Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Danamiha, comanda aceea a carei livrare a durat doua luni a fost tot de la fragrancex? In cazul asta parca nu mi-as pierde speranta ca vine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen

Danamiha, comanda aceea a carei livrare a durat doua luni a fost tot de la fragrancex? In cazul asta parca nu mi-as pierde speranta ca vine...

ayleen

Da, de la ei. Si eu le-am scris un e-mail si mi-au reconfirmat ca mi-au expediat coletul. Deoarece transportul e gratis, nu primesti tracking number. Tot ce am comandat de la ei am primit, niciodata nu am platit vama, doar taxa de magazie, in jur de 5 lei.
Vei vedea ca il vei primi Sa nu uiti sa ne scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana, cum faci sa editezi o postare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Dana, cum faci sa editezi o postare ?

sus deasupra "postulului" trebuie sa ai o pictograma cu o foaie de hartie si cu un creion(pix). Treci cu mouse peste ele si vei vedea ca scrie "editeaza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Hm, ce mai laudati Hypnose-ul. Eu l-am cumparat acum vreo 2 ani si nu mi-a placut deloc, parca eram intr-o biserica sufocanta L-am vandut, stau si ma intreb daca acum nu cumva mi-ar placea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Allure, a propos de asocierea mirosului cu amintirile....Proust zicea ca mirosul madeleinelor ii aduceau o serie de amintiri. Oricum si eu m-as transporta in Bahamas intr-o clipita

Alt parfum care mi-a placut initial si nu-l mai suport este Chance de la Channel.

Cristina

da...imi aduc aminte de nuvela aia sau ce era...e foarte adevarat ca mirosurile aduc in memorie amintiri asociate cu ele...uneori sint asa de placute...

Chance de la Chanel nu mi-a placut niciodata...am inteles ca e pentru adolescente/ tinere anyway...babaciunile trecute de 30 ca mine nu il gasesc atragator :)

Am multe parfumuri pe care nu la mai folosesc, ar trebui sa le vind naibii sa scap de ele, imi ocupa spatiu de pomana!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

ar trebui sa le vind naibii sa scap de ele, imi ocupa spatiu de pomana!

...Alien nu-ti ocupa spatiul?
ori Infusion d'iris- Prada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gya1407 spune:

Fetelor care ati comandat de pe fragrancex, am o intrebare: transportul e gratis?$ Va intreb asta deoarece din posturile Danei am inteles ca transportul e gratis, insa pe site-ul lor scrie ca transportul in afara SUA costa "$14.95 + $0.99 per item".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

are sau a testat cineva ceva de la Annick Goutal?ma atrage mai exact sticla de Grand Amour(citeam undeva ca ar contine note de zambile.. care imi plac f mult)dar e un pret cam mare totusi vad pe strawberry 165usd/100ml EDP..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

are sau a testat cineva ceva de la Annick Goutal?ma atrage mai exact sticla de Grand Amour(citeam undeva ca ar contine note de zambile.. care imi plac f mult)dar e un pret cam mare totusi vad pe strawberry 165usd/100ml EDP..

Si eu sunt curioasa cum sunt parf de la Annick Goutal. La fel, cele de la Caron.
Preturile l aparfumuri de pe strawberry mi se par ( unele) de-a dreptul halucinante ..., comparativ cu alte site-uri, nu vad de ce ar cumpara cineva de la ei, in afara acelor cateva( putine) oferte convenabile.

Mergi la inceput