Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 21
teo30967 spune:
rose alien sau narciso sunt cotate f bine amandoua
alien place fiica=mi
narciso mie si ei - al nostru e pe drum deja
alien mai puternic intepator neprelucrat zice fiica-mea, modern tineresc
narciso la fel cu alien cu note mai feminine decat alien,modern, tineresc - asa simtim amandoua
lalique am eu si ...nu intra in competitie cu cele doua,restul cu exceptia lui flowerbomb despre care nu stiu nimic nu intra in competitie cu cele doua !
sali spune:
rose selavie, hop si eu cu sugestia, intarita de argument
:
Alien- super fain dar prea "comercial", in sensul in care daca mergi cu liftul in cladirea de la firma ai sanse mari sa urce inca o tipa data cu Alien;( cu conditia ca buildingul sa aiba de la 30 de etaje in sus
)
Flowerbomb- no way, mult prea scump pt un parfumel dulce care nu exceleaza prin nimic, nici inainte, nici in timp ce si nici dupa(...dupa ce te dai, desigur) ....![]()
Narciso R - cam " rece" dupa gustul meu, nu prea merge toata ziua buna ziua puf-puf...si la jeans si la matase, si la pizza si la opera,etc, ai prins ideea( mi se pare ca mi-ar limita/constrange posibilitatea de a ma parfuma); poate un pic amarui, usor, hm, spre masculin...
Lalique- nu il stiu dar imi suna bine , prefer clasicismul pe care il suspectez la Lalique racelii lui Narciso pe care mi se pare ca i-o da moscul!
Dolce Vita- am stat cu gandul la el vreo 2 ani, recent l-am retestat dupa care l-am scos din viata mea pe loc si fara regrete!( nu zic ca e definitiv...)
.....and.......the winner is..... PRADA Infusion ,( in ciuda argumentului tau cu anotimpul) , incredibil cate aprecieri poate sa stranga acest parfum, am recitit acum 2 zile din capitolele anterioare si am gasit laude inclusiv de la blue eyes, parfumista de exceptie pe forum!
Culmea e ca am desemnat PRADA drept castigator fara sa stiu cum miroase, asadar prin excludere a ramas acesta!
teo30967 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sali[/ Narciso R - cam " rece" dupa gustul meu, nu prea merge toata ziua buna ziua puf-puf...si la jeans si la matase, si la pizza si la opera,etc, ai prins ideea( mi se pare ca mi-ar limita/constrange posibilitatea de a ma parfuma); poate un pic amarui, usor, hm, spre masculin... |
da ai dreptate sali narciso e mai "pretentios" dar nu mai masculin (predominant) decat altele
danamiha spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Va multumesc mult de tot Danamiha si Raluca, inclin si eu spre Alien, maine merg sa-l mai incerc ultima data si apoi ma decid (sper |
E singurul care imi place din toate
Sali, lui blue eyes ii place enorm de mult First de Van Cleef&Arpels
Tu sa iti iei ce iti place tie, nu te lasa influentata de noi

raluca30 spune:
Flowerbomb e un parfum delicat,cu note florale dulci,fara note taioase sau prea intense,parfumul floral e mai natural,probabil cui nu-i place e din cauza ca v-ati obisnuit nasucul cu notele tari f prelucrate in laboratoare..mirosul uman se stie nu e cel mai grozav,iar chimistii incearca prin parfumuri sa intensifice mirosurile incat noi sa le simtim asa cum ni le imaginam..Flowerbomb lasa lucrurile mai lejer,ia ce e mai bun si mai delicat din flori si ni-l ofera pt a ne intregi aura delicata feminina..acum o sa ziceti ca degeaba daca nu o mirosim...dar v-ati gandit cum o miros altii pe voi?parfumul emana diferite acorduri pe fiecare din noi,cei din jurul nostru ne miros altfel decat o facem noi...eu zic ca e un parfum reusit,fin,dulcel,usor de purtat,persista destul de multe ore pe pielea mea,usor de remarcat pe o femeie tanara(25-40),aproape ca l-as alege ca semnatura daca nu as fi asa fidela cu Kenzo Flower,pretul e usor cam piperat totusi...
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Tu sa iti iei ce iti place tie, nu te lasa influentata de noi ![]() |
...rose, sa nu te lasi influentata... Poate doar asa, putin...
miki, inca o data iti multumesc !

dana, multumesc pt apreciere !
. Din cauza personalitatii prea puternice 
teo, nu zic pas la Narciso R, doar ca e destul de scump si apoi, l-am incercat o singura data...demult...tr sa mi reimprospatez memoria olfactiva!
sali spune:
| citat din mesajul lui raluca30 [chimistii incearca prin parfumuri sa intensifice mirosurile incat noi sa le simtim asa cum ni le imaginam..Flowerbomb lasa lucrurile mai lejer,ia ce e mai bun si mai delicat din flori si ni-l ofera pt a ne intregi aura delicata feminina..acum o sa ziceti ca degeaba daca nu o mirosim...dar v-ati gandit cum o miros altii pe voi?parfumul emana diferite acorduri pe fiecare din noi,cei din jurul nostru ne miros altfel decat o facem noi... |
OAU, asta e de la tine sau din carti?
.....si cand ma gandesc ce descriere pragmatica am facut eu....dar, in fond, nimeni nu m-a banuit de romantism....
dana, mai stii epoca in care intotdeauna ce mi placea mie urai tu si invers?( Nu ca acum s-ar fi schimbat prea mult lucrurile...
Asa a fost si cu FIRST si cu FIRST LOVE, atunci...Mie mi-a placut unul( nu mai stiu care , tr sa ma uit cum arata si nu am rabdare acum) iar tu tocmai pe acela l-ai gasit de pe vremea bunicii!

mephala, mai lasa-ne o pagina inainte de a ne deschide capitol nou, ca n-o fi moarte de om...vad ca sunt prin zona mai toate parfumatele...
raluca30 spune:
sali-e de la mine nu din carti sau poate din cartea mea viitoare si nu stiu eu inca
..mie imi place Flowerbomb![]()
azi am avut o zi chiar placuta ,am abuzat cardul sotului meu pe doua parfumuri
un Crystal noir ,ca se termina, si GF Ferre(pe nemirosite)ma risc..![]()
sali spune:
raluca, keep walking! ( cu descrierile la parf). Mie mi-ai atras atentia de la inceput! Te-as edita cu o carte de parfumuri !
Daca este Ferre acesta(http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferre-eau-de-parfume-166.html) , nu ai riscat, il stiu eu si e fain!
Dar cred ca tu l-ai comandat pe cel movuliu , nu? (http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/GF-Ferre-Lei-Her-163.html). Nu are cum sa nu fie cel putin placut, dupa note dar mai ales dupa autor .
E oferta pe strawberry?

Narciso R - cam " rece" dupa gustul meu, nu prea merge toata ziua buna ziua puf-puf...si la jeans si la matase, si la pizza si la opera,etc, ai prins ideea( mi se pare ca mi-ar limita/constrange posibilitatea de a ma parfuma); poate un pic amarui, usor, hm, spre masculin...