Burtici de mai-iunie 2010
Raspunsuri - Pagina 13
sugubina spune:
Ioana sunt de acord cu tine in ce priveste homeopatia. Eu cand am intrerupt pastilele in mai imi era ingrozitor de frica ca nu voi avea ciclu si ca voi ramane greu insarcinata. Atatea povesti triste am citit pe "asteptand un ingeras", incat mi-am zis sa fac ceva sa previn. Si m-am pus pe citit si studiat, am inceput sa iau tinctura de mladiate de zmeur. Si asa mi-am reglat ovulatia excelent, am avut ciclu la 25-26 zile, s-au ameliorat si durerile premenstruale.
Si zici ca dupa 4-5 luni devenim nimfomane? Ca sa ii zic printului consort ce il asteapta. ![]()
dorinut@ si eu ca si tine de abia astept sa aud inima lui Pufi mic cand merg din nou la eco in octombrie.
Maine facem 6 weeks!
Seara buna dragelor!
5+ cu Pufi Mic
M&M spune:
Mai , dar ati scris nu gluma...
Carla, in 4 saptamani nu sunt sanse sa te ingrasi decat daca mananci excesiv de mult, in schimb se umfla putin burtica...Pe mine m-au incaput hainele la sarcina trecuta pana pe la vreo 4 luni !!
Trombofilia e o cauza frecventa de avorturi spontane. Se pot face niste analize in plus: timp de coagulare, timp de sangerare,INR...Stiu fiindca sora sotului a avut probleme...cred ca a pierdut vreo 4 sarcini pana s-au prins medicii ce are..
Ioana, cata dreptate ai...
Murica, sarcina trecuta am preferat sa tratez o viroza cu produse homeopate..!!Bien, trebuie ceruta si parerea medicului..
Numai eu si Ioana suntem la bb2?? Parca si Paula dar vad ca nu mai zice nimic..
ROxy, poate ar trebui sa facem lista deja cu numele fetelor , cu UM, DPN, DN...Ma gandesc sa dea bine pe prima pagina
Cristina,
4+ si mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
T_Ioana spune:
| Citat: |
ROxy, poate ar trebui sa facem lista deja cu numele fetelor , cu UM, DPN, DN...Ma gandesc sa dea bine pe prima pagina ![]() Cristina, 4+ si mamica de poznas Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
Gand la gand cu bucurie! Si eu ma gandeam azi ca ma tot intorc la prima pagina sa vad ce si cum pt ca uit ca aici nu este listuta!
Roxy, daca ai nevoie de o mana de ajutor cu listuta, cu cea mai mare placere iti stau la dispozitie
Noapte buna dragelor

Eu am o ...problema. Am dureri de burta ca inainte de ciclu, mai experimenteaza careva senzatiile astea? Stiu ca la Razvan am avut pana aproape la 3 luni si luam des No Spa si Duphastonul pt mentinere dar nu stiu daca e firesc la inceputul sarcinii sa fie prezente pt ca la Razvan a fost clar iminenta de avort
!!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
libelula spune:
Acum ca s-a faut noapte si bebeii dorm, hai sa discutam putin si despre chestii concrete: cum ne anuntam angajatorii, si mai ales cand?
Voi ce aveti de gand? Eu cred ca ii anunt peste 3 saptamani, dupa urmatoarea eco.
5 +
mai_iun_2010 spune:
Multumesc T_Ioana pentru ajutor
La lista de intampinare am adaugat cateva date si o gasiti la pagina 9... azi am notat toate burticile, asa ca ramane sa actualizez lista eu si s-o adaug la capitolul 2
rosanne spune:
Sal
Eu am spus sefei deja ca sunt insarcinata, stiu ca nu i-a convenit dar nu are ce sa faca. Eu sunt intr-o situatie mai speciala, as putea sa lucrez mai lejer dar sa am salariu mic, sau in conditii mai grele si mai multi bani....am ales a doua varianta, din cauza indemnizatie de 85% din veniturile pe ultimul an.
Roxy
5+
http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/
M&M spune:
Neata!!
Azi sunt foarte matinala. M-am trezit sa ma duc sa verific cum doarme Mihaita ( doarme in camera lui, iar in fiecare nopate eu sau sotul mai mergem sa vedem daca e totul ok ) si nu am mai putut adormi la loc...
Abia astept sa vad listuta, Roxy. In ritmul asta cred ca sapt asta deschidem capitol nou si, de ce nu , poate ni se mai alatura fete
.
Ioana, si eu la prima sarcina am avut niste dureri groaznice de credeam ca e sarcina extrauterina( erau preponderente pe partea dreapta). NU m-am linistit pana nu am fost la eco si am vazut ca totul e ok. Cred ca au tinut pana in luna a 4-a asa, mai intens cu tot cu NO-spa.
CU anuntatul la serviciu , cred ca depinde foarte mult si ce fel de munca avem. Daca e stres mare, solicitare fizica, mediu toxic, conditii de munca improprii trebuie anuntat de cum am aflat de sarcina..Parerea mea. Eu momentan sunt in CIC, dar la sarcina trecuta am anuntat de cum am aflat ca sunt
.
Ma duc sa imi fac un ceai cu lamaie, am asa o stare de greata!...
Cristina,
4+ si mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
lauriciu spune:
Neata, fete!
Am vrut sa pun si eu tickere din acelea pt fiu-miu si pt bebe de la purtator, dar nu stiu cum, poate ma invatati si pe mine.
As vrea sa va pun si cateva pozici cu noi, ca sa ne cunoastem, dar nu stiu unde - numai la album se poate? in post, nu?
Am vb cu dr despre radiografia aceea despre care va scriam eu saptamana trecuta - nu am purtat sort special pt burtica, eram atat de stresata ca trebuie sa operez copilul, incat nu ma mai puteam gandi la nimic altceva - si mi-a confirmat si dr ca nu este nici o problema (asa cum, de altfel, am gasit si eu prin toate materialele pe care le-am citit pe tema iradierii in sarcina)
O sa merg aptamana viitoare sa vad si ce analize mi-o da sa fac.
Parerea mea este sa nu va mai stresati atata cu analizele...faceti pachetul de baza. Numai daca sunt probleme (avorturi repetate, ceva ereditar in familie, suspiciuni de orice fel) vi se vor recomanda si alte investigatii.
Altfel, se presupune ca totul va merge ca la carte.
Eu sunt cam chinuita nu legat de cum va accepta fiu-miu pe noul aparut, ci ca nu sunt sigura ca-l voi putea iubi la fel de mult. De asta mi-e frica... Desi, am citit undeva o chestie f misto, respectiv ca iubirea de mama nu se divizeaza ci se multiplica atunci cand apare un nou copil. Sper sa fie asa, ca tare am emotii.
Cu sexul chiar nu trebuie sa aveti teama, apoi...cum mai zicea o mamica mai sus...mai asteptati putin si mai vorbim noi
...nu numai ca nu dauneaza, dar contribuie cu succes la relaxare...
va pup!
laura
roxanik09 spune:
Fetelor, ati scris, nu gluma !
hai sa recuperez si eu !
sugubina, spuneai ca te-ai reglat cu mladitele de zmeur. Eu datorita lor si a vitex-ului am ramas insarcinata ! De un an si tot incercam si nu se intampla nimic, iar dr pana la urma, mi-a recomandat un pomelnic de analize hormonale, spermograma sotului si hsg -
. Eu am decis cu de la mine putere sa mai stau o luna si in timpul asta am luat super constiincioasa mladite de zmeur, extract de coacaz negru si vitex. In ziua 14 am avut test de ovulatie super-pozitiv si am prestat doar in ziua 15 si atat - s-a nimerit o luna mai proasta din p.d.v. al timpului pt alea-alea, si chiar nu speram sa se intample ceva. Cum aveam in casa o tona de teste de sracina, am facut primul test, la misto, in z 24 - a aparut o liniuta firavaaaaa si am zis ca e negativ. Peste cateva zile a venit o prietena la mine si stateam noi la un pahar de vin
, ei nu-i venise ciclu, asa ca ne-am hotarat sa facem a doua zi un test fiecare - si ghici ce - 2 liniute ! e drept ca nu am crezut nici atunci, doar cand am vazut la eco ca se afla in uter ! Si cam asta e povestea mea ![]()
murica - si eu sunt adepta trat. homeopate si datorita faptului ca la mine au dat rezultate deosebit de bune tratamentele naturiste - acum sunt putin racita iar la farmacie mi s-a dat oscillococinum, si intentionez sa le iau pe toata perioada iernii pt ca sunt f sensibila la raceala.
TIoana, si eu am avut dureri de burtica ca la ciclu in sapt. 4 si putin din 5, dureri care iradiau spre drapta, iar la eco dr. mi-a spus ca am ovulat pe ovarul drept, de aici durerile. durerile de ciclu m-au alarmat si am pus utrogestan unul seara iar dr mi-a dat dreptate. cu no-spa au trecut, dar nu trebuie exagerat, chiar adac se spune ca poti lua max. 6 pe zi. eu zic sa iei doar cand apar - la mine au functionat, iar acum durerile sunt fff slabe, aproape insesizabile !
offf.. m-am intins la vorba ! 
ah.. referitor la cand anuntam la servici - eu astept pana la 8-9 sapt , sunt sigura ca nu va fi prea incantata sefa, mai ales ca lucrez doar de o luna aici. si mai e ceva - am contract pe perioada determinata de 3 luni, apoi se va transforma pe perioada nedeterminata - poate ma da afara
! dar ce mai conteaza ? oricum, nu o sa pot lua 85% pt ca am o intrerupere de peste o luna pe cartea de munca, o sa iau doar 6 mil pt ca sunt la masterat la zi. Asta e, bebe sa fie sanatos, ca restul le aranjam noi toate !
gata, acum tac ! plec la munci...
Pupici !
6+
Jocurban spune:
'Neatza si de la Cluj!
Ioana, Cristina, mersi mult de incurajari! Intradevar cununia civila am facut-o deja, in 22 august (zi in care probabil s-a produs si micul miracol
), iar cununia religioasa si petrecerea vor fi pe 3 octombrie, in Timisoara (eu sunt timisoreanca, adoptata de Cluj de 2 ani). Imi fac mari griji cu rochia pentru ca, dupa cum spuneam, am cumparat-o foarte fixa pe mine si, desi am grija ce si cat mananc si nu fac niciun fel de excese, deja m-am ingrasat mai bine de 1 kg
- acumulat pe burta, dupa cum imi dau eu seama... probabil e acea retentie de apa de la inceputul sarcinii, de care am tot citit. Ca si constitutie, de vreo 10 ani m-am ingrasat destul de tare si mereu incerc sa slabesc, sa tin diete usoare, pentru ca orice mic exces depune imediat pe mine. 
Ca sa fiu si eu specifica, datele mele complete ar fi:
Carla, DN: 03.12.1979 (sunt nascuta in aceeasi zi cu Razvan al Ioanei
), UM: 02.08.2009, DPN: 09.05.2010.
Dupamiaza merg la eco si maine voi putea sa-mi pun si eu semnatura cu numarul exact de saptamani, deocamdata sunt putin superstitioasa si prefer sa astept concluziile medicului. ![]()
Referitor la anuntatul sefilor, la mine situatia e putin atipica: firma la care lucrez e pe picior de faliment, motiv pentru care am si sperat sa raman cat mai repede insarcinata (am reusit dupa 3 luni de la oprirea partilelor)... deci, in cazul meu, nu prea mai face nicio diferenta. ![]()
Colegii si sefii mei, cu care sunt si amica, stiu de mai multa vreme ca-mi doresc un bebe, deci nu va fi o surpriza pentru nimeni anuntul oficial... Cred totusi ca voi lasa sa treaca nunta si apoi, dupa ce ne linistim cu toata agitatia asta, voi anunta oficial pe toata lumea.