Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

anne si miki, daca reusesc, prima cumparatura on line o sa fie cate un buchet de flori pt fiecare dintre voi!
Pana atunci, primiti asa: !

O sa vb la banca sa vad daca este cardul ok pt plati on line.
Anne, in momentul in care incep /incerc sa-mi fac contul paypal ei imi trimit un cod care imi apare pe extras?
Urmaresc extrasul si cand apare codul revin la contul meu inceput dar nefinisat , bag codul si gata, contul paypal este activ, nu?

Dupa ce am contul activ, ma apuc de cumparaturi pe strawberry! Sau , mai rau pe fragrancex! Atunci sa vedeti cata bataie de cap o sa va daum , pana reusesc sa ma inscriu si sa comand prima data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

anne si miki, daca reusesc, prima cumparatura on line o sa fie cate un buchet de flori pt fiecare dintre voi!
Pana atunci, primiti asa: !

O sa vb la banca sa vad daca este cardul ok pt plati on line.
Anne, in momentul in care incep /incerc sa-mi fac contul paypal ei imi trimit un cod care imi apare pe extras?
Urmaresc extrasul si cand apare codul revin la contul meu inceput dar nefinisat , bag codul si gata, contul paypal este activ, nu?

Dupa ce am contul activ, ma apuc de cumparaturi pe strawberry! Sau , mai rau pe fragrancex! Atunci sa vedeti cata bataie de cap o sa va daum , pana reusesc sa ma inscriu si sa comand prima data!

Sa-ti activezi cardul pentru plati on-line international nu dureaza mult. Trebuie doar sa mergi la banca si sa completezi un formular, si este activ.

Codul care iti v-a aparea in extrasul de cont, este codul pin paypal si trebuie sa ai 1.5 euro(iti vor trage acesti bani din cont).
Eu pana m-am luminat, am facut acest lucru de 3 ori

Acum m-a uitam pe net ca nu mai stiu cum am facut dar te indruma miki68(ea stie mai bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

In acest fel, comerciantul nu stie nici un fel de data despre cardul tau si, in caz ca nu primesti produsul (de la strawberynet e imposibil, dar de pe ebay se mai intampla), sesizezi paypal-ul ca nu ai primit comanda si ei trag suma din contul comerciantului si o pun la loc in contul tau).

[/quote]

Miki, dar de ce m-ar crede pe mine cei de la paypal ca nu l-am primit ? Pot sa zic ca nu l-am primit asa pur si simplu si ei ii iau banii seller-ului ??? Care este procedura ?? plizz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Miki, dar de ce m-ar crede pe mine cei de la paypal ca nu l-am primit ? Pot sa zic ca nu l-am primit asa pur si simplu si ei ii iau banii seller-ului ??? Care este procedura ?? plizz

Te cred pana la proba contrarie Adica ii cer comerciantului sa dovedeasca ca ti-au livrat si ai primit comanda.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Ok, si daca seller-ul face dovada livrarii dar produsul s-a "pierdut" pe la posta noastra, eu nu am primit produsul... ?
Daca reusesti vreodata sa-ti iei banii inapoi de la paypal spune-mi si mie, te rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest, sotul meu a comandat ceva de pe e-bay UK si pachetul nu a sosit. I-a scris vanzatorului, iar acesta i-a trimis banii, acum e plecat dar cand vine il intreb si iti scriu exact. Vanzatorul spunea ca isi va recupera banii de la posta. Plata s-a facut prin paypal, numai asa platim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:

Ok, si daca seller-ul face dovada livrarii dar produsul s-a "pierdut" pe la posta noastra, eu nu am primit produsul... ?
Daca reusesti vreodata sa-ti iei banii inapoi de la paypal spune-mi si mie, te rog...

Eu nu, insa sotul da. De vreo 3 ori a initiat disputa pe e-bay si a primit banii inapoi.

P.S. Sa inteleg ca-mi doresti sa am probleme in ceea ce priveste primirea unor produse comandate?

cristina d.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:

Eu nu, insa sotul da. De vreo 3 ori a initiat disputa pe e-bay si a primit banii inapoi.

P.S. Sa inteleg ca-mi doresti sa am probleme in ceea ce priveste primirea unor produse comandate?

cristina d.

Doamne fereste !!! Departe de mine gandul asta... insa mie mi s-a intamplat de cateva ori si cred ca nu sunt singura...mai ales cu cei din China, Hong Kong am avut probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

nici saptamana aceasta nu a venit Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur EDT 100 ml, comandat la esente

Daca il luam din state, saptamana viitoare venea
Astept raspuns pana vineri si daca nu il caut pe Fragrancex sau Strawberry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest, sotul meu mi-a spus ca vanzatorul l-a crezut ca nu a primit pachetul si i-a pus banii pe paypal care au ajuns pe card.

Mergi la inceput