Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gya1407

Pai...pe fragrancex scrie ca shippingul in afara SUA este "$14.95 + $0.99 per item", insa dintr-un post anterior de al tau am inteles ca transportul este de fapt gratuit. Lumineaza-ma te rog

In cos ai sa vezi in partea stanga:
"Have a coupon or gift certificate?" bagi "FREE" si iti da transportul gratuit.

Am si eu o comanda la ei data pe 24.08 expediata pe 26.08.
Este prima, sunt tare curioasa daca ajunge.

Sali daca vrei ceva de pe Strawberry te ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

stie cineva cum e cu shippingul pe fragrancex?

ce anume te intereseaza?

Pai...pe fragrancex scrie ca shippingul in afara SUA este "$14.95 + $0.99 per item", insa dintr-un post anterior de al tau am inteles ca transportul este de fapt gratuit. Lumineaza-ma te rog

Eu de cate ori am comandat nu am platit transport, parca geniest spunea ca si-a comandat vreo 2 mostre si nu a platit transport. Incearca sa simulezi o comanda si atunci vezi exact cum e cu transportul.

Acum am simulat eu o comanda. Iti pune transportul la socoteala, dar trebuie sa scrii FREE unde scrie "Have a coupon or gift certificate?", dupa asta dispare taxa pt transport. Scrie-mi daca reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

Nici babaciuna de mine, care luna asta fac 39, nu il gassesc atragator. Nici Mademoiselle nu imi place absolut deloc Se pare ca imi plac tot mai putine, in final raman la unul pt iarna si unul pt vara

Same here cu Madmoiselle...
Chanel asta e foarte pretentios, nu e pt oricine. Mi-a luat mult pina am inceput sa fiu atrasa de Nr.5...a trebuit sa imbatrinesc nitel ca sa il "inteleg"

O sa-mi cumpar o sticluta de parfum-parfum (nu apa de...) ca am inteles ca ala e mirosul adevarat si in plus cica i se schimba compozitia de la anul...probleme in leg cu jasmine/ mosc, ingrediente restrictionate, oarever

Eu citesc tot felul de informatii si review-ri super calificate despre lumea parfumurilor pe un blog. Iata articolul cu parfumurile pe cale de disparitie:
http://1000fragrances.blogspot.com/2009/04/endangered-fragrances.html

De aici am aflat multe chestii cool.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

sali-daca erai din Cta te ajutam,dar vad ca esti din Targoviste si ar fi prea complicat cu livratul,nu ma bag, ca ma complic, dar sa stii ca nu e deloc complicat sa faci shoping online...banuiesc ca ai un card(e de preferat un card cu bani putini pe el, sa tii mereu evidenta,ca nu se stie niciodata,paza buna trece primejdia rea)apoi urmezi procedura din siteul respectiv,pt orice nelamurire te pot ajuta pe pm...
gya1407-da! e oferta f buna la Kenzo acum ,inclusiv 50ml/36usd pt Amour,mai ca l-as cumpara dar ma abtin ca vreau altceva si astept la panda..

Ma ispititi cu Kenzo Amour, e dulce, dulce, merg sa studiez oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gya1407 spune:

danamiha, anne16 Aveti dreptate: cand introduc Free dispare costul transportului. Gata, deci ma apuc de treaba: vine ziua sotului si are el o dragoste nebuna pentru Black XS.

Mergi la inceput

geniest, uite ce am gasit pentru tine Trussardi Skin Shower

Mergi la inceput

Allure, trec la studiat articolul, sper sa nu fie o strategie de marketing ca sa ne facem, adica voi, provizii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

Allure, trec la studiat articolul, sper sa nu fie o strategie de marketing ca sa ne facem, adica voi, provizii

"Perfumery, a hundred-year-old art, has taken a long time dying, but on January 1, 2010 it will be officially dead. On that date, amendment 43 by IFRA, the international fragrance association, will take effect, and all perfumes on the market, old, young, fine fragrance or shampoo, must follow its guidelines or be in breach of the law in the EU. Among the many disasters that will befall fine fragrance, let me pick an emblematic one: oakmoss."

e lege data de asociatia internationala a parfumurilor
mie imi suna cit se poate de real

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Citat:

"Perfumery, a hundred-year-old art, has taken a long time dying, but on January 1, 2010 it will be officially dead. On that date, amendment 43 by IFRA, the international fragrance association, will take effect, and all perfumes on the market, old, young, fine fragrance or shampoo, must follow its guidelines or be in breach of the law in the EU. Among the many disasters that will befall fine fragrance, let me pick an emblematic one: oakmoss."

e lege data de asociatia internationala a parfumurilor
mie imi suna cit se poate de real

Te-ai gandit ce vei cumpara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Problema de care nu pot trece ( pt a putea comanda on line) este ca , din cate am inteles , tr sa coincida adresa de facturare ( banuiesc ca se refera la adresa mea pe care o are banca) cu adresa de livrare( adresa la care cer sa imi fie livrate produsele).
Ori, la mine acestea nu coicid, am mai spus pe aici, una este adresa din buletin( care este si la banca/la card) si alta este adresa la care locuiesc efectiv( mi-am luat alta casa si nu mi-am schimbat inca buletinul/mutatia). Nu pot sa cer livrarea la adresa din buletin,doar n-o sa ma duc la fosta adresa sa astept avizul de la posta.
Daca nu am inteles eu bine si nu este cum am spus mai sus, luminati-ma, please!
Aceste amanunte ma despart de a-mi comanda singurica de pe strawberry sau de pe fragrancex!

anne16, multumesc pt oferta de a ma ajuta dar, intr-adevar, asa cum a zis si raluca , ar insemna sa te complici comandand pt mine pe strawberry!

Oferta la Kenzo Amour ( preferatul meu) ma face sa ma zgarai pe ochi!

Mergi la inceput