Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen

Am testat eu Moschino Light Clouds, dar nu m-a impresionat. Este neofensiv, suav, curat, dar nu e grozav.
Am testat Attraction de la Lancome si am avut o mare surpriza. E cel mai elegant parfum pe care l-am mirosit in viata mea! E parfum de doamne, ca Magie Noir, ca Samsara de la Guerlin, dar mai distins. Imi imaginez ca se poate o rochie de seara satinata sau o rochie de mireasa chic. Ori la o blana alba si usoara. Luxos, ce sa mai.
Mi-am dat seama si care dintre parfumurile de la Prada imi place: e vorba de Milano fleurs d`iris.
In alta ordine de idei, am o mare dezamagire: comanda de la Fragrancex nu mi-a parvenit, o astept de o luna. Am comandat in valoare de o suta de dolari... Mi-au confirmat ca au trimis pachetul, dar m-au avertizat ca nu imi pot da un tracking number. Si nu mai am ce sa fac

ayleen

Nu te necaji, eu am asteptat 2 luni la ultima comanda, am comandat pt o prietena 2 parfumuri. De obicei in cel mult 3 saptamani aveam pachetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

multumesc celor care mi-au spus cateva vorbe despre SERPENTINE.

dana, pt mine e de bine daca nu ti-a placut, inseamna ca mie o sa-mi placa.
Stii doar ca, cu cateva exceptii, nu ne plac aceleasi parfumuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gya1407 spune:

Sali, am testat si eu astazi Serpentine si nu pot spune ca este un parfum pe care mi l-as achizitiona in viitorul apropiat. Este adevarat ca seamana foarte mult cu Cinema, insa este o varianta mult mai soft, mai comuna, care mie nu-mi inspira nimic. Nici la capitolul persistenta nu sta prea bine. In concluzie...un parfum dragut si atat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gya1407

Sali, am testat si eu astazi Serpentine si nu pot spune ca este un parfum pe care mi l-as achizitiona in viitorul apropiat. Este adevarat ca seamana foarte mult cu Cinema, insa este o varianta mult mai soft, mai comuna, care mie nu-mi inspira nimic. Nici la capitolul persistenta nu sta prea bine. In concluzie...un parfum dragut si atat.

pe sali va fi puternic, va persista 24 de ore, chiar si dupa dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

pe sali va fi puternic, va persista 24 de ore, chiar si dupa dus

ai dreptate dana sali va da din puterea si personalitatea ei parfumului si vor fi un TOT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Lo_li_ta, eu am incercat Liqueur cand mi-am luat Alien si mi-a placut muuuuuult de tot, totusi mi s-a parut mai de vara si mai exotic decat Alien, asa ca am optat pt. cel din urma fiind mai traditional. Oricum iubitoarelor de Alien va va place si Liqueur cu siguranta . Aveti mai multe detalii aici despre cele doua: http://www.nstperfume.com/2009/08/19/thierry-mugler-alien-angel-liqueur-de-parfum-new-fragrances/

Angel am avut mai de mult, e muuult mai subtil in comparatie cu Alien.

Danamiha, nu pot sa-mi inchipui ce s-a intamplat, il aveam in geanta pe avion, cand am ajuns la hotel avea gatul ala fin fracturat sarmanul si parfumul varsat

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Allure, a propos de asocierea mirosului cu amintirile....Proust zicea ca mirosul madeleinelor ii aduceau o serie de amintiri. Oricum si eu m-as transporta in Bahamas intr-o clipita

Alt parfum care mi-a placut initial si nu-l mai suport este Chance de la Channel.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Fetele, ma bag si eu in vorba!

Mie imi place "Hypnose"...Lancome...dar e destul de scump.
Stiti voi un site unde se pot comanda parfumuri la un pret "uman"?
Eu stiu www.esentede lux.ro si preturile sunt ok in perioade de reduceri. De-asemeni, daca se comanda tester e mult mai ieftin si ok.
Alte site-uri nu stiu...poate voi?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_dm

Fetele, ma bag si eu in vorba!

Mie imi place "Hypnose"...Lancome...dar e destul de scump.
Stiti voi un site unde se pot comanda parfumuri la un pret "uman"?
Eu stiu www.esentede lux.ro si preturile sunt ok in perioade de reduceri. De-asemeni, daca se comanda tester e mult mai ieftin si ok.

http://www.fragrancex.com/products/_lid_H-am-pid_60696W-am-cid_Perfumeproducts.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_dm

mai www.1stperfume.com/hypnosfepsp25u.html" target="_blank">ieftin de-atat nu se poate, .

Mergi la inceput