Puiuti de Randunici 2008!! (305)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Sovi, inducere placuta!!!

Elara, tu cand trebuie sa nasti??

Gudinde, scuze, acum a aflat ca-i fara plata...sanatate!

Simo, daca ai fi mai la o aruncatura de bat as primi oferta ta de coliva prin posta :)

Roxana, eu nu as presa copilul sa imparta jucarii sau mancare la varsta asta, e mult prea vedreme. E o faza normala, si in nici un caz nu as forta-o sa dea altcuiva jucaria sau mancarea ca mai rau o indarjesti. Parerea mea...E o etapa trecatoare, ei acum isi dezvolta simtul proprietatii, ce-i al lor e al lor si basta! trebuie sa respectam asta. Mai tarziu incep ei sa priceapa cum e cu jucatul impreuna cu alti copii si vor vedea ca daca ei dau, apoi si primesc, jucaria trece de la unul la altul si e bine pentru toata lumea. Asa ca eu zic sa lasi fata in pace si sa nu-i mai iei din ciorchinele ei sa dai altuia, ca ala e al ei si gata :))). Mai bine sa ai tu inca niste struguri separat si daca Amira mananaca intre alti copii si vezi ca vreunul pofteste ii dai de la tine (de exemplu), daca nu ai altul asta e, copilul celalat care pofteste trebuie sa invete ca nu intotdeauna ce-i al altuia trebuie sa fie si al lui. Eu asa as proceda si asta as incerca in primul rand sa-l invat pe copilul meu. Acum la ei totul este instinct, nu prea ai cu cine rationa. Asta e opinia mea, ca situatia nepotrivita si daunatoare pentru copil este aceea in care copilul vrea jucaria altuia sau din mancarea altuia si mama/tata se duce si cere "vrea si copilul meu cutare lucru, da-i si lui". Deocamdata eu cred ca e ok sa lasam copilul sa-si apere ce-i al lui :)))

Vio 11s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Alice, Zoze succes in ce vreti voi sa faceti..
Alice sa stii ca si pt noi Anglia e o mare atractie.. asa ca cine stie..

Elara ce frumos!! aveti pereche! asa vreau si eu! si da poti sa trimiti poze numai sa ma anunti.

Vio parca mi-ai luat cuvintele din gura ..
Sunt rele peste tot intr-adevar, dar totul depinde de fiecare in parte de cum e construit.. de ce vrea de la viata si cum se poate adapta..
La noi ce sa zic.. pe undeva am fost putin si inconstienti, mai ales ca eram gravidutza, dar nu regret ca am plecat.. ai mei la inceput nu prea le-a convenit, dar acum cand au vazut ca ne merge mult mai bine decat ne-ar fi mers acasa tata (el care tot timpul insista sa nu plecam nici macar atunci cand ne-am mutat la Craiova) acum ne zice sa mai stam aici ca e jale acasa, efectiv nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit pe tata zicand asta..
Si apropo de pile se mai intampla si pe aici mici chestii.. de fapt nu pila in sensul de Ro, ci mai mult discriminari rasiale, religioase, dar si asta depinde de la caz la caz..
Ce e cel mai greu? sarbatorile - atunci simti cel mai mult dorul de casa, de familie, de mirosurile si gusturile mancarurilor de acasa, in cazul meu si zapada etc.. Insa daca esti in Europa in 2 ore esti acasa si esti ok, mai greu cand esti peste ocean..
Si cu toate astea NU REGRET deloc plecarea.. am un fel de motto: mai bine regret ca am facut ceva decat sa regret ceva ce nu am facut.. si nu ma refer la incalcatul celor 10 porunci ..
Si asa e cu cat inaintezi in varsta chiar ca nu prea iti mai vine sa pleci, pierzi curajul si nebunia aia.. dar oricum cine pleaca e bine sa aiba si un back-up plan in caz ca nu o sa mearga treaba, si nu consider nicio rusine sa te intorci daca nu ti-a fost bine acolo..

si gata.. ca nu ma mai lasa pitica sa scriu..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Kya,

Asa e fetelor, fiecare cu opinia ei.

Nu mi-e somn, randunoiul si Iris dorm, eu pe-aici...

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nu ma lasa Sanziana sa citesc, dara-mi-te sa mai si scriu...
Repede vreau sa-i spun lui Naty ca nu m-am suparat de loc. Imi pare rau daca asa a sunat raspunsul meu si

Revin, sper...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Azi a fost suspect de liniste pe crengutza!!!!

Ma duc sa mai navighez.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am fost azi la medic si mi-am vazut puiul al mai mic. M-am cam panicat ca a venit tanti aia cu aparatul sa-i auzim inimioara si tot cauta, cauta si nu se auzea nimic si dupa cateva minute in care eu m-am cam speriat, s-a dus dupa sonograf/ecograf (care o fi termenul corect?? ei zic sonograma, e acelasi lucru cu ecografia? sau ecografia e cu dopplerul? chiar, poate ma lamureste si pe mine cineva). Asa, si la sonograma s-a vazut inimioara cum batea repede repede, statea puiul meu asa cuminte acolo, cred ca facea nani. Mi-a dat si poze, i se vad manutele, sta asa adunat tot, dar are deja piciorute, manute, desi capul e cel mai mare inca :)))
Eu abia acum am aflat ca nici la Sean si nici la bebe 2 nu vor face masuratorile care se fac in Ro la dublu test ( de ex translucenta nucala pentru SD). Eu am avut o sonograma cu masuratori la Sean cand eram in 13 saptamani si mi-au zis ca totul e ok, si am presupus ca au masurat si osul nazal, translucenta, ma rog ..cum se face in Ro. Nici vorba! Sonograma pe care mi-au facut-o la Sean a fost pentru ca am zis eu ca am avut ceva sangerare foarte usoara si au vrut sa vada daca e ceva semnificativ. Deci alta diferenta de procedura de urmarire a sarcinii fata de Ro...fff diferit, e clar.
Pentru SD se masoara pe la 15-16 saptamani nu-sh ce proteina (daca am stiut vreodatat de la Sean, intre timp am uitat exact despre ce e vorba, tre sa mai citesc iar), si apoi combinat cu datele de varsta si ce mai calculeaza ei acolo iese riscul de SD (cred ca asta e triplul test, nu?). Oricum, vorbeam cu sotul meu despre riscul de SD (Doamne Fereste!) si el zice "si daca afli inainte sa se nasca sau nu cu ce se schimba situatia? It is what it is". Ce sa mai zic la faza asta decat "sa-mi traiasca barbatul"

Vio 11s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'na seara!

Vio, sonograma e ecografia. Dopplerul e un alt soi de masuratoare, ceva baza pe oscilatii, am uitat, ca sunt batrana .

La TT se masoara nivelul alfafetoproteinei, estriolului si al BHCG-ului. Aceste date, corelate cu virsta mamei si cu examenul ecografic, dar riscul de SD, trisomie 18 si Edwards. Sa ma corecteze cineva daca gresesc!

Doamne, ce pofta imi faceti de un bebe miiic mic!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nici eu nu as pleca de Acasa,pentru ca nu as putea,asa sunt eu!poate conteaza si faptul ca nu o ducem greu,suntem fff apropiati de ai mei-nici nu as concepe sa ii las singurei-,si vorba lui Livi-acasa simt ca nu mi se poate intampla nimic rau!Cu toate astea,JOS PALARIA celor care se incumeta sa inceapa o alta viata departe de cei dragi!Ii admir pe cei care au curaj sa o ia de la zero intr-o tara straina si printre straini.Pentru asa ceva,iti trebuie muuult curaj!Ceea ce eu ,nu am!
Deci,Alice iti doresc din inima sa va fie extraordinar de bine in Anglia,sa va gasiti locul acolo si sa fiti fericiti ca meritati pe deplin!!!!
Zoze,sa dea Domnul sa iei cea mai buna decizie pt voi
Elara,am vazut pozicile cu voi:sunteti niste frumoase amandoua
Vio,as trimite draga mea ,par avion
SOVI,sa stii ca si eu m-am gandit azi sa te sun,dar m-am luat cu una-alta si am omis!!!multi
Va pe toate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Mihutza, voi sunteti exemplul cel mai potrivit de curaj si nebunie! (nebunie in sensul frumos al cuvantului). POvestea voastra ar putea sa inspire si pe altii.
Ce mai face dansatoarea mica? Sa stii ca si Sean danseaza mama-mama, cand aude muzica imediat i se lumineaza fata si da din poponet. NU prea reusesc sa-l filmez cand se manifesta el cel mai "dezlantuit" ca sa pun si eu un filmulet :))

Este clar, Sean este un "people person", e figura mare, el cu toata lumea flirteaza, la toate gagicile zambeste, isi face semne cu ele, se duce la ele, azi la doctor le-a abordat pe toate pe rand, le punea mana pe picior se uita fix in ochii lor si ranjea cu gura pana la urechi, ce sa mai, un Don-Juan! (am constatat ca-i plac femeile mai plinute)in restaurant pana nu se ridica in picioare pe bancheta sa vada pe toata lumea si apoi sa dea niste chiuituri sa-l vada toti nu se lasa! Toata lumea zice ca-i un "performer", ii place atentia, nu se simte bine daca nu are audienta, ii place sa "show off", sa se dea in spectacol dar nu in sensul rau ci asa haios. Am avut niste musafiri acum cateva zile, un cuplu, daca nu s-a rostogolit, s-a sucit, a dansat, s-a jucat cucu-bau, a ras intr-una, o nebunie! Super simpatic, pare a fi un copil foarte fericit.

Edit: s-a confirmat ca EDD este 25 martie, ceea ce eu cam banuiam, ca am ovulat cu o saptamana mai tarziu (d-aia am si ramas gravi, ca mi s-au stricat calculele). Deci o sa-mi schimb semnatura.

Vio 10s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Dragele mele,

Uoffff!! Nici pe departe nu doream sa starnesc discutii cu postarea mea, poate ca azi eram doar un pic mai trista si mai dezamagita ca de obicei, si am povestit si eu aici, ca sa ma descarc, stiind ca voi fi inteleasa. Despre Romania si a fi roman: si eu iubesc tara asta, nu-i mai pot ierta anumite lucruri, atat. Si eu sunt constienta ca "dincolo" nu curg paraie cu lapte dulce, insa merita sa incerc, pentru a nu regreta mai tarziu, si eu stiu ce inseamna dorul de casa/acasa, dar sper sa-l inving, pt binele copilului meu (am precizat ca aici nu am ce-i oferi acum: moral, financiar, social), si eu cred multe, dar nu vreau sa mai scriu acum (cum bine a zis Andreea, fiecare dintre noi are niste repere bine fixate si apoi, eu nu incerc sa conving pe nimeni cu/de nimic, poate doar imi faceam curaj). Un lucru mai trebuie sa spun: si eu (mai ales eu) cred ca poti fi patriot si de departe, ca-ti poti ajuta tara si-i poti promova valorile si nelocuind in ea (ba, as putea spune, cu atat mai mult cu cat nu esti acolo). Un lucru nu-l mai pot face "si eu", nu mai pot vedea o tara idilica, ci una obosita, trista, facuta minge de ping-pong...si parca nu mai vreau s-o vad asa. Daca va sta in puterea mea sa schimb ceva, o voi putea face si de la distanta.

Inchei si eu aici subiectul, sper sa nu fiu prost inteleasa!

Mergi la inceput