Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 22
rose_selavie spune:
Sunteti niste scumpe, va multumesc pt sprijin ! Asadar din competitie sar afara Lalique si Flowerbomb si raman in continuare indecisa intre Alien, Narciso R, Dolce Vita si Irisul de la Prada.
Flowerbomb e intr-adevar prea scump pt un parfum care nu se dezvolta pe piele, ramane da capo a fine plat, recunosc imi place nota dulce din el, nu prea vad flori acolo si l-as lua de-ar fi la pretul lui Magnetism cu care seamana putin.
Sali in leg. cu Infusion d'Iris: as vrea sa iau cutia cu 3x10 ml vaporisateur de sac recharchable, era cel mai bun pret, deci se pot reumple...plus ca nu car ditai sticla in poseta.
Teo, am primit de 2 ori complimente cand purtam Narciso (data cu el in parfumerie)si azi noapte l-am tot simtit, deci tine in jur de 12 ore...vei fi fericita cu el.
Cred ca Alien e mai usor de purtat in aproape orice situatie spre deosebire de Angel (la care situatia-i clara :ori e iubit ori e considerat insuportabil, il am inca dar nu-l mai port decat f rar).
Alien e modern intr-adevar, sticla, la fel ca si restul de la Thierry Mugler au un design deosebit si asta e un atu pt o colectionara adevarata. Mi-l doresc tare tare.
Iar Dolce Vita ma atrage fiindca miroase aproape identic cu Feminite de Bois de la Shiseido care nu se mai fabrica, in plus persista bine pt un edt si ma simt bine cu el, cred ca pe sezon rece mirosul lui dulce-lemnos va imblanzi iarna elvetiana :), am si Cinema oricum de rezerva. Pup tot clubul de parfumate
sali spune:
rose, nu stiu ce zici tu de Prada Iris pe franceza ta acolo
, ia-ti oricum, numai cu "pompita" sa nu fie, ca sistemul este prost, se pierde aproape tot parfumul . ( urla netul de plangeri , arata chic pompita dar se duce pe apa sambetei parfumul si macar de-ar fi unul mai ieftin).
raluca30 spune:
sali-nu ala mov..ala mai galben in sticla patrata Ferre...e oferta pe strawb. 30ml/24$ si 50ml/33$..citeam despre ca e cu iris,cu frezii..hmmm..sa vedem...
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca30 sali-nu ala mov..ala mai galben in sticla patrata Ferre...e oferta pe strawb. 30ml/24$ si 50ml/33$..citeam despre ca e cu iris,cu frezii..hmmm..sa vedem... |
acesta?
rose_selavie spune:
Sali mersi de pont, am sa intreb vanzatoarea ce fel de sticla e in cutie aia de 3 miniparfumuri a cate 10 ml fiecare si reincarcabile, fiindca sticla de tester e obisnuita cu pulverizator. Chiar n-as vrea sa se pierda din parfum daca are pompita aia buclucasa.
La fel si Alien si Angel, au sticle reincarcabile care la prima achizitie costa mai mult, dar reumplerea ulterioara e f avantajoasa.