Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

deci azi, l-am basculat pe mutzunel, l-am infipt in marsupiu si m-am dus in cora sa iau storcator; am luat un philips, promotie la 400 ron, il gasisem cu 440 ron cam peste tot; maine trimit sotiorul la piatza sa cumpere morcovei si merisoare si nectarine... ca nu m-am hotarat inca ce-i dau

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

sa il folosesti cu placere philips si mai cum HR... adica indicativul, ca ma pasioneaza si pe mine o astfel de cumparatura. ce w are si cate rpm? merci
eu zic sa incepi cu morcovul apoi dupa 3 zile bagi mar. nectarina vezi sa nu fermenteze si sa il doara burtik.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mamici sunt tare necajita Cred ca m-au pacalit farmacistele Eu le-am cerut Ipv+Hib si ele ce mi-au dat....si le-am intrebat de 2 ori...s-au si rastit la mine ca sigur asta este si sa citesc pe spate (intr-adevar pe spate scria ceva de ipv si hib). Ce fac acum, ca maine am programare la dr Si am zis si eu ca sigur asta este, mai ales daca este ultimul pe stoc

Olga, mamica lui David iepurasul

mamica pacalita si daca e asa cum crezi adica nu e ok, mergi si fa-le scandal

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Mamici sunt tare necajita Cred ca m-au pacalit farmacistele Eu le-am cerut Ipv+Hib si ele ce mi-au dat....si le-am intrebat de 2 ori...s-au si rastit la mine ca sigur asta este si sa citesc pe spate (intr-adevar pe spate scria ceva de ipv si hib). Ce fac acum, ca maine am programare la dr Si am zis si eu ca sigur asta este, mai ales daca este ultimul pe stoc

mamica pacalita si daca e asa cum crezi adica nu e ok, mergi si fa-le scandal

da` inca nu le-ai facut scandal???

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:

Citat:

Novus cum a fost la plimbarica?

A fost super exceptand vremea , chiar cand am ajuns a inceput ploaia dar asta nu ne-a stricat buna dispozitie !!!
Alexandra s-a dat in leagan , a dormit si s-a jucat cu surioara ei care e mai micuta
A primit costum de baie din 2 piese fac poze diseara
Ce faceti? Eu ma pregatesc de munca incepand de maine

Nu te invidiez deloc, sper sa te acomodezi repede si mai ales Alexandra sa suporte bine schimbarea.

La multi ani Alexandrei!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

si eu abia astept sa treaca sapt asta de acomodare

Eu zic ca o sa fie bine, iar timpul petrecut cu Alexandra o sa fie si mai pretios Abia astept sa ne revedem

Mergi la inceput

Citat:

Uitati cum facem noi gimnastica

http://www.youtube.com/watch?v=NyNm-8wDO4w

foarte elastic David !!!

si ce mami frumoasa are !!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
si eu abia astept sa treaca sapt asta de acomodare

Eu zic ca o sa fie bine, iar timpul petrecut cu Alexandra o sa fie si mai pretios Abia astept sa ne revedem

Si eu !!
La Deva cand mai veniti frumosilor ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:

Si tot referitor la diversificare : Alexandra cand se treeste de obicei vrea laptic, ce fac, ii dau si mai incolo de abia papica ?? ca doar nu o sa-i bag repede sub nas castronul cu pireu, nu?

Offf ce complicat mi se pare !!

eu fac cam asa. se trezeste la 8-8.30 dau bibe lape , stiu ca in max 2.5 h vrea iar de papa si preg sucul de fructe si legume la 10.30-11 apoi adoarme 30-40 min pe la 13-13.30 vine randul supei si desert banana cu sau fara piersica , somn de voie vreo2-2.5 h intre timp mai bea un bibe cu lapte cand se trezeste de la somnul de pranz ii dau mar ras cu sau fara banana , biscuite apoi pe la 19-19.30 bibe lapte si seara 22-22.30 bibe cereala si somn

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Cum ii dai cereale in bibe? Am incercat sa ii prepar eu laticul si sa inlocuiesc 2 masuri de lapte cu una de cereale si...nu mai curgea nimic...era prea gros...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Gigelico,

Am ras de numa' la dansul pinguinului !!! super tare

multi pitonului mancacios !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Hello-uuuuu fetili, ca acush vorbiesc moldovinesti...ca la Focsani...

Nunta...a fost ca la tzara...in curte, un cort, mese si scaune din acelea improvizate cu covoare pe ele...mancare muuulta si dansat pana s-au rupt pingelele...
Ce a fost inedit? A auzit cineva de www.youtube.com/watch?v=45DfxU7WBOE" target="_blank">dansul pinguinului??? A fost un moment...de coma
Problema mea e ca...pana pe 12 tre sa il stiu pe de rost si sa fiu in forma...caci il voi dansa la nunta finilor...

30 martie 2009

Eu n-am mai auzit de "dansul pinguinului", dar mi se pare usor de invatat. o nasica frumusica si dorim distractie placuta saptamana aviatoare la nunta!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:

Si tot referitor la diversificare : Alexandra cand se treeste de obicei vrea laptic, ce fac, ii dau si mai incolo de abia papica ?? ca doar nu o sa-i bag repede sub nas castronul cu pireu, nu?

Offf ce complicat mi se pare !!

eu fac cam asa. se trezeste la 8-8.30 dau bibe lape , stiu ca in max 2.5 h vrea iar de papa si preg sucul de fructe si legume la 10.30-11 apoi adoarme 30-40 min pe la 13-13.30 vine randul supei si desert banana cu sau fara piersica , somn de voie vreo2-2.5 h intre timp mai bea un bibe cu lapte cand se trezeste de la somnul de pranz ii dau mar ras cu sau fara banana , biscuite apoi pe la 19-19.30 bibe lapte si seara 22-22.30 bibe cereala si somn

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Cum ii dai cereale in bibe? Am incercat sa ii prepar eu laticul si sa inlocuiesc 2 masuri de lapte cu una de cereale si...nu mai curgea nimic...era prea gros...

30 martie 2009

pune mai putine cereale. eu pun din cele care se prepara cu lapte la 4 masuri de lapte 1 -1/2 masuri de cereale si la cele cu preparare din apa 4 masuri lapte 4 de cereale. si poti inlocui tetina cu una mai moale si de marime M de ex de la baby nova sau disney

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput