Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sali -eu cumpar de la ei pt ca sunt rapizi(7-12 zile lucratoare )nu am luat nicio alta teapa legat de calitate,transportul e gratis,si am si micul discount de 10%..deci sunt f multumita de site comparativ cu altele care te lasa si 2 luni sa astepti,iar in unele perioade baga oferte f multe si daca faci comparatia cu alte siteuri tot la banii aia ajungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, am decis sa vand Allure Sensuelle, EDP, 100ml, am consumat cam 7 ml, are capac. Sotul meu nu e incantat de el si nu prea l-am folosit.
Daca sunteti interesate, detalii pe PM.

si va doresc o duminica frumoasa!

Geniest, ai inteles cum e cu editatul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Allure, a propos de asocierea mirosului cu amintirile....Proust zicea ca mirosul madeleinelor ii aduceau o serie de amintiri. Oricum si eu m-as transporta in Bahamas intr-o clipita

Alt parfum care mi-a placut initial si nu-l mai suport este Chance de la Channel.

Cristina

Chance de la Chanel nu mi-a placut niciodata...am inteles ca e pentru adolescente/ tinere anyway...babaciunile trecute de 30 ca mine nu il gasesc atragator :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Nici babaciuna de mine, care luna asta fac 39, nu il gassesc atragator. Nici Mademoiselle nu imi place absolut deloc Se pare ca imi plac tot mai putine, in final raman la unul pt iarna si unul pt vara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Preturile l aparfumuri de pe strawberry mi se par ( unele) de-a dreptul halucinante ..., comparativ cu alte site-uri, nu vad de ce ar cumpara cineva de la ei, in afara acelor cateva( putine) oferte convenabile.[/purple]

Si eu ma intreb cum de au clienti. Doar Cristobal Balenciaga am luat de la ei, era la oferta si o crema pt ochi de la Clinique.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

sali -eu cumpar de la ei pt ca sunt rapizi(7-12 zile lucratoare )nu am luat nicio alta teapa legat de calitate,transportul e gratis,si am si micul discount de 10%..deci sunt f multumita de site comparativ cu altele care te lasa si 2 luni sa astepti,iar in unele perioade baga oferte f multe si daca faci comparatia cu alte siteuri tot la banii aia ajungi.

....totusi, daca vei vrea sa-ti iei vreodata, de exp. Armani Emporio Remix , sper sa-ti fie mila de bani ( diferenta de 41 $) si sa-ti iei de pe fragrancex, de exp.

Ei,acum nu ma lua si tu in serios,caut exemple negative pt ca sunt invidioasa ca nu stiu / nu pot sa fac cumparaturi on line...
La un moment dat chiar am vrut sa te rog sa-mi comanzi si mie ACEL Kenzo, dar nu am indraznit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gya1407 spune:

Subscriu la cele spuse de Raluca 30 vis-a-vis de rapiditatea celor de la Strawberry (in jur de 12-14 zile calendaristice). La fel de adevarat este si faptul ca preturile sunt enorme fata de alte site-uri, meritand sa cumperi de acolo doar produsele care au super-promotii, cum este acum de exemplu Kenzo Flower Le Parfum. Sali, sa stii ca procedeul de cumparare online la strawberry nu dureaza mai mult de cateva minute. Revin la intrebarea dintr-un post anterior de al meu: stie cineva cum e cu shippingul pe fragrancex?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gya1407

stie cineva cum e cu shippingul pe fragrancex?

ce anume te intereseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gya1407 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui gya1407

stie cineva cum e cu shippingul pe fragrancex?

ce anume te intereseaza?

Pai...pe fragrancex scrie ca shippingul in afara SUA este "$14.95 + $0.99 per item", insa dintr-un post anterior de al tau am inteles ca transportul este de fapt gratuit. Lumineaza-ma te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Citat:
citat din mesajul lui Allure

ar trebui sa le vind naibii sa scap de ele, imi ocupa spatiu de pomana!

...Alien nu-ti ocupa spatiul?
ori Infusion d'iris- Prada?

Prada nu am avut niciodata.
Alien am doar un tester deocamdata dar nu ma hotarasc daca imi place sau nu. M-am dat cu el, mi s-a parut ca miroase fain si m-am dus la servici, i-am cerut unei colege sa ma miroasa si sa-mi spuna ce parere are, ea cica: "you smell like baby powder"
Urasc parfumurile "powdery"...desi mie nu mi se pare, il mai testez pina ma hotarasc.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sali-daca erai din Cta te ajutam,dar vad ca esti din Targoviste si ar fi prea complicat cu livratul,nu ma bag, ca ma complic, dar sa stii ca nu e deloc complicat sa faci shoping online...banuiesc ca ai un card(e de preferat un card cu bani putini pe el, sa tii mereu evidenta,ca nu se stie niciodata,paza buna trece primejdia rea)apoi urmezi procedura din siteul respectiv,pt orice nelamurire te pot ajuta pe pm...
gya1407-da! e oferta f buna la Kenzo acum ,inclusiv 50ml/36usd pt Amour,mai ca l-as cumpara dar ma abtin ca vreau altceva si astept la panda..

Mergi la inceput