King of Pop Michael Jackson (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Mda, numai noua putea sa ne treaca prin cap sa ne mascam barbatii, acuma gluma gluma dar eu zic totusi sa fie multumiti daca mai avem timp sa le facem mancare!! [:)))]

--------------------

Andra si bebe Theodora

Da, da, da, iegzakt

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Wow, aceleasi medicamente??
Habar nu aveam ca EP era atat de tanar la moarte, off, 42 de ani...
Nelia, era pe val atunci cand a murit?
Sau ai zis ca avea si el datorii...ce stii despre asta? Cum ajunsese sa aiba datorii? Caci ma gandesc si anume ca a castigat si el destul de mult la vremea aia.
MJ l-a intalnit pe EP in persoana vreodata? Ca nu-mi amintesc acum daca am citit despre asta.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Lisa, MJ Girl, voi nu vedeti ca Michael plesnea de ras la filmarile de la "in the closet", ca la cat de timid era, numai "mascul feroce" cu atita asistenta in jur nu putea fi

Hobby

Mergi la inceput

Motanik cica noi ne ducem la nani....ahaaa

Suntem ca alea, dupa 10 ani la inchisoare in aceeasi celula, mai stam la eliberare in fata portii inchisorii sa terminam de povestit

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

asa "mascul feroce" cum era, vroiam sa fim in locul lu' naoama...

Citat:
citat din mesajul lui danat

Lisa, MJ Girl, voi nu vedeti ca Michael plesnea de ras la filmarile de la "in the closet", ca la cat de timid era, numai "mascul feroce" cu atita asistenta in jur nu putea fi

Hobby

Mergi la inceput

Ankaaaa where are youuuu??? A ajuns la tine??? Ca se aud niste sunete dubioase si infundate dinpre Bucuresti

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ahahahaha, exact, de fiecare data scriu un rand si zic gata, acum inchid si apoi mai dau totusi un refresh si a mai aparut ceva si iar zic, ok, doar un rand si inchid si iar refresh....si la mine e cu o ora mai mult decat la tine! Dar profit si eu ca sunt singura, copilu' doarme, cand ma intorc la Londra nu mai pup eu dezmaturi noaptea ca acum.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

motanik, tin minte ca am citit ca prima data cand s-a intalnit MJ cu lisa a fost cand elvis a dus-o la un concert jackson 5, deci e posibil sa se fi intalnit atunci.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Ahahahaha, exact, de fiecare data scriu un rand si zic gata, acum inchid si apoi mai dau totusi un refresh si a mai aparut ceva si iar zic, ok, doar un rand si inchid si iar refresh....si la mine e cu o ora mai mult decat la tine! Dar profit si eu ca sunt singura, copilu' doarme, cand ma intorc la Londra nu mai pup eu dezmaturi noaptea ca acum.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Same here!
Al meu a adormit pe canapea aici in living si cica se bazeaza ca il trezesc sa se mute in dormitor...pffff...dar, deja e resemnat la capitolul MJ, stie ca nu exista tratament, decat mai mult MJ

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ma stirniti, hai!?!

Nu stiu cit de pe val era Elvis Presley cind a murit, dar inca mai concerta si era destul de iubit de fani. Nu a avut parte de scandalurile lui Michael, dar a suferit si el din cauza a ceea ce se scria despre el... scazuse performanta pe scena, era acuzat din aceasta cauza si el suferea enorm...

Eu credeam ca stiti despre bolile lui si dependenta de medicamente... Elvis suferea de depresie, epuizare fizica si psihica, de... insomnie, dureri de oase - pentru asta lua medicamente. Multe din lista lui sint si pe lista lui Michael... In plus, a fost suspect de cancer osos, dar... si acum, vine cireasa pe tort... desi inca nu sint sigura a cui e cea originala... Se spune ca, de fapt, nu avea nici un cancer, cum nu avea nici Michael, dar ca problemele lui de sanatate veneau de la... ia sa vad daca ghiciti... nu cred... Alpha-1 antitrypsin deficiency syndrome!!!

Va las sa va reveniti...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput