Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 12
ayleen spune:
Danamiha, comanda aceea a carei livrare a durat doua luni a fost tot de la fragrancex? In cazul asta parca nu mi-as pierde speranta ca vine...
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayleen Danamiha, comanda aceea a carei livrare a durat doua luni a fost tot de la fragrancex? In cazul asta parca nu mi-as pierde speranta ca vine... ayleen |
Da, de la ei. Si eu le-am scris un e-mail si mi-au reconfirmat ca mi-au expediat coletul. Deoarece transportul e gratis, nu primesti tracking number. Tot ce am comandat de la ei am primit, niciodata nu am platit vama, doar taxa de magazie, in jur de 5 lei.
Vei vedea ca il vei primi
anne16 spune:
| citat din mesajul lui geniest Dana, cum faci sa editezi o postare ? ![]() |
sus deasupra "postulului" trebuie sa ai o pictograma cu o foaie de hartie si cu un creion(pix). Treci cu mouse peste ele si vei vedea ca scrie "editeaza"
rall spune:
Hm, ce mai laudati Hypnose-ul. Eu l-am cumparat acum vreo 2 ani si nu mi-a placut deloc, parca eram intr-o biserica sufocanta
L-am vandut, stau si ma intreb daca acum nu cumva mi-ar placea

Allure spune:
| citat din mesajul lui khristin Allure, a propos de asocierea mirosului cu amintirile....Proust zicea ca mirosul madeleinelor ii aduceau o serie de amintiri. Oricum si eu m-as transporta in Bahamas intr-o clipita Alt parfum care mi-a placut initial si nu-l mai suport este Chance de la Channel. ![]() Cristina |
da...imi aduc aminte de nuvela aia sau ce era...e foarte adevarat ca mirosurile aduc in memorie amintiri asociate cu ele...uneori sint asa de placute...

Chance de la Chanel nu mi-a placut niciodata...am inteles ca e pentru adolescente/ tinere anyway...babaciunile trecute de 30 ca mine nu il gasesc atragator :)
Am multe parfumuri pe care nu la mai folosesc, ar trebui sa le vind naibii sa scap de ele, imi ocupa spatiu de pomana!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
mephala30 spune:
| citat din mesajul lui Allure ar trebui sa le vind naibii sa scap de ele, imi ocupa spatiu de pomana! |
...Alien nu-ti ocupa spatiul?
ori Infusion d'iris- Prada?
gya1407 spune:
Fetelor care ati comandat de pe fragrancex, am o intrebare: transportul e gratis?$ Va intreb asta deoarece din posturile Danei am inteles ca transportul e gratis, insa pe site-ul lor scrie ca transportul in afara SUA costa "$14.95 + $0.99 per item".
raluca30 spune:
are sau a testat cineva ceva de la Annick Goutal?ma atrage mai exact sticla de Grand Amour
(citeam undeva ca ar contine note de zambile.. care imi plac f mult)dar e un pret cam mare totusi vad pe strawberry 165usd/100ml EDP..
sali spune:
| citat din mesajul lui raluca30 are sau a testat cineva ceva de la Annick Goutal?ma atrage mai exact sticla de Grand Amour |
Si eu sunt curioasa cum sunt parf de la Annick Goutal. La fel, cele de la Caron.
Preturile l aparfumuri de pe strawberry mi se par ( unele) de-a dreptul halucinante ...
, comparativ cu alte site-uri, nu vad de ce ar cumpara cineva de la ei, in afara acelor cateva( putine) oferte convenabile.