Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*
Raspunsuri - Pagina 7
adirys21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vreti sa va mai povestesc ce am facut ...si ce urmeaza sa facem? Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Cred ca e bun tortul
Da vreau..sa vedem!
http://community.webshots.com/user/adirys21
Mami fericita de printesa Andrada Teona
olishka spune:
| citat din mesajul lui dyana27 fetele faceti gimnnastica multa cu bebeii si nu le mai trosneste nimic; eu fac cu el vreo 2-3 ture de gimnastica pe zi; nu e sufiucient cat dau ei din labute, trebuie antrenate toate articulatiile pe rand.... de la glezne in sus; si davidutu' meu scartaia dupa vreo 2 zile cand nu i-am facut, dar si-a revenit imediat si-l dispteaza extraordinar de mult gimnastica; lasa ca va arat eu la munte ce pot sa-i fac saracu' copil si cat de distractiv i se pare lui; da' na' avem experienta multa in spate, ca din prima zi i-am facut ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Si eu ii fac multa gimnastica lui Daviduscu meu si taaaare mult ii place...atata se distreaza

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Mamici eu fug la culcare...imi cad ochii in gura.
Va pup pe toate!!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

shasa spune:
CHATONEL te pup mami! Si un pupic si pt. dragonica
Cat am apucat eu sa recuperez am vazut ca ai cam lipsit de pe net. Intram la banuieli dar mi-am amintit ca ai inceput serviciul. Sper sa te descurci cu alaptarea ca parca iti faceai probleme
ILINCA am vazut pe Sophica aricica
si este superba. Iar tu mami ne incanti mereu
NOVUS te rog eu sa pupi fata aia frumoasa si sa ii dai si o imbratisare de la Petru![]()
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui adirys21 Cuscra Shasa multumim pt gandurile bune. Stai linistita ca si noi ne-am luptat cu intoleranta si a trecut cam intr-o luna. Nu-i nimic grav. Pupici pt bebe mic de la mine si de la Teona pt Teodor.Iar pt mami![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/adirys21 Mami fericita de printesa Andrada Teona |
Din pacate nu mai avem voie sa incercam laptic cu lactoza pana la un an. Am incercat sa il reintroducem de doua ori si a facut de fiecare data diaree si a avut dureri de burtica de nu l-am linistit cu nimic. Iar noi suntem pe laptic fara lactoza de trei luni deja. Nu imi ramane decat sa sper ca ii va trece la un moment dat.
Un pup de la Teuc pt. printesa mofturici

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
Gaza22 spune:
Pup fetele, nu am timp sa recuperez dar sper ca sunteti toate bine si bebei la fel. Maine plec la mare, speram sa fie frumos si Gazii mica sa nu fie prea agitata. Ne vedem cand ma intorc. Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
Karina26 spune:
Ilinca este atat de dulce aricila.Pupam bebelina frumoasa.
Si bineinteles si pe mami.
Novus serv usor!
Oli sa treca burtica repede.
Joanna sa o tina tot asa Darius!
Dodo ma bucur tare mult ca Iza este bine.
Gigelica tare bun tortul, multam'.De maine gata mai tai si eu din potia de calorii.Sper sa ma tina!Si ce faci ne lasi cu ochii in soare?Normal ca vrem sa "auzim" ce ati mai facut sau ce urmeaza.
Sper sa ma bag si eu in pat, la un film ca sunt cam obosita si un picutz intoarsa.
Karina - mami de buburuza Bia
Karina26 spune:
Hmmm, nu avem nici un sarbatorit(a) maine?!
Gaza sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti bine!
Karina - mami de buburuza Bia

pentru ingeras ALMA
de 
30 martie 2009