Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 15
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali Problema de care nu pot trece ( pt a putea comanda on line) este ca , din cate am inteles , tr sa coincida adresa de facturare ( banuiesc ca se refera la adresa mea pe care o are banca) cu adresa de livrare( adresa la care cer sa imi fie livrate produsele). Ori, la mine acestea nu coicid, am mai spus pe aici, una este adresa din buletin( care este si la banca/la card) si alta este adresa la care locuiesc efectiv( mi-am luat alta casa si nu mi-am schimbat inca buletinul/mutatia). Nu pot sa cer livrarea la adresa din buletin,doar n-o sa ma duc la fosta adresa sa astept avizul de la posta. Daca nu am inteles eu bine si nu este cum am spus mai sus, luminati-ma, please! Aceste amanunte ma despart de a-mi comanda singurica de pe strawberry sau de pe fragrancex! anne16, multumesc pt oferta de a ma ajuta dar, intr-adevar, asa cum a zis si raluca , ar insemna sa te complici comandand pt mine pe strawberry! Oferta la Kenzo Amour ( preferatul meu) ma face sa ma zgarai pe ochi! |
Sali, vrei sa-ti ramana urme?
raluca30 spune:
sali-eu am avut" problema" asta, dar e de fapt fff simpla...cand introduci numele si posesorul cardului pui adresa/numele care apare pe card,apoi e o alta optiune(un patratel de bifat) sa expediezi la alta adresa unde scrii numele tau si adresa unde stai,nu e complicat,doar urmareste atent unde scrii datele de pe card...
sali spune:
dana, multumesc, stiam eu ca nu m-ai lasa tu la greu! 
La sfarsitul lui oct. imi schimb buletinul si atunci o sa incerc si eu sa comanda singura. Pana atunci, in urmatoarele 3 saptamani astept cele 3 parfumuri comandate( Trouble, Allure Sensuelle si Serpentine).
Am ochit inca o oferta buna pe strawberry : Lancome Miracle Forever EDP 50 ml - 28, 50 $. ( http://oth.strawberrynet.com/perfume/lancome/miracle-forever-eau-de-parfum-spray/54249/?CatgId=76).
Chiar va rog , atunci cand mai gasiti astfel de oferte ( cum este cazul lui Kenzo) , sa le scrieti si pe forum , sa se mai bucure si alte parfumate de descoperire.
Pana la urma, ce si cat se plateste in plus pe strawberry fata de pretul afisat ? Cat este transportul, cat este taxa de magazie, etc?
raluca, multumesc f f mult,
nu am stiut, de fapt nici nu am incercat...am crezut din start ca nu se poate....de fapt la fragrancex stiam ca este asa si m-am gandit ca si la strawberry or fi tot asa, fara mila ....
daca nu ma descurc, o sa te intreb, e ok?
miki68 spune:
Sali, la strawberrynet teoretic shippingul e free, dar de cativa ani (vreo 2 ?!) taxeaza totusi numai pentru parfumuri 10% la valoarea parfumului/parfumurilor, nu mai mult, insa, de 15 $.
Nu stiu cat de clar m-am exprimat asa ca am sa dau exemplul Lancome-ului pus in link de tine: vei plati taxe postale de 2,85$ si nimic mai mult. Parfumurile vin din Suedia asa ca nu ti se vor percepe taxe vamale si TVA. Vin, de altfel, la of.postal de care apartii si nu la cel cu vama.
Celelalte produse cosmetice le trimit fara a percepe taxe.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
khristin spune:
Ca tot ati amintit de Kenzo...vara miroase bine Flower. Nu l-am mai avut de ceva vreme...
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
raluca30 spune:
khristin-sa stii ca Flower miroase si mai bine iarna
...il ador e parfumul meu de suflet,stiu ca poate suna nebuneste dar imi amintesc cand a aparut a coincis cu perioada cand am devenit independenta financiar si mi-am sarbatorit independenta cumparand acest parfum,il folosesc ca semnatura si de foarte multe ori sunt intrebata cu ce ma parfumez pt ca miroase asa de placut..hai ca m-am laudat singura,dar asta e !![]()
sali-Miracle forever mie nu-mi place ca miroase prea rau ananasul din el..prefer Miracle original sau Miracle So Magic...
Allure spune:
| citat din mesajul lui danamiha Te-ai gandit ce vei cumpara? |
Nu...poate doar Nr.5 esenta.
Am prea multe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
sali spune:
| citat din mesajul lui raluca30 sali-Miracle forever mie nu-mi place ca miroase prea rau ananasul din el..prefer Miracle original sau Miracle So Magic... |
Am zis de el pt ca totusi este un Lancome la care este o reducere semnificativa. Asta mi se pare mie ocazie pe strawberry.
geniest spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
sus deasupra "postulului" trebuie sa ai o pictograma cu o foaie de hartie si cu un creion(pix). Treci cu mouse peste ele si vei vedea ca scrie "editeaza" |
Anne

....am reusit. Trebuia sa fiu logata. Eu cautam pictograma fara sa fiu logata....eh...greu, maica, greu de pe la o varsta incolo...Scuze tuturor pentru off-topic.