Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mamici sunt tare necajita Cred ca m-au pacalit farmacistele Eu le-am cerut Ipv+Hib si ele ce mi-au dat....si le-am intrebat de 2 ori...s-au si rastit la mine ca sigur asta este si sa citesc pe spate (intr-adevar pe spate scria ceva de ipv si hib). Ce fac acum, ca maine am programare la dr Si am zis si eu ca sigur asta este, mai ales daca este ultimul pe stoc

Olga, mamica lui David iepurasul

Nu mai fi necajita, mergeti la pediatru si poate e exact ce trebuie. Poate e acelasi vaccin (cu aceeasi substanta activa si acelasi efect) si nu mai trebuie sa-l schimbi..

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Pisigri, kea oooof, sa stiti ca un pic va invidiez. Al meu e prea sociabil, rade la oricine il baga in seama, la babele care se chiorasc la el in parc... Parca as vrea sa fie mai selectiv, adica sa faca scandal la persoanele pe care nu le sufar io

Si Adelake e suspect de sociabila. Zic "suspect" pentru ca nu-sh cu cine seamana, ca nici eu, nici ta'su nu ne remarcam in sensul asta...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Alina pregatesc filmuletul cu gimnastica lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Olga nu ma pricep prea bine, dar parca asta e vaccinul de la 6 luni. Asa tin minte/
Apropo, la cate kile are David cred ca ai putea sa schimbi semnatura, ca iepuras de 9 kile nu prea am vazut... poate iepuroi

Lucia mama, ce i-ai bagat in piureul ala de mananca asa? Ca la noi legumele cam ies cu scandal Si zau ca nu inteleg de ce intr-o zi ii place (=se stramba, dar le mananca) si in alta zi nu (=se stramba, le scuipa si bazaie). Pai daca papa asa nu mai e pitonash, e ditamai berbatul!

Uitai sa o felicit pe Ilinca pentru un arici asa scumpic!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:

Citat:

Mamici sunt tare necajita Cred ca m-au pacalit farmacistele Eu le-am cerut Ipv+Hib si ele ce mi-au dat....si le-am intrebat de 2 ori...s-au si rastit la mine ca sigur asta este si sa citesc pe spate (intr-adevar pe spate scria ceva de ipv si hib). Ce fac acum, ca maine am programare la dr Si am zis si eu ca sigur asta este, mai ales daca este ultimul pe stoc

Nu mai fi necajita, mergeti la pediatru si poate e exact ce trebuie. Poate e acelasi vaccin (cu aceeasi substanta activa si acelasi efect) si nu mai trebuie sa-l schimbi..

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

As vrea eu... Multumesc de incurajare O sun maine pe pedi sa-mi spuna ce sa fac.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Olga nu ma pricep prea bine, dar parca asta e vaccinul de la 6 luni. Asa tin minte/
Apropo, la cate kile are David cred ca ai putea sa schimbi semnatura, ca iepuras de 9 kile nu prea am vazut... poate iepuroi

Lucia mama, ce i-ai bagat in piureul ala de mananca asa? Ca la noi legumele cam ies cu scandal Si zau ca nu inteleg de ce intr-o zi ii place (=se stramba, dar le mananca) si in alta zi nu (=se stramba, le scuipa si bazaie). Pai daca papa asa nu mai e pitonash, e ditamai berbatul!

Uitai sa o felicit pe Ilinca pentru un arici asa scumpic!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Iepuras ii ziceam in primele zile, caci era urechila. Nu i-am mai zis demult asa. Ii mai zicem balonas, caci face baloane multe si e umflatel ca un balonas

Of cand ma gandesc ca in curand incepem si noi diversificarea mi se face rau...macar in vacanta sa-l mai alaptez, caci nu stiu ce ma fac

Mergi la inceput

Uitati cum facem noi gimnastica

http://www.youtube.com/watch?v=NyNm-8wDO4w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Salut fetele!

Aris aici se recomanda la debutanti in diversificare cartoful dulce (sweet potatoes/patates sucrees) si am inteles ca se gaseste si acolo.Parca Lysbeth spusese ca este intr-un magazin, dar nu stiu care .Este mult mai bun ptr bebei decat cartoful obisnuit.Sigur il va manca cu placere Alex.

Kea aseara am reusit sa-mi activez PM-ul.Inca nu am primit parola.

Bianca a mancat astazi un castronel mic (dar pentru ea destul de mare)de supa-pireu legume.Sunt curioasa cat doarme.
A "vorbit " de astazi de dimineata incontinuuuu.Nici de culcat nu vruia sa se culce ca nu terminase de povestit, vaitat si tipat pe diferite tonalitati.Astept sa se trezeasca si sa mergem la shopping-areala.
Am o stare de vreo 2 zile.........
O noapte cat mai linistita, fara prea multe treziri.

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai gigelica pe care david vrei tu sa-l depasesti????? pe al olgai?????? ca pe al meu l-ai depasit;
m-am hotarat sa-i dau si eu cate ceva Extra" lu' davidutu meu mutzunel; pai se uita la mine cum mancam o nectarina, si m-am dus, i-am curatat una zemoasa si i-am dat o bucata sa o linga.... incerca sa o bage cu amndoua manutele in gurita, a lins-o de a facut scurta la limba, si cand i-am luat-o s-a pus pe jelit; deci azi, l-am basculat pe mutzunel, l-am infipt in marsupiu si m-am dus in cora sa iau storcator; am luat un philips, promotie la 400 ron, il gasisem cu 440 ron cam peste tot; maine trimit sotiorul la piatza sa cumpere morcovei si merisoare si nectarine... ca nu m-am hotarat inca ce-i dau

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Novus cum a fost la plimbarica?

A fost super exceptand vremea , chiar cand am ajuns a inceput ploaia dar asta nu ne-a stricat buna dispozitie !!!
Alexandra s-a dat in leagan , a dormit si s-a jucat cu surioara ei care e mai micuta
A primit costum de baie din 2 piese fac poze diseara
Ce faceti? Eu ma pregatesc de munca incepand de maine

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Nu te invidiez deloc, sper sa te acomodezi repede si mai ales Alexandra sa suporte bine schimbarea.

La multi ani Alexandrei!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

si eu abia astept sa treaca sapt asta de acomodare

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput