Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 16
uve_got_mail spune:
Buna,
am intrat si eu aseara si dupa ce am citit ce i s-a intamplat MarieiI, nu am mai avut curaj sa scriu de nimic...
Maria, condoleante, nu am cuvinte, fii tare pentru celalalt baietel al tau!
34+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor ca sa vedeti ca si eu pot sa vin cu cateva raze desoare pe strada noastra, va anunt oficial ca am vorbit pe mess cu Ralu_u care mi-a spus ca a ramas singurica acasa cu Adina si Stef ....ca Adina il iubeste pe puiul mic si sta numai calare pe el ![]() ![]() Si ca nu poate intra pe forum ca nu are timp.De asemenea, Ralu a vorbit de dimineata cu coana Monica care este mult mai bine, care se mulge si ii da lui Dragoselu' laptic de la ea. Se pare ca i-au dat si cu seringa laptic si ca azi ii vor scoate gavajul si il va trece la san ![]() ![]() ![]() In spital va mai sta si saptamana aceasta pentru a fi supravegheati amandoi dar si pentru ca i se ofera Monicai liniste psihica, ca acolo este sub observatie, decat daca ar fi acasa sa se sperie singura cu baietelul. Ea prefera aceasta varianta. Acum sa-mi spuneti Ce primeste mesagerul ? |
Dam 2 pupici apasati la mesager!!!

Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
titi143 spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Pai e frumos mai Anco, chiar acum pe ultima suta de metri? Bine ca nu mai ai mult ca altfel saream la gatul tau ca un pit bull Totusi, macar nu fuma toata tigara, ok? Ai doi locatari care nu-si mai vad cartile de joc de atata fum! Titi, sa stii ca azi dimineata si eu m-am trezit cu aceeasi problema: cum incalzesc eu biberonul cu lapte fara sa mai cumpar incalzitor special? Ma gandesc ca la foc pe aragaz, nu? _ 35+ cu dragostea noastra Victorpoze O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Eu cred ca putem incalzi laptele separat si apoi il punem in sticla. Eu cel putin asa cred.
32+ cu
Eduard TomaEvolutia noastra
alex25 spune:
Luto, tu stii ca noi te iubim, nu??

----------------------------------------------
Alexandra
35s + 4z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 4 sapt 

loremunteanu spune:
Diamar, ai si tu dreptate. Stim cum e cu medici... La capitolul prima vizita, a fost ok si dr lui Roni; a venit impreuna cu asistenta, deci... Insa cand a racit prima oara, fara febra, doar putinni mucisori, ne-a zis ca are pneumonie interstitiala si ne-a trimis la internare cu doua antibiotice intravenos... Asta dupa un consult superficial, noua asa ni s-a parut, fara nici un exudat, nimic... Doar ascultat de plamani si atat... Aici si-a luat o mare bila neagra. Am mers cu copilul la spital si dr de acolo ne-a trimis acasa, pt ca nu era vb decat de o viroza usoara, ne-a recomandat doar oscillococcinum si dpa trei zile sa revenim... si a avut dreptate... Dupa trei zile era ok...
Ideea e ca pediatrul trebuie cautat dinainte...
Loredana
35+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
vias spune:
ma bucur enorm de mult sa aflu asa vesti bune despre Monica....Dumenzeu e mare...nu ne lasa....

ma bucur si ca va place caruciorul meu....Doamne Ajuta sa vina odata ziua aia in care sa-mi plimb si eu copilasul in el...
si fetele cu cola...eu beau pepsi
cateodata ma simt vinovata...dar ce sa fac???????...daca am pofta????...sper sa nu-i fac vreun rau lui bebe..
...am bucatarit...de fapt am facut o tarta doar...dar tot e ceva ...acum vreau s amerg la somnic..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui M Oana Da, la capitolul incalzit biberonul, eu tot la concluzia mai veche pe care o scrisesem, am ramas: acest incalzitor e ca o cuva cu apa, in care scufunzi biberonul, numai ca se introduce in priza. La fel de bine putem incalzi putina apa intr-un vas si scufundam putin biberonul, totul trebuie sa fie la temperatura camerii, deci nu e nicio filozofie pentru a ne fi util un dispozitiv special. |
Eu am primit o smecherie dinaceea de aparat dar sper sa nu ne trebuiasca ca avem laptariile la purtator, cu laptic caldut.
Si apropos de asta, ii impartaseam sotului din temerile si informatiile legate de alaptat....si singura remarca a lui a fost (dupa ce sunt sigura ca nu a ascultat cu mare atentie ce cotcodacisem eu)....."e imposibil sa nu ai lapte...tu nu vezi ce tzatze ai ?"

Cea mai fericita
38 + cu 
titi143 spune:
Multumesc fetelor pentru lamuriri. Acum am inteles. Mai am inca o dilema. Daca imi cumpar sterilizator, oare pot sa imi cumpar sterilizator Primi Pasi dar sa am biberoane Avent? Oare sunt compatibile?
32+ cu
Eduard Toma
Evolutia noastra
laura78nico spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor ca sa vedeti ca si eu pot sa vin cu cateva raze desoare pe strada noastra, va anunt oficial ca am vorbit pe mess cu Ralu_u care mi-a spus ca a ramas singurica acasa cu Adina si Stef ....ca Adina il iubeste pe puiul mic si sta numai calare pe el ![]() ![]() Si ca nu poate intra pe forum ca nu are timp.Stef e bine si nu mai ia antibiotic pt ca analiza i-a iesir buna. De asemenea, Ralu a vorbit de dimineata cu coana Monica care este mult mai bine, care se mulge si ii da lui Dragoselu' laptic de la ea. Se pare ca i-au dat si cu seringa laptic si ca azi ii vor scoate gavajul si il va trece la san ![]() ![]() ![]() In spital va mai sta si saptamana aceasta pentru a fi supravegheati amandoi dar si pentru ca i se ofera Monicai liniste psihica, ca acolo este sub observatie, decat daca ar fi acasa sa se sperie singura cu baietelul. Ea prefera aceasta varianta. Acum sa-mi spuneti Ce primeste mesagerul ? Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
multi si multumim de vesti!Laura
32+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
M Oana spune:
Luto eu faceam cinste, chiar in timp ce tu dadeai detaliile cu pricina.....
Dar de ce e speriata, ce e cu gavajul, sunt rau in urma????
Stiu ca ea e speriata de la povestea din trecut, dar povestea de acum am pierdut-o...
Nu a fost o nastere ca la carte? Greutatea fffff buna, cezariana fara probleme...
Cat despre pediadru, eu am intrebat medicul de familie cum sta treaba si a zis ca-i si pediatru de meserie, sa-l anunt cand nasc si vine el acasa sau merg eu la cabinet cu copilul, cum doresc.