Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 15
mkunigunda spune:
Pai e frumos mai Anco, chiar acum pe ultima suta de metri?
Bine ca nu mai ai mult ca altfel saream la gatul tau ca un pit bull![]()
Totusi, macar nu fuma toata tigara, ok? Ai doi locatari care nu-si mai vad cartile de joc de atata fum!![]()
Titi, sa stii ca azi dimineata si eu m-am trezit cu aceeasi problema: cum incalzesc eu biberonul cu lapte fara sa mai cumpar incalzitor special? Ma gandesc ca la foc pe aragaz, nu?
_
35+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
M Oana spune:
Na, ca am trimis mesajul fara sa-l termin.....
Am pus intrebari, dar zau ca nu vreau raspunsuri fara sa si "platesc" pentru ele, am fost harnicutza foc si vin sa va mai spun ce-am mai descoperit, poate va ajut cu ceva:
- am gasit cercelusi de bebelina la Cellini si cu 300 lei (aur galben 1,6 gr cu o steluta superba, suuuuuuper finutzi) si cu 600 lei (din aur alb cam la 3 gr);
- am gasit caruciorul mult visat (era asa aproape, ca aveam reprezentanta chiar in Floreasca, langa casa, dar nu se copsese momentul sa intru la ei), dupa mult colindat, e de la Chicco, cu scoica cu tot si alte accesorii trebuincioase, eu dupa ce-am testat toate marcile si m-am uitat atent si la ce poarta "targul" prin parcuri si Mall-uri, pe strasse, am reusit sa ma opresc la marca asta, tare greu a mai fost....
;
- cu centura de dupa nastere, desi era s-o comit si s-o iau pe cea de la Chicco cu 130 lei, am gasit la Mall-ul din Baneasa ceva identic cu 63 lei, dar inca n-am luat, ca nu stiu exact cu ce dimensiuni raman dupa nastere, dar macar am gasit locul si sotul a invatat drumul;
- am luat Dermalin-ul si mare mi-a fost uimirea cand am primit o cutie de 2,5 kile la 25 lei, eu intelesesem ca e mai scump; l-am si incercat, sunt multumita, dar balsamul de la Chicco imi muta nasul, desi am pus puuuuuuutin, put hainele de zici ca le-am dat cu apa de parfum.
Mai am de introdus totul in bagaj, de pus bagajul la usa si de clocit, cat o mai vrea prunca, tot ce a fost important am facut, sunt pregatita pe toate planurile, astept noile incercari cu privire la viata de dupa nastere.....

36 +
loremunteanu spune:
Neata!
Crocodana, Kateryna Nasteri usoare si bebei sanatosi!
Alex, da se poate sa aiba colul prea rigid si sa nu se dilate. Fiecare cu ce ne-a lasat natura.
Cu pediatrul. Copilul trebuie inscris la un pediatru, inca dinainte de a naste. Adica, va duceti si vb cu careva, dr si stabiliti ce si cum. In ziua in care voi veniti acasa cu copilul sau in ziua imediat urmatoare (in functie si de cum are el programul) va trebui sa vina acasa sa vada bebelusul. Adica sa-l masoare, cantareasca, sa-l verifice pe toate partile. Sa-l vada cum ii dai san; probabil ca va arata, va explica cu baita, etc... Cam tot ce trebuie sa stiti despre cum trebuie sa aveti grija de bebe. Apoi va veni iar, la doua saptamani si apoi la o luna. Astea sunt vizite obligatorii, care trebuie facute de catre dr, acasa; intrau in cele gratuite (acum de la 1, oricum se platesc). Dupa-aceea veti merge voi la 2luni la vaccin, la 6, etc.... Sunt detalii pe care stabiliti cu dr la prima prima vizita...
La Roni a venit a doua zi de cum am ajuns acasa, l-a cantarit,masurat, consultat, a vrut sa vada cum papa la titi, ne-a aratat cum sa-i ingrijim buricul, ne-a zis cum sa facem cu baita, tot...
Loredana
35+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
Dana15 spune:
Ma bucur pentru vestile de la Daciana si de la Melania!!
Iuliapapusa imi pare rau ca treci prin asta..ai curaj!
bebe este aproape de termen..ai primit si injectia de maturare a plamanilor, trebuie sa fie bine!
cand va aud pe voi cu chestii din acestea, imi aduc aminte ca mai am un lucru pentru care ar trebui sa-i multumesc lui DD in fiecare zi..ca am avut o sarcina atat de usoara si atat de frumoasa!! si vorba Luciei mai vreau sa nasc si repede, usoor si fara epiziotomie!

Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Hai Katerynaaa !!!!
Hai Croco !!!!!!
Nateri usoare !!!!
Gasca e cu voi 

Cea mai fericita
38 + cu 
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mkunigunda Totusi, macar nu fuma toata tigara, ok? Ai doi locatari care nu-si mai vad cartile de joc de atata fum! |
Ce tare!!!!

despre incalzirea biberonului ...au mai spus fetele pe aici..intr-un ibric cu apa, la foc micut; plus eu am citit pe undeva ca lapticul nu-i musai sa fie incalzit (bine, daca il scoti de la frigi..asta este altceva)..ca lui bebe ii este bine sa bea lapticul preparat cu apa la temperatura camerei..asta daca intrebai despre prepararea formulei;
Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
diamar78 spune:
Adevar graiesti tu Loredana in legatura cu pediatrul dar ai uitat sa precizezi ceva "ar trebui" ca medicul de familie ...... ,dar vezi tu ca nu se intampla chiar asa peste tot. Mie mi-a trimis-o pe asistenta si mare lucru nu m-a invatat.
Iuliapapusa, lasa ca o sa vezi tu ca o sa fie bine.
35+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Fetelor ca sa vedeti ca si eu pot sa vin cu cateva raze desoare pe strada noastra, va anunt oficial ca am vorbit pe mess cu Ralu_u care mi-a spus ca a ramas singurica acasa cu Adina si Stef ....ca Adina il iubeste pe puiul mic si sta numai calare pe el 

Si ca nu poate intra pe forum ca nu are timp.
Stef e bine si nu mai ia antibiotic pt ca analiza i-a iesir buna.
De asemenea, Ralu a vorbit de dimineata cu coana Monica care este mult mai bine, care se mulge si ii da lui Dragoselu' laptic de la ea.
Se pare ca i-au dat si cu seringa laptic si ca azi ii vor scoate gavajul si il va trece la san 

In spital va mai sta si saptamana aceasta pentru a fi supravegheati amandoi dar si pentru ca i se ofera Monicai liniste psihica, ca acolo este sub observatie, decat daca ar fi acasa sa se sperie singura cu baietelul. Ea prefera aceasta varianta.
Acum sa-mi spuneti Ce primeste mesagerul ? ![]()
![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
alex25 spune:
Ma bag si eu la somnicul de pranz, sa fiti cuminti!
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 4z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 4 sapt 

M Oana spune:
Anco, Dana 

Imi pare rau, cuvintele sunt de prisos..........
Da, la capitolul incalzit biberonul, eu tot la concluzia mai veche pe care o scrisesem, am ramas: acest incalzitor e ca o cuva cu apa, in care scufunzi biberonul, numai ca se introduce in priza. La fel de bine putem incalzi putina apa intr-un vas si scufundam putin biberonul, totul trebuie sa fie la temperatura camerii, deci nu e nicio filozofie pentru a ne fi util un dispozitiv special.
Adimercedes nu stiu cum se face, ca desi uneori nu apuc sa citesc capitole bune, cand deschid forumul, fix la mesajele tale deschid...

De Monica se indura cineva sa-mi spuna si mie ce se intampla....