Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

rose alien sau narciso sunt cotate f bine amandoua
alien place fiica=mi
narciso mie si ei - al nostru e pe drum deja

alien mai puternic intepator neprelucrat zice fiica-mea, modern tineresc
narciso la fel cu alien cu note mai feminine decat alien,modern, tineresc - asa simtim amandoua

lalique am eu si ...nu intra in competitie cu cele doua,restul cu exceptia lui flowerbomb despre care nu stiu nimic nu intra in competitie cu cele doua !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

rose selavie, hop si eu cu sugestia, intarita de argument :
Alien- super fain dar prea "comercial", in sensul in care daca mergi cu liftul in cladirea de la firma ai sanse mari sa urce inca o tipa data cu Alien;( cu conditia ca buildingul sa aiba de la 30 de etaje in sus )
Flowerbomb- no way, mult prea scump pt un parfumel dulce care nu exceleaza prin nimic, nici inainte, nici in timp ce si nici dupa(...dupa ce te dai, desigur) ....
Narciso R - cam " rece" dupa gustul meu, nu prea merge toata ziua buna ziua puf-puf...si la jeans si la matase, si la pizza si la opera,etc, ai prins ideea( mi se pare ca mi-ar limita/constrange posibilitatea de a ma parfuma); poate un pic amarui, usor, hm, spre masculin...
Lalique- nu il stiu dar imi suna bine , prefer clasicismul pe care il suspectez la Lalique racelii lui Narciso pe care mi se pare ca i-o da moscul!
Dolce Vita- am stat cu gandul la el vreo 2 ani, recent l-am retestat dupa care l-am scos din viata mea pe loc si fara regrete!( nu zic ca e definitiv...)

.....and.......the winner is..... PRADA Infusion ,( in ciuda argumentului tau cu anotimpul) , incredibil cate aprecieri poate sa stranga acest parfum, am recitit acum 2 zile din capitolele anterioare si am gasit laude inclusiv de la blue eyes, parfumista de exceptie pe forum!

Culmea e ca am desemnat PRADA drept castigator fara sa stiu cum miroase, asadar prin excludere a ramas acesta!

Mergi la inceput

atentie ca sunt diferente la narciso intre edt si edp . votez pentru edp!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali[/
Narciso R - cam " rece" dupa gustul meu, nu prea merge toata ziua buna ziua puf-puf...si la jeans si la matase, si la pizza si la opera,etc, ai prins ideea( mi se pare ca mi-ar limita/constrange posibilitatea de a ma parfuma); poate un pic amarui, usor, hm, spre masculin...

da ai dreptate sali narciso e mai "pretentios" dar nu mai masculin (predominant) decat altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Va multumesc mult de tot Danamiha si Raluca, inclin si eu spre Alien, maine merg sa-l mai incerc ultima data si apoi ma decid (sper).

E singurul care imi place din toate Sali a argumentat f.bine. Si in Ro Angelul e deja atat de des intalnit, am avut mini parfum Flowerbomb, a ajuns la sali, chiar nu inteleg de ce e asa de laudat, nu isi merita banii, mirosul mi s-a parut atat de banal, ma asteptam la ceva deosebit tinand cont si ce pret are.

Sali, lui blue eyes ii place enorm de mult First de Van Cleef&Arpels, tare as vrea sa-l mirosi...Mie PRADA Infusion nu mi s-a parut deosebit.

Tu sa iti iei ce iti place tie, nu te lasa influentata de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Flowerbomb e un parfum delicat,cu note florale dulci,fara note taioase sau prea intense,parfumul floral e mai natural,probabil cui nu-i place e din cauza ca v-ati obisnuit nasucul cu notele tari f prelucrate in laboratoare..mirosul uman se stie nu e cel mai grozav,iar chimistii incearca prin parfumuri sa intensifice mirosurile incat noi sa le simtim asa cum ni le imaginam..Flowerbomb lasa lucrurile mai lejer,ia ce e mai bun si mai delicat din flori si ni-l ofera pt a ne intregi aura delicata feminina..acum o sa ziceti ca degeaba daca nu o mirosim...dar v-ati gandit cum o miros altii pe voi?parfumul emana diferite acorduri pe fiecare din noi,cei din jurul nostru ne miros altfel decat o facem noi...eu zic ca e un parfum reusit,fin,dulcel,usor de purtat,persista destul de multe ore pe pielea mea,usor de remarcat pe o femeie tanara(25-40),aproape ca l-as alege ca semnatura daca nu as fi asa fidela cu Kenzo Flower,pretul e usor cam piperat totusi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Va multumesc mult de tot Danamiha si Raluca, inclin si eu spre Alien, maine merg sa-l mai incerc ultima data si apoi ma decid (sper).

Tu sa iti iei ce iti place tie, nu te lasa influentata de noi

...rose, sa nu te lasi influentata... Poate doar asa, putin...

miki, inca o data iti multumesc !

dana, multumesc pt apreciere ! . Din cauza personalitatii prea puternice ma orientez spre parfumuri mai subtile gen Prada Infusion..... Iti dai seama ce as lasa in urma daca m-as mai da si cu cu Alien! Sa vezi macel cand o sa ma dau cu Allure Sensuelle! Asta asa, ca tot va place voua sa glumiti din cand in cand 'bout my personality!

teo, nu zic pas la Narciso R, doar ca e destul de scump si apoi, l-am incercat o singura data...demult...tr sa mi reimprospatez memoria olfactiva!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca30
[chimistii incearca prin parfumuri sa intensifice mirosurile incat noi sa le simtim asa cum ni le imaginam..Flowerbomb lasa lucrurile mai lejer,ia ce e mai bun si mai delicat din flori si ni-l ofera pt a ne intregi aura delicata feminina..acum o sa ziceti ca degeaba daca nu o mirosim...dar v-ati gandit cum o miros altii pe voi?parfumul emana diferite acorduri pe fiecare din noi,cei din jurul nostru ne miros altfel decat o facem noi...

OAU, asta e de la tine sau din carti?
.....si cand ma gandesc ce descriere pragmatica am facut eu....dar, in fond, nimeni nu m-a banuit de romantism....

dana, mai stii epoca in care intotdeauna ce mi placea mie urai tu si invers?( Nu ca acum s-ar fi schimbat prea mult lucrurile...)
Asa a fost si cu FIRST si cu FIRST LOVE, atunci...Mie mi-a placut unul( nu mai stiu care , tr sa ma uit cum arata si nu am rabdare acum) iar tu tocmai pe acela l-ai gasit de pe vremea bunicii!

mephala, mai lasa-ne o pagina inainte de a ne deschide capitol nou, ca n-o fi moarte de om...vad ca sunt prin zona mai toate parfumatele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sali-e de la mine nu din carti sau poate din cartea mea viitoare si nu stiu eu inca..mie imi place Flowerbomb
azi am avut o zi chiar placuta ,am abuzat cardul sotului meu pe doua parfumuriun Crystal noir ,ca se termina, si GF Ferre(pe nemirosite)ma risc..

Mergi la inceput

raluca, keep walking! ( cu descrierile la parf). Mie mi-ai atras atentia de la inceput! Te-as edita cu o carte de parfumuri !
Daca este Ferre acesta(http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferre-eau-de-parfume-166.html) , nu ai riscat, il stiu eu si e fain!
Dar cred ca tu l-ai comandat pe cel movuliu , nu? (http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/GF-Ferre-Lei-Her-163.html). Nu are cum sa nu fie cel putin placut, dupa note dar mai ales dupa autor .
E oferta pe strawberry?

Mergi la inceput