Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 14
mkunigunda spune:
Mary, ma bucur tare ca sunteti bine si tu si Razvi! Felicitari pentru buricul cazut si pentru prima baita! Ii place sa faca baie? Abia asteptam pozicile
Si daca ai timp, poti sa ne spui asa: ai tratat cu ceva special buricul? cand trebuie sa-l inscrii pe Razvi la medic de familie? Imediat ce iesi din spital?
Multumesc in avans
Luto, imi pare rau acum ca ti-am facut pofta cu colicica, dar din cate vad eu cam are lumea asa ceva prin frigidere ![]()
![]()
Alex si Anco, voi nu ne mai ispititi cu
ca si noua ne e greu, dar ne abtinem (noroc ca nu am rezerve in casa
)
_
35+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Maaaaama, dar aveti o viteza..... ![]() Am citit, dar recunosc ca nu foarte atent si nu am priceput prea multe. MariaI trebuia sa-l opereze pe Mihaita si nu mai stiu cum a decurs.... ![]() ![]() |
din pacate mihaita nu mai este sau este un ingeras acum...
anco
37+
???? si 
poze
titi143 spune:
Fetelor am o intrebare, ce inseamna BPA free? Ca nu prea stiu. A si nu este bine sa incalzim laptele din biberoane la cuptorul cu microunde?
32+ cu
Eduard Toma
Evolutia noastra
anco spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Alex si Anco, voi nu ne mai ispititi cu ca si noua ne e greu, dar ne abtinem (noroc ca nu am rezerve in casa )_ 35+ cu dragostea noastra Victorpoze O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
pai nici eu nu aveam pana nu i-am cerut prima data la sotz, apoi i-am luat, apoi i-am furat sa nu ma vada si apoi...m-am dus si mi-am luat de la magazin (saptamana trecuta prima data de cand sunt insarcinata)
anco
37+
???? si 
poze
tulibu spune:
Buna feteleor, sa incep cu inceputul
BINE ATI VENIT! BEBE FILIP,EBRU, SARA LUCRETIA 

SIIII

HAI KATTERYNA, HAI CROCODANA!

Ioana
30+ 

bebe
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Luto, imi pare rau acum ca ti-am facut pofta cu colicica, dar din cate vad eu cam are lumea asa ceva prin frigidere |
Eu nu-mi tin tentatiile prin casa, la-ndemana ca sar pe ele.
Cea mai fericita
38 + cu 
tulibu spune:
in incercarea mea de a recupera am vazut ca avem si o veste proasta. 

MariaI, condolenate, nu stiu ce as putea sa spun, in afar de faptul ca suntem alaturi de tine, si ca imi pare sincer rau ca s-a intamplat asa. noi toate ne rugam pentru tine si ingerasul tau.

Ioana
32+ 

bebe
lutoniana spune:
Oare Obelixa noastra ce mai zice ?
Dar Techila...Adela, Ralu_U...
Oare Miha 74 se mai tine ? ![]()
![]()
![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui titi143 Fetelor am o intrebare, ce inseamna BPA free? Ca nu prea stiu. A si nu este bine sa incalzim laptele din biberoane la cuptorul cu microunde? |
Inseamna ca nu contine in compozitie Bisphenol A un compus ce ar fi daunator pentru sanatate..si da, nu este bine sa incalzim biberoanele in cuptorul cu microunde deoarece acesta nu asigura o incalzire uniforma a continutului..exista riscul sa dam copilului laptic prea fierbinte; acesta este un motiv;
Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
tulibu spune:
fetelor, aveti o viteza de m-ati terminat... nu cred ca apuc sa mai recuperez in veci.
Eu n-am mai reusit sa intru decat noaptea, si atunci rar, ca m-am simtit rau, de o luna am o continua stare de greata f puternica, si o oboseala de zici ca merg la sapa toata ziua, asa ca nu mai pot sta la calc ca tb sa stau in fund si daca va vine sa credeti obosesc de zici ca am alergat la maraton, dar se pare ca azi imi e mai bine asa ca incerc atat cat pot sa stau cu voi... Sper ca nu s-a suparat nimeni....

Ioana
32+ 

bebe