Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 10
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lo_li_Ta Citesc tot si cu mare atentie. Allure a mentionat ca a primit mostre, dar n-a revenit cu detalii. |
n-am revenit cu detalii pentru ca am tot folosit testerul de Hypnose care imi place tare...miroase superb pe mine de la inceput pina la sfirsit dar parca nu tine atit de mult...simt nevoia sa reaplic
mi-am dat putin cu Alien Liqueur dar nu m-a impresionat, va trebui sa-l mai incerc o data pe bune...cred ca pe pielea mea nu e ce trebuie sa fie
Ambele, ALien si Angel Liqueur miros bestial pe hirtie dar in combinatie cu chimia mea...nu sint sigura
Hai ca ma dadui acum cu Angel pe incheietura...la inceput miroase cam ca originalul, putin mai soft...dupa 5 minute imi vine un damf de cauciuc ars

e clar, nu e pentru mine...sint curioasa de alte pareri, daca l-a mai incercat cineva, cum il percepe
intre timp, de cind scriu eu aici si ma gindesc, s-a schimbat mirosul, nu mai percep cauciucul dar tot nu imi place
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
revin...dupa o perioada, parfumul s-a "asezat" si am putut distinge notele finale...seamana cu cel original dar mult mai diluat, mai putina cafea si o unda de coniac
e ok dar nu e pentru mine si nu merita banii; e scump ca naiba! peste $100 pentru 30 ml 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
danamiha spune:
Tocmai am sosit de la Douglas. Am mirosit o multime de parfumuri.
Sali, am retestat atat Serpentine cat si Cinema. Nu le pot compara, dupa mine diferenta e ca intre cer si pamant, adica Cinema imi place ![]()
Am mirosit:
- Vera Wang - Princess - e dragut, seamana cu lolitele, e dulce
, in schimb Vera Wang-Vera Wang nu mi-a placut deloc, prea floral
- Zen - Shiseido
- La Prairie - am testat 3 parfumuri, nu mi-a placut nici unul
- Van Cleef- Van Cleef & Arpel -
- Fuel For Life Diesel si inca unul ceva ed.limitata
- 4 parfumuri de la lolita, dragute, dar nimic spectaculos,
- ulimul Shalimar aparut, EDP, diferit fata de primul, e citric, dar are vanilie, seamana mai mult cu Shalimar light EDT decat cu cel clasic- acesta este singurul care as vrea sa-l cumpar din tot ceea ce am testat, in rest nu mi-a ramas gandul la nici unul![]()
- Eau Du Soir - Sisley
- Chopard- Happy Spirit
- am testat mai multe de la E.Lauder, dar nu sunt genul meu, le-am retestat de fapt, nu imi plac
Nu mai stiu ce am testat, daca imi amintesc va scriu. oricum pe piele nu mai aveam loc, dar am testat pe hartie.
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui danamiha Tocmai am sosit de la Douglas. Am mirosit o multime de parfumuri. Sali, am retestat atat Serpentine cat si Cinema. Nu le pot compara, dupa mine diferenta e ca intre cer si pamant, adica Cinema imi place Am mirosit: - Vera Wang - Princess - e dragut, seamana cu lolitele, e dulce - Zen - Shiseido - La Prairie - am testat 3 parfumuri, nu mi-a placut nici unul - Van Cleef- Van Cleef & Arpel - - Fuel For Life Diesel si inca unul ceva ed.limitata - 4 parfumuri de la lolita, dragute, dar nimic spectaculos, - ulimul Shalimar aparut, EDP, diferit fata de primul, e citric, dar are vanilie, seamana mai mult cu Shalimar light EDT decat cu cel clasic- acesta este singurul care as vrea sa-l cumpar din tot ceea ce am testat, in rest nu mi-a ramas gandul la nici unul - Eau Du Soir - Sisley - Chopard- Happy Spirit - am testat mai multe de la E.Lauder, dar nu sunt genul meu, le-am retestat de fapt, nu imi plac Nu mai stiu ce am testat, daca imi amintesc va scriu. oricum pe piele nu mai aveam loc, dar am testat pe hartie. |
dana miha da` ai avut activitate nu gluma !nici fuel for live diesel nu ti-a spus nimic ? am auzit ca e modern si f tineresc, tre sa ne spui tu cum e ...
mihaeladm spune:
| citat din mesajul lui raluca30 manucu-mersi de oferta dar nu are rost deranjul...e clar ca e putin cam invechit apropo de Alien..eu raman la formula clasica mihaela mersi..calvin Klein nu mi-a placut niciodata deloc,Bulgari e o posibilitate mare da,Moschino iar nu, sa nu scrie pe ele cheap n chic, nu-mi place sa dau chestii "cheap" sa nu deranjeze pe cineva |
Couture si Funny de la Moschino nu sunt din seria Cheap and Chic.
Iar Couture e deosebit!

danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaeladm
Couture si Funny de la Moschino nu sunt din seria Cheap and Chic. Iar Couture e deosebit! ![]() Mihaela |
Ce diferite suntem, dar asta e bine, nu?
Eu detest Moschino Couture, pe pielea mea e groaznic, parca ar fi un parfum vechi bulgaresc
mephala30 spune:
| citat din mesajul lui sali mephala, tu l-ai incercat/mirosit sau imi spui din ce-ai citit? Stiu ca tu ai Cinema,EDT....deci daca l-ai incercat , esti in cunostinta de cauza cand spui ca se aseamana pe undeva...[/purple] |
l-am testat pe hartiuta, destul de superficial: e un pic mai condimentat/floral decat Cinema-ul, destul de placut. Nu e un parfum puternic.
ayleen spune:
Am testat eu Moschino Light Clouds, dar nu m-a impresionat. Este neofensiv, suav, curat, dar nu e grozav.
Am testat Attraction de la Lancome si am avut o mare surpriza. E cel mai elegant parfum pe care l-am mirosit in viata mea! E parfum de doamne, ca Magie Noir, ca Samsara de la Guerlin, dar mai distins. Imi imaginez ca se poate o rochie de seara satinata sau o rochie de mireasa chic. Ori la o blana alba si usoara. Luxos, ce sa mai.
Mi-am dat seama si care dintre parfumurile de la Prada imi place: e vorba de Milano fleurs d`iris.
In alta ordine de idei, am o mare dezamagire: comanda de la Fragrancex nu mi-a parvenit
, o astept de o luna. Am comandat in valoare de o suta de dolari... Mi-au confirmat ca au trimis pachetul, dar m-au avertizat ca nu imi pot da un tracking number. Si nu mai am ce sa fac
mephala30 spune:
| citat din mesajul lui danamiha Sali, am retestat atat Serpentine cat si Cinema. Nu le pot compara, dupa mine diferenta e ca intre cer si pamant, adica Cinema imi place |
Cinema e mai dulceag, de asta-ti place,
anne16 spune:
www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Couture--729.html" target="_blank">Couture- Moschino dupa parerea mea este un parfum de vara
merge foarte bine la persoanele "nepretentioase"
El si www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Weekend-for-Women-1000.html" target="_blank">Weekend -Burberry sunt cele doua parfumuri pe care le folosesc la tinuta "blugi"![]()