Burtici de mai-iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Cristina, multumesc de intampinare...

Am si eu un necaz mic si nu stiu cum sa fac... eu am peste 4 saptamani nunta religioasa, pentru care m-am pregatit cu mare fast si mi-am luat o rochie de mireasa fixa-fixa, mult inainte sa raman insarcinata... speram, chiar si la vremea aceea, sa se produca miracolul, insa nu m-am gandit sa-mi iau o rezerva de masura, la rochie...

Iar acum mi-e teama ca n-o sa mai incap in ea. :(
Si asta pentru ca eu eram in plin proces de slabire, de luni de zile, tineam dieta si faceam mult sport... iar acum va trebui sa mananc mult mai consistent, avand in vedere ca ceea ce mancam eu inainte nu va mai fi suficient, ca sa aduca aportul necesar de substante, pentru bebe... Cu sportul la fel, va trebui sa o las mai moale... Si chiar n-as vrea sa continui cu dieta si sa pun in pericol sanatatea sarcinii, doar de dragul rochiei...

Voi, cele care ati mai fost insarcinate... ce parere aveti? Am sanse sa nu pun nimic pe mine in aceste 4 saptamani!?

Si, mai important de atat: poate dauna sarcinii faptul ca corsetul va fi foarte strans (fix) si ma va presa pe burtica atatea ore???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna

Mi-ati reamintit de o problema pe care o am si au cu al meu...parca e turbat....ne-am facut de cap intr-o seara, eram si atunci stresata si dupa inca o zi sa nu se intample ceva....am luat pauza pana ne vede nenea doctorul.

Progesteronul nu o sa-l iau decat la indicatia mediculul..azi am facut si analize, altele in alta parte.

Bun venit Carla si sarcina usoara

Roxy 5+

http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Dragelor, voi ati facut analize pentru trombofilie? Ca mie nu mi le-a recomandat niciun medic. Ce trebuie sa facem, sa asteptam sa pierdem o sarcina (Doamne fereste!!!), ca sa fim apoi "cautate" si pentru trombofilie? Sau ar fi aparut ceva dubios la analizele de primul trimestru (homoleucograma etc.), si s-ar fi sesizat medicii? Stie cineva?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Eu o sa fac o lista cu toate analizele mentionate de voi, pe care o s-o arat saptamana viitoare doctoritei, cand imi va face trimiterea pentru analize... sper sa nu omita nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Pana acum avem

Burtici cu minuni de mai-iunie 2010 - 2 voturi (Dorinut@, Sugubina)

Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 -3 voturi (T_Ioana, Libelula, Roxanik09)

Burtici cu buburuze de mai-iunie 2010 - 3 voturi (Cristina_26, Murica, Rosanne)

Suntem pana acum 11 burtici....asteptam celelalte voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Jocurban in 4 saptamani nu cred ca vei pune pe tine. Daca vei supraveghea in continuare ce mananci.Eu ma supraveghez de cand am aflat ca sunt pregnant si nu m-am ingrasat.(idea e ca sunt orcum grasuta si nu vreau sa pun muuult). Incerc sa mananc carne, lapte, dimineata multe fructe..

rosanne - al meu sotz vine din delegatie maine si deabia astept marea intalnire din dormitor. Nu stiu despre voi da eu nu cre ca sunt nevasta standard care sa fuga :) Eu una cam am pofte si dorinti. Nu s-au diminuat din pacate odata cu pufi mic din burtik.

Pup fetele.

5+ cu Pufi Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Doamne ce m-am distrat fetelor citind replicile anterioare cu sexul. Eu stiu ca trebuie sa ai grija la pozitii, in rest, „drum liber”. Daca voi aveti animale in calduri acasa, eu ma rog de animalutul meu pentru ca ii e frica, cica, sa se bage in sufletul copilului
Cat despre analize, mi se pare ca dam un pic in paranoia de acum ca aia nu mi-a dat, ca aia nu am facut. Eu cred ca sunt analize standard de facut acum, iar daca unii vor sa ia niste bani in plus (stiu de comisioane in functie de pacientii trimisi la laboratoare), mai dau si analize suplimentare. Important e sa avem credinta in Dumnezeu ca totul va fi bine si sigur el va avea grija de noi si de pui. Nu va mai stresati atat.
Pupici

Murica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Am uitat in mesajul anterior sa va dau un link util, de care va doresc sa nu aveti nevoie. Mie mi s-a parut super interesant
http://forum.romedic.ro/prod/Gre%C5%A3urile_ap%C4%83rute_%C3%AEn_timpul_sarcinii_-_tratament_homeopatic_022265.html

numai bine, dragelor

Murica 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Aoleu dar eu nu reusesc sa tin pasul cu voi (la munca nu prea pot sa stau pe net..monitorizare maxima).

Multumesc fetelor care au postat lista de analize

Referitor la SEX..eu de cand am aflat..desi sunt si eu dornica..nu am curaj..am o teama sa nu ii fac rau lui bebica..si sotul saracul nu mai poate..mereu sa tot baga in seama si eu nimic. Cand am fost la primul consult m-a intrebat daca doare la contact, la care eu ' Care contact??'
. Dr s-a uitat ciudat la mine si cica " Auzi tu la ea care contact? " =)).
Astept sa vad la urmatoare ecografie sa aud inima lui bebica si incerc sa-mi fac curaj, i-am promis si mi-am promis.
Fetele care sunt gravidute si nu au seamnatura cu nr de sapt, puneti-va si voi ca sa stim si noi pe cine mai avem de aceeasi varsta a sarcinii, sa ne bombardam cu intrebari

Pupici la bebici!

In sfarsit s-a produs minunea! 6+

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Am si eu un necaz mic si nu stiu cum sa fac... eu am peste 4 saptamani nunta religioasa, pentru care m-am pregatit cu mare fast si mi-am luat o rochie de mireasa fixa-fixa, mult inainte sa raman insarcinata... speram, chiar si la vremea aceea, sa se produca miracolul, insa nu m-am gandit sa-mi iau o rezerva de masura, la rochie...

Iar acum mi-e teama ca n-o sa mai incap in ea. :(
Si asta pentru ca eu eram in plin proces de slabire, de luni de zile, tineam dieta si faceam mult sport... iar acum va trebui sa mananc mult mai consistent, avand in vedere ca ceea ce mancam eu inainte nu va mai fi suficient, ca sa aduca aportul necesar de substante, pentru bebe... Cu sportul la fel, va trebui sa o las mai moale... Si chiar n-as vrea sa continui cu dieta si sa pun in pericol sanatatea sarcinii, doar de dragul rochiei...

Voi, cele care ati mai fost insarcinate... ce parere aveti? Am sanse sa nu pun nimic pe mine in aceste 4 saptamani!?

Si, mai important de atat: poate dauna sarcinii faptul ca corsetul va fi foarte strans (fix) si ma va presa pe burtica atatea ore???

draga mea, asta e dubla fericire nu necaz mic. Deci la nunta vei avea cam 10-11 saptamani, nu? Faptul ca ai corset e un avantaj extraordinar, poti in partea de jos a spatelui(corespondenta burticii) sa-l lasi ceva mai lejer iar spre mijloc, la talie sa-l strangi ma tare.
Parerea mea este ca depinde extrem de mult de constituria ta, de osatura, de tendinta ta in general de a face sau nu burtica.
Eu la prima sarcina la 11 saptamani aveam deja burtica vizibila dar am mostenire de familie tendinta de burta(numai eu stiu cate eforturi fac sa nu ma ingras). Iar la 8 luni cand am nascut aveam 25 de kg in plus si aratam de parca aveam cel putin tripleti la purtator!
Nu te stresa, asta sa fie cea mai mare "nenorocire", ca se vede un pic de burtica. Inteleg ca aveti deja facuta cununia civila deci le inchizi gura si la eventualele babe clevetitoare. ITnem pumnii sa fie totul ok. Unde faceti nunta?
Eu deocamdata sunt on hold la cap sex. Inca n-am ajuns la medic, de fapt inca n-am certitudinea ca sunt dar pot sa va spun, celor care sunteti la prima sarcina, ca dupa 4,5-5 luni o sa va transformati in adevarate ninfomane....astept si alte fete la a doua sarcina sa imi sustina spusele.
Murica, ma bucur sa vad ca mai sunt adepte ale homeopatiei. Eu ma declar adepta convinsa. Baietelul meu a scapat de multe chestii urate cu homeopatia, eu am fentat un pui de depresie....Iar Nux Vomica, remediul recomandat pe acel link, noi il folosim cu mare succes la Razvan pt raul de masina. A fost singura chestie care a functionat 100% si credeti-ma ca a fost cumplit pana am descoperiit acest remediu. EWu stiu ca multa lume blameaza homeopatia dar daca vor fi fete care vor fi in situatia de a avea greturi eu le sugerez cu toata caldura sa apeleze si la homeo (mai ales ca sunt perfect indicate in sarcina)
Merg sa-mi hranesc Spiridusul!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput