Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali draga ce ti-ai mai comandat saptamana asta ? ca nu ne spui nimic...

Am rezistat eroic tentatiei , intrucat am 3 parfumuri " pe vine"!
De aceea nu am ce spune. Spre deosebire de altii, care-si comanda DALIFLOR de zici ca au aflat ca se opreste productia!

Saptamana viitoare o sa va scriu impresii despre Trouble, pana atunci dau pe aici mai mult off topic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali draga ce ti-ai mai comandat saptamana asta ? ca nu ne spui nimic...

Am rezistat eroic tentatiei , intrucat am 3 parfumuri " pe vine"!
De aceea nu am ce spune. Spre deosebire de altii, care-si comanda DALIFLOR de zici ca au aflat ca se opreste productia!

Saptamana viitoare o sa va scriu impresii despre Trouble, pana atunci dau pe aici mai mult off topic!

SALI da inca nu stii totul !
astept una bucata anglomania una bucata narciso rodriguez si da DOUA bucati daliflor

si mai astept tom fordul ala una bucata de care mi s-au lungit urechile ......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

sali in cazul meu (din cauza vastei ca-s cam expirata! implinesc luna aste 42) numai la parfumuri dar ...suna tentant al naibii sa-i bag si pe barbati in aceeasi "oala" cu parfumurile !

Teo multi ani inainte cu sanatate si parfumuri bune...

Aceeasi urare si pentru Dana care se "lauda" cu 39 de primaveri..
[/quote]

multumesc geniest da sa stii ca nu am de gand sa "inchin steagul" chiar daca is a mai mare de pe aici adica la parfumuri NU renunt, vorba fiica-mi tu ai sa fi o baba atipica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

mai !dar ce la 42 ani o femeie e batrana?atunci e mai "sampanie"...eu stiu cateva doamne pe la 67-78 ani care sunt ff interesate si de parfumuri dar si de barbati..nici nu le dau mai mult de 47-55 ani la cum se tin tipele ..amazing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Daca tot va laudati cu varsta, ma prind si eu in joc , tot luna asta 30 .
Eu imi comand Delice de la Cartier si ma mananca degetelele sa-mi iau si un Wish, dar la ce parfumuri astept (Alien, Angel Violet, Elle, Visit ..)ar trebui sa stau cuminte.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

mai !dar ce la 42 ani o femeie e batrana?atunci e mai "sampanie"...eu stiu cateva doamne pe la 67-78 ani care sunt ff interesate si de parfumuri dar si de barbati..nici nu le dau mai mult de 47-55 ani la cum se tin tipele ..amazing!

multumesc ralu de incurajari !
pe vremea lui balzac femeia la 30 de ani era mai in forma, acu in evul asta modern ne-am prelungit si noi tineretea !
mama ador femeile de varsta 67-78 care sunt ff interesate si de parfumuri si de barbati!!
le iau model!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Daca tot va laudati cu varsta, ma prind si eu in joc , tot luna asta 30 .
Eu imi comand Delice de la Cartier si ma mananca degetelele sa-mi iau si un Wish, dar la ce parfumuri astept (Alien, Angel Violet, Elle, Visit ..)ar trebui sa stau cuminte.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

manucu eu pe 30 mai adaug tu pe cand ? sa stiu esti tot balanta ?

chiar la ce parfumuri astepti eu zic sa stai cuminte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

manucu, LMA ! Faine parfumuri ti-ai comandat, exact pe gustul meu: Delices,Elle si Angel Violette...

Spuneti mi va rog, pt platile pe strawberry tr un anumit tip de card ? Eu am Visa si Master, pot plati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Trebuie sa fie activat pentru plati on-line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gya1407 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

manucu, LMA ! Faine parfumuri ti-ai comandat, exact pe gustul meu: Delices,Elle si Angel Violette...

Spuneti mi va rog, pt platile pe strawberry tr un anumit tip de card ? Eu am Visa si Master, pot plati ?

Sali, eu am un card Visa de debit de la BCR care merge foarte bine, insa, asa cum a specificat si Anne16, trebuie activat pentru plati on-line.

Mergi la inceput