Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Cand imi creez contul paypal tr sa introduc adresa.
Trebuie sa trec obligatoriu adresa care este in buletin si pe care o are si banca sau pot trece si alta adresa? De exp cea la care locuiesc efectiv, si care peste o luna va fi si in noul buletin, pt ca atunci il schimb? Pot sa mai editez ulterior datele din cont? Am verificat la banca si unul din carduri este ok pt plati on line. Dar nu am intrebat daca si pt plati in afara sau doar in Ro. Se poate sa nu pot plati on line decat in Ro? Mai tr vreo extraoptiune activata pt plati in afara, Europa sau State?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Cand imi creez contul paypal tr sa introduc adresa.
Trebuie sa trec obligatoriu adresa care este in buletin si pe care o are si banca sau pot trece si alta adresa? De exp cea la care locuiesc efectiv, si care peste o luna va fi si in noul buletin, pt ca atunci il schimb? Pot sa mai editez ulterior datele din cont? Am verificat la banca si unul din carduri este ok pt plati on line. Dar nu am intrebat daca si pt plati in afara sau doar in Ro. Se poate sa nu pot plati on line decat in Ro? Mai tr vreo extraoptiune activata pt plati in afara, Europa sau State?
Multumesc.

1.Adresa trebuie sa fie cea cu care esti inregistrata la banca.
2.Poti modifica ulterior datele din contul tau paypal. Nu stiu daca toate, insa unele sigur (ex: data la care expira cardul)
3. Da, exista carduri cu care se poate plati online doar in Ro (ex: Maestro de la BRD) Ti-am zis intr-un post anterior sa verifici daca ai acele cifre pe verso-ul cardului (security code)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Dragele mele, cum vi se pare Alien de la Thierry Mugler?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea81

Dragele mele, cum vi se pare Alien de la Thierry Mugler?

~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.

Poate intra mephala sa iti spuna, e pe lista ei pt viitoarele achizitii
Eu l-am testat acum 2 ani, mi-a placut mai mult Angel si nu l-am cumparat. Ai testat Alien Liqueur de Parfum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

miki, am 3 cifre pe spatele unuia dintre carduri, m-am uitat de ieri de cand mi-ai spus tu dar am fost si la banca sa verific. Tipa de la banca s-a uitat la carduri, a zis ca pot face plati doar cu cel care avea cifrele. ( visa). Doar ca nu am mai intrebat-o daca pot face plati peste tot sau doar in Ro.
Acum tr sa fac cerere sa primesc extrasul de cont sa imi pot vedea acel PIN pe care tr sa-l introduc.
Cei de la pay pal , cand vad ca vreau sa-mi deschid cont , imi trimit ei pinul care imi apare in extras? Pana atunci stau cu deschiderea contului in stand by?( adica incep sa completez datele pt deschiderea contului , ei imi trimit pinul si apoi devine activ?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Sali, nu-i asa.
Tu iti faci cont pe PayPal, iar PP iti trage de pe cardul cu care te-ai inrolat suma de 1,50 euro. Contul paypal este functional inca de la inceput! In extrasul de cont aferent tranzactiilor de pe luna in curs (sau daca ai pe internet banking) o sa apara un cod de 4 cifre (nu-i cod PIN) pe care il introduci intr-o rubrica din contul tau PayPal. Dupa operatiunea asta, PayPal iti vireaza la loc in contul tau cei 1,50 euro.
Uite, pentru a te edifica in amanunt, fa-ti timp si citeste aici. E mult, dar citeste macar cat sa ai idee cum e cu platile prin PayPal.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Buna seara fetelor!
Mi-am facut o lista cu parfumurile pe care mi le doresc, le-am testat de f multe ori si nu ma pot decide acum la unul din ele, fiindca oricat as vrea nu pot sa mi le iau acum pe toate...
Lista suna asa: Alien (clasic), Flowerbomb ,Prada infusion d'iris ,
Dolce Vita , Lalique de Lalique si Narciso Rodrigues for her.
Ma rog Prada sa zicem ca l-as scoate ca e mai de vara, restul le gasesc potrivite pt sezonul rece care vine.
Imi puteti da niste sugestii pe care sa-l iau? Place cuiva Dolce Vita?
Orice raspuns din partea voastra este bine venit, sunteti AS in materie!
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

rose-selavie-Dolce vita l-am avut mai demult,imi amintesc ca era un pic amarui,era elegant,dar pe atunci nu era chiar pe gustul meu sa-i zic,cred ca trebuie sa-l retestez intr-o zi.din lista ta as alege Alien sau Flowerbomb...

andreea81-Alien-e in top 3 pe lista mea...adorabil,zvacneste de energie,mister,tinerete,primavara,ma invaluie ca o aura suava eleganta toata ziua/noaptea,e foarte persistent...plin de iasomie din notele de top si pana la baza,unde se simte ceva mai dulceag,probabil ambra..sunt f multumita de persistenta parfumului si de efectul care il creeaza in contact cu lumea sa-i zic asa...desi se spune ca e de iarna,eu il prefer vara,mai ales seara..in serile umede de vara miroase cel mai intens...evident il ador!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, au as alege Alien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Va multumesc mult de tot Danamiha si Raluca, inclin si eu spre Alien, maine merg sa-l mai incerc ultima data si apoi ma decid (sper).

Mergi la inceput