Burtici de mai-iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu

Neata, fete!

Am vrut sa pun si eu tickere din acelea pt fiu-miu si pt bebe de la purtator, dar nu stiu cum, poate ma invatati si pe mine.
As vrea sa va pun si cateva pozici cu noi, ca sa ne cunoastem, dar nu stiu unde - numai la album se poate? in post, nu?

Am vb cu dr despre radiografia aceea despre care va scriam eu saptamana trecuta - nu am purtat sort special pt burtica, eram atat de stresata ca trebuie sa operez copilul, incat nu ma mai puteam gandi la nimic altceva - si mi-a confirmat si dr ca nu este nici o problema (asa cum, de altfel, am gasit si eu prin toate materialele pe care le-am citit pe tema iradierii in sarcina)

O sa merg aptamana viitoare sa vad si ce analize mi-o da sa fac.
Parerea mea este sa nu va mai stresati atata cu analizele...faceti pachetul de baza. Numai daca sunt probleme (avorturi repetate, ceva ereditar in familie, suspiciuni de orice fel) vi se vor recomanda si alte investigatii.
Altfel, se presupune ca totul va merge ca la carte.

Eu sunt cam chinuita nu legat de cum va accepta fiu-miu pe noul aparut, ci ca nu sunt sigura ca-l voi putea iubi la fel de mult. De asta mi-e frica... Desi, am citit undeva o chestie f misto, respectiv ca iubirea de mama nu se divizeaza ci se multiplica atunci cand apare un nou copil. Sper sa fie asa, ca tare am emotii.

Cu sexul chiar nu trebuie sa aveti teama, apoi...cum mai zicea o mamica mai sus...mai asteptati putin si mai vorbim noi...nu numai ca nu dauneaza, dar contribuie cu succes la relaxare...

va pup!
laura

pentru poze te duci la semnatura, la optiuni profil si acolo scrii asa, dare fara spatii , spatiile le las eu ca sa intelegi:
[ url = " aici treci link-ul cu poze " ] numele sub care vrei sa apara pozele [ / url ]

la fel procedezi si cu ticker-ul numai ca nu stiu de unde poti lua un ticker ( in locul adresei cu poze pui link-ul de la ticker)

Cristina, 4+ si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php

aici sunt niste tickere, Laura!! Bafta!!

Cristina, 4+ si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Buna tuturor

As dori si eu sa ma alatur voua. Ma numesc Monika si sunt din Arad. Sunt la prima sarcina si asteptam bebe pe 1 Mai 2010.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Ceau, Moni!

Bine ai venit si succes cu sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, eu sunt aspiranta de bb 2..sper luna aceasta sa iasa si testul pozitiv.de azi-maine ne punem pe treaba

am mai vazut o burtica din Cj, Jocurban...sarcina usoara!
cu anuntatul..pai in fctie de starea de rau. la sarcina precedenta vomitam nonstop, deci era si greu sa iti dai seama..
acum,,sa vedem, dupa 8-9 sapt ma gandesc eu, ca sa isi poata planifica si colegii munca, concediile la anul etc.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo, mersi!

Da, sunt mutata in Cluj de putina vreme si partea proasta este ca n-am nicio informatie despre medicii din acest oras... :((

Si nici n-am timp sa sap pe forumuri in cautare de informatii nu prea am... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Am incercat cu tickerul...dar nu mi-a iesit...am facut asa...o semnatura, ca sa fie.

Cu burtica...la mine se vede imediat sarcina...si la Radu a fost asa, se cunostea de la 2 luni.
Si acum la fel, sunt in a 2-a luna si se cunoaste burtica.
Dar stiu si persoane care au ajuns in 5 luni si nu se vedea nimic...asa ca difera situatiile.

Iar la serviciu, depinde cum ai noroc. Poti gasi intelegere sau nu...la mine la fostul job aproape m-a dat afara - noroc ca n-avea voie, dar i-ar fi placut sa ma faca sa plec. Nu m-am intors acolo dupa Radu. Aici, insa, unde lucrez acum, lucrurile sunt ok, angajatii sunt respectati si intelesi. Am mai beneficiat de "intelegerea" lor si stiu ca va fi ok. O sa ii anunt spre octombrie, incolo - v-am zis ca am avut un avort luna trecuta si vreau sa anunt cand stiu ca este ok.

cate suntem pana acum?

apropos, eu votez pt "flori de liliac", e special..."minuni" pot fi si in alte luni, dar flori de liliac numai in mai...

va pup!
laura

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Lauriciu, iti tin pumnii cu sarcina aceasta, multa putere si tie si bebelusului pe care-l porti! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

Numele tau imi aminteste constant de verisoara mea primara (pe nume Laura) pe care o alintam de mica tot cu Lauriciu... si care, desi are doar 22 de ani, are un baietel minunat de 1 an si jumatate! E bebelusul cu care m-am antrenat eu, pentru viitorul meu statut de mamica!

In alta ordine de idei, si mie imi place mult numele cu flori de liliac. Are ceva special, un parfum aparte, o gingasie a micutelor floricele cum nu la toate florile intalnesti, dar totodata si o rezistenta si o vigoare a tulpinii copacului, pe care eu personal as vrea s-o "mosteneasca" si bebele meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Bine ai venit, Moni81 ! Sa ai sarcina usoara, nastere la fel si un bebe sanatos si mancacios ! Sa scrii 10 mesaje pentru a scapa de moderare si pentru a fi in timp real cu noi.

Ia uite, fetelor. ce ne inmultim ... Doamne ajuta !

Mi-am pus si eu ticker, sunt curioasa cum arata .

6+
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Multumesc mult pentru primire.

Mergi la inceput