Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
A fost super exceptand vremea , chiar cand am ajuns a inceput ploaia dar asta nu ne-a stricat buna dispozitie !!! Alexandra s-a dat in leagan , a dormit si s-a jucat cu surioara ei care e mai micuta A primit costum de baie din 2 piese fac poze diseara Ce faceti? Eu ma pregatesc de munca incepand de maine Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Sa ai spor Lasa ca o sa fie bine. 6 ore trec imediat
Chitibus ne face concert, iar David tare se distreaza
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
de incurajare !!! pai sper sa nu fie nici 6 ore in prima faza, pana ne acomodam
Mami lui Alexandra (03.03.09)
provista spune:
uram si noi sarbatoritilor de azi ... ne scuzati de intarziere... am sosit acum acasa, citim si revenim.
Victor Andrei, bebe de Gigelica
Ana, bebe de Cris_tianus
Lena, bebe de Raaluca
la mamici
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
Kea spune:
La multi ani Ana, Victor, Lena!
Ghicitoare: cine a mancat azi tiramisu?
Si eu am vrut sa aprind zilele trecute o lumanarica pt Alma, dar la ultimul mesaj al Monicai, n-am mai gasit la semnatuta link-ul. Imbratisam mamica Monica si pupam Luana mica si dulce!
Eu sunt cumva intoarsa cu capul in jos, asta ca sa nu spun ca sunt cu altceva in sus. Mi s-a spus, asa mai voalat, ca copilul meu nu e sociabil la 5 luni. Ca nu e obisnuit cu lumea. Si ghici cine e de vina, ca bebe obosit nu are chef sa sara o multime de necunoscuti pe el?
5 luni
pisigri spune:
Kea, nu ma provoca... A mea, la 6 luni, e CEA MAI nesociabila... Tine cont ca asta declar eu, ma-sa...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
alina.n spune:
pisigri ,joana multumesc de raspunsuri si eu vreau sa o intreb pe pedi la urmatoarea vizita(pe 10sept). Poate pana atunci vorbiti si voi cu pedi sa vedem mai multe pareri avizate...sper ca nu e cea grav
olishka da se aude din pacate
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
provista spune:
Joanna eu cand mai are crize de "personalitate" zvarlugul meu ii dau CALMA BABY sirop calmant cu gust de cirese pentru sugari si copii. doarme noaptea...... de ma duc la el sa vada daca e ok.
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
adirys21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Vrem si noi nominalizare la Oscar-ul bebelusilor !!! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Valeleuuuuuuuuuuuu
Pai cum nu am scris eu de printesa Alexandra..pt ea chiar nu am cuvinte...ii place tare mult de ea si sotului..zice ptiu da ce ochi frumosi are si ce dragalasa e..Parca seamana cu Teona ...dar tu stii ca ti-am scris in PM.
http://community.webshots.com/user/adirys21
Mami fericita de printesa Andrada Teona
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui adirys21
Valeleuuuuuuuuuuuu Pai cum nu am scris eu de printesa Alexandra..pt ea chiar nu am cuvinte...ii place tare mult de ea si sotului..zice ptiu da ce ochi frumosi are si ce dragalasa e..Parca seamana cu Teona ...dar tu stii ca ti-am scris in PM. http://community.webshots.com/user/adirys21 Mami fericita de printesa Andrada Teona |
No asa da !!!
Teona frumoasa si mami
Mami lui Alexandra (03.03.09)
cativ13 spune:
Ne-am intorssi vrem sa ne inscriem in grupa bebeilor cuminti-da` numa` azi. A fost maimuta mea suspect de cuminte. n-a stat la soacra in brate dar s-a distrat foarte tare cu socrul. a dormit 3 ore neintoarsa, a mai tras o joaca si acum, dupa baie, a adormit singura, cu degetelul. Joanna, ma bucur ca e bine puiul tau. va pupammami de Silvia Ioana