Cred ca cel maimulte ne va povesti Moni cand va ajunge acasa.
Operatia ei a avut cateva probleme dar nu stim de ce natura (eu banuiesc ca ceva legat de tensiune ...de teama de emotii, fiind treaza) iar Dragoselu' a fost pus pe oxigen....nu stiu de ce, i s-a facut o radiografie si ceva analize care se pare ca au iesit bune.
Adica mai pe scurt eu nu am inteles multe dar important e ca sunt bine amandoi.
Sunt sigura ca Moni va scrie o poveste a nasterii ca la carte si atunci elucidam misterul
Cea mai fericita
38 + cu 
uve_got_mail spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui titi143
Eu cred ca putem incalzi laptele separat si apoi il punem in sticla. Eu cel putin asa cred. 32+ cu Eduard TomaEvolutia noastra |
Daca e vorba de lapte praf, incalzesti apa, pui laptele praf dozat si agiti bine; laptele asta se dizolva si in apa rece, la temperatura camerei dar probabil ca il ajuta pe bebe la burtica sa fie mai caldut.

34+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
M Oana spune:
Nici eu nu mi-s platfus, dar din dotare am 75 B, iar in pragul nascarii tot 75 B, deci daca are cineva de vanzare niste sani mai dolofani, eu parca as cumpara, sa am in casa, pentru orice eventualitate........
, desi, daca voi spuneti ca nu conteaza dimensiunea.......![]()
O fi ca la barbati, aia cu dimensiuni nici prea -prea, nici foarte-foarte sunt cei mai "productivi".......![]()
36+
Dana15 spune:
am intrebat-o pe croco despre deschiderea manuala a colului..nu mi-a raspuns decat ca astepata medicul si ca dupa aceea are voie sa iasa pe hol si poate sa ma sune..imi va povesti atunci ce si cum....eu nu inteleg de ce nu te lasa sa vb la telefon?!! ca doar nu strigi in telefon..poti vb si in soapta, sa nu deranjezi..uffff!!
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Concurs cu premii:
Ce face omul care s-a trezit bine de dimineata, a mancat bine, a baut o Cola mica mica, a forumit si a spalat vasele ? ![]()
![]()
![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Dana15 am intrebat-o pe croco despre deschiderea manuala a colului..nu mi-a raspuns decta ca astepata medicul si ca dupa acee acre voie sa iasa pe hol si poate sa ma sune..imi va povesti atunci ce si cum....eu nu inteleg de ce nu te lasa sa vb la telefon?!! ca doar nu strigi in telefon..poti vb si in soapta, sa nu deranjezi..uffff!! ![]() Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Mami, e vorba cica si de aparatura medicala, sa nu interfereze.
Si aici ma pune sa inchid telefonul mereu

Cea mai fericita
38 + cu