Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
Daca vorbiti despre Infarix-ul de 4 luni, sper ca stiti ceva magie, ceva vraji, ca al'fel o sa faceti tot Pentaxim, ca noi, muritorii nevrajitori.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
neatza
am de recuperat peste 20 de pagini si nu stiu sincer cand.
acum doarme gandacul ca a venit somniferul de bunica-sa dar trebuie sa fug si la dm sa iau lapte.
olga - infarixul penta nu cred ca a aparut nici acum. noi am facut pentaxim...
aaa si am vrut sa iti scriu si ieri dar nu am apucat. de ce nu il dai tu pe David la inot? l-ar ajuta mult si poate si tu faci economie la cumparat hanutze din ce in ce mai mari...iar inotul este f sanatos pt ei
25 martie 2009
olishka spune:

Pai dinainte sa se nasca l-am programat la inot, dar inca nu am reusit sa ajung cu el
Am inteles ca trebuie sa mergi cu bebelusul neaparat pana in 6 luni, caci apoi isi pierde calitatile de mare inotator
Olga, mamica lui David iepurasul

aris26 spune:
olga, nu am mers pana acum nicaieri..dar tare ash vrea. poate ne vorbim si mergem organizat. la active center am intrebat si ei ziceau ca ideal ar fi la 4 luni. suntem pe aproape amandoua. eu sunt tare comoda de felul meu, dar poate daca ash avea companie m-ash monta. ar trebui sa ne grabim pana nu vine toamna adevarata ca atunci o sa fie mai greu

25 martie 2009
aris26 spune:
fetlor care le dati bebelushilor legume pasate. pediatra mea mi-a zis sa ii fac morcov+telina+patrunjel. eu ma gandeam daca nu pot sa ii adaug si altceva cum ar fi pastarnac sau dovlecel... ce ziceti? voi din ce le faceti? si cam ce proportie. ca mie mi-a spus sa pun mai mult morcov dar cred totushi ca pun prea mult. restul nici nu se simt la gust
25 martie 2009
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Daca vorbiti despre Infarix-ul de 4 luni, sper ca stiti ceva magie, ceva vraji, ca al'fel o sa faceti tot Pentaxim, ca noi, muritorii nevrajitori. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Sunt o buna vrajitoare

Kea spune:
aris e ok si pastarnacul si dovlecelul de la varsta asta, eu cred ca a zis de morov sa predomine ca sa accepte combinatia mai usor, eu cred ca telina are gust prea puternic si ti l-ar putea respinge.
5 luni
olishka spune:
Aris mai studiez piata si pana diseara iti dau raspuns cu cea mai buna varianta pt inot. Ar fi super sa facem o gasca, mai ales ca pe vremea asta nu putem sa iesim in parc, asa ca o sa ne vedem la piscina
Urasc ploaia si toamna, dar singurul lucru bun este ca doarme copilul asa de bine pe vremea asta 

Kea spune:
a, sa va intreb ca de mult vreau sa o fac! In ro se gasesc (daca da, unde) servetele din acelea ce se pun in masina de rufe ca sa nu treaca culorile dintr-o haina in alta? Dar dezinfectant de rufe? Aici eu gasesc la drogerii (la dm de ex), dar s-ar putea sa aiba si realul si alte magazine mai mari, nu stiu. Eu le folosesc in principal la hainele copilului ca-s de toate culorile si sa nu le mai sortez. As vrea sa stiu, ca sa o trimit si pe sora-mea sa-si ia, ca atata se complica si are tare putin timp. Cand o vad mereu obosita, pe fuga si stresata, mi se rupe sufletul. Ea nu e in Bucuresti, deci dm-ul pica.
5 luni
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 fetele faceti gimnnastica multa cu bebeii si nu le mai trosneste nimic; eu fac cu el vreo 2-3 ture de gimnastica pe zi; nu e sufiucient cat dau ei din labute, trebuie antrenate toate articulatiile pe rand.... de la glezne in sus; si davidutu' meu scartaia dupa vreo 2 zile cand nu i-am facut, dar si-a revenit imediat si-l dispteaza extraordinar de mult gimnastica; lasa ca va arat eu la munte ce pot sa-i fac saracu' copil si cat de distractiv i se pare lui; da' na' avem experienta multa in spate, ca din prima zi i-am facut ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Adevarul este ca eu nu prea i-am facut la picioruse gimnastica ...ce sa facem bicicleta?

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!