Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*
Raspunsuri - Pagina 8
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Gaza distractie faina la mare. Sper sa prindeti vreme frumoasa 
Astazi l-am gasit si eu pe pici pe la 5 dimineata stand pe burta. Ce m-a amuzat cel mai tare a fost ca nu mai putea de somn, se chinuia sa-si tin a capul sus, dar nici prin gand nu-i trecea sa il puna pe o parte ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Stiti unde as putea gasi vaccinul Infarix IPV+HIB. L-a facut cineva? Daca da, cam cat costa? 

olishka spune:
Unde sunt fetele vorbarete? Se pare ca sun t singura pe-aici 

Kea spune:
olga nu esti singura, eu citesc, dar nu pot scrie, ca incerc sa-l culc.
gigelica dar ce diplomt ai facut tu acolo!!!
5 luni
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea olga nu esti singura, eu citesc, dar nu pot scrie, ca incerc sa-l culc. gigelica dar ce diplomt ai facut tu acolo!!! Keutu cheliutu 5 luni |
e foarte bun diplomatul ala..si super usor de facut..am si eu reteta...si-l fac destul de des
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
e foarte bun diplomatul ala..si super usor de facut..am si eu reteta...si-l fac destul de des Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
Gospodine adevarate
Eu de dimineata am fiert oua iar apoi am mancat iaurt cu cereale. Ca sa vedeti cam ce gatesc eu Olga, mamica lui David iepurasul

Monnvas spune:
'Neata.
Pacatuiesc si eu cu niste gris cu lapte si dulceata de cirese amare. Ca sa vedeti ce mai gatesc si io ![]()
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
saby spune:
| citat din mesajul lui olishka Stiti unde as putea gasi vaccinul Infarix IPV+HIB. L-a facut cineva? Daca da, cam cat costa? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Neata!!!!
Din cate stiu eu nu se gaseste, si noi l-am cautat dar nu era in nici un depozit din tara asa ca pediatra ne-a recomandat Pentaxim care costa cam 160 lei la Help Net
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
olishka spune:
| citat din mesajul lui Monnvas 'Neata. Pacatuiesc si eu cu niste gris cu lapte si dulceata de cirese amare. Ca sa vedeti ce mai gatesc si io Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Pai cand fac eu gris cu lapte imi zic ca am gatit

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
Neata!!!! Din cate stiu eu nu se gaseste, si noi l-am cautat dar nu era in nici un depozit din tara asa ca pediatra ne-a recomandat Pentaxim care costa cam 160 lei la Help Net Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Ati incercat si la farmaciile Dona?