Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 18
manucu spune:
Teo eu sunt pe 24 septembrie deci balanta cu ascendent in leu
si tare mandra de zodia mea.
Sali toate sunt comandate de pe 1stparfume.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
miki68 spune:
Cum zicea si Anne, teoretic is bune ambele carduri, cu conditia sa fie activate 3D secure. Candva plateam cu cardul pe site direct, insa acu prefer sa platesc prin Paypal pentru ca mi se pare mai sigur si, in plus, am deja asigurate tranzactiile pana la 1000 de dolari
Deci daca poti inrola unul din carduri la Paypal e mai bine pentru ca, la prima comanda pe strawberrynet, in general (nu stiu daca e o regula, insa mie asa mi s-a intamplat), ti se va cere un extras de cont al cardului respectiv pentru a dovedi ca e cardul/contul tau si asta intarzie un pic livrarea/primirea comenzii.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Cu paypal poti achizitiona si de pe ebay![]()
Intr-adevar paypal este cel mai sigur.
Eu tot la fel am platit pe Fragrancex![]()
anne16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gya1407
Sali, eu am un card Visa de debit de la BCR care merge foarte bine, insa, asa cum a specificat si Anne16, trebuie activat pentru plati on-line. |
scrie si tu repede 2 mesaje.
Acum a intrat mesajul tau, esti moderata.
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali Multumesc mult, anne si miki! Ce presupune inrolarea unui card la paypal? |
Cardul activ pentru plati on-line international il treci in contul pe care ti-l creezi pe www. paypal.com
sali spune:
sa vedem daca am inteles( am mai citit putin despre paypal intre timp) : asadar, imi activez cardul pt plati on line, apoi imi fac un cont electronic -contul paypal- pe care pot sa-l alimentez din contul de card.
Mergand pe exemplul cu Lancomul de pe strawberry ( costa 28.50$ + acel comision de 2,85 $) intreb : cu cati bani tr sa alimentez contul paypal? Cu suma in lei care apare pe strawberry cand transforma automat din dolari in lei? Dar acel comision de 2,85 la ce curs il transform in lei, pt ca tr sa am in cont si leii pt comision, nu?
Simplificat intrebarea era: imi transfer din contul de card in contul paypal suma exacta reprezentand pretul produsului cumparat + comision si platesc suma exacta sau imi transfer o suma mai mare si se extrage pur si simplu cat este nevoie pt plata , iar restul ramane in contul paypal? ?
Va dau voie sa va amuzati de ignoranta mea in materie
de plati on line in schimbul unor raspunsuri de la voi care sa ma lamureasca .
anne16 spune:
Tu trebuie sa ai doar bani in contul curent se transfera automat.
Vezi ca dureaza aproape 5 zile pana se activeaza contul paypal.
Pe extrasul de cont o sa-ti apara un cod si pe acela il intoduci in contul creat pe paypal, de atunci este activ contul paypal.
edit: paypal ia numai suma pe care ai licitat-o(cu toate comisioanele)restul iti ramane in contul tau bancar.
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali sa vedem daca am inteles( am mai citit putin despre paypal intre timp) : asadar, imi activez cardul pt plati on line, apoi imi fac un cont electronic -contul paypal- pe care pot sa-l alimentez din contul de card. Mergand pe exemplul cu Lancomul de pe strawberry ( costa 28.50$ + acel comision de 2,85 $) intreb : cu cati bani tr sa alimentez contul paypal? Cu suma in lei care apare pe strawberry cand transforma automat din dolari in lei? Dar acel comision de 2,85 la ce curs il transform in lei, pt ca tr sa am in cont si leii pt comision, nu? Simplificat intrebarea era: imi transfer din contul de card in contul paypal suma exacta reprezentand pretul produsului cumparat + comision si platesc suma exacta sau imi transfer o suma mai mare si se extrage pur si simplu cat este nevoie pt plata , iar restul ramane in contul paypal? ? Va dau voie sa va amuzati de ignoranta mea in materie |
Nu. Tu nu-ti alimentezi contul paypal, ci cardul. Ei (paypal) iti trag suma de plata direct de pe cardul cu care te-ai inrolat la ei. In acest fel, comerciantul nu stie nici un fel de data despre cardul tau si, in caz ca nu primesti produsul (de la strawberynet e imposibil, dar de pe ebay se mai intampla), sesizezi paypal-ul ca nu ai primit comanda si ei trag suma din contul comerciantului si o pun la loc in contul tau).
Pana una-alta, vezi daca cardul tau e bun pentru plati online internationale. Trebuie sa aiba pe verso, sub banda neagra, niste cifre. Ultimele 3 reprezinta security code-ul acelui card. Daca cardul tau nu are asa ceva, nu prea e bun pt. plati online. Oricum, verifica (pentru a fi sigura suna la banca la nr. de tel. de pe verso-ul cardului) si dupa, te mai directionam noi
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei