Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Alina, si Pisilinca pateste la fel. Am zis ca o sa intreb pediatrul cind mergem la revizia de pe 5 septembrie. Chiar vroiam sa intreb daca mai are vreuna dintre voi copil asa "pocnicacios"

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri, la al meu am observat din cand in cand la genunchiul drept, dar ii fac masaj, il misc usor si gata trece.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus cum a fost la plimbarica?

Olga, mamica lui David iepurasul

A fost super exceptand vremea , chiar cand am ajuns a inceput ploaia dar asta nu ne-a stricat buna dispozitie !!!
Alexandra s-a dat in leagan , a dormit si s-a jucat cu surioara ei care e mai micuta
A primit costum de baie din 2 piese fac poze diseara
Ce faceti? Eu ma pregatesc de munca incepand de maine

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Nu te invidiez deloc, sper sa te acomodezi repede si mai ales Alexandra sa suporte bine schimbarea.

La multi ani Alexandrei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

La multi ani Ana, Victor, Lena!
Ghicitoare: cine a mancat azi tiramisu?

Si eu am vrut sa aprind zilele trecute o lumanarica pt Alma, dar la ultimul mesaj al Monicai, n-am mai gasit la semnatuta link-ul. Imbratisam mamica Monica si pupam Luana mica si dulce!

Eu sunt cumva intoarsa cu capul in jos, asta ca sa nu spun ca sunt cu altceva in sus. Mi s-a spus, asa mai voalat, ca copilul meu nu e sociabil la 5 luni. Ca nu e obisnuit cu lumea. Si ghici cine e de vina, ca bebe obosit nu are chef sa sara o multime de necunoscuti pe el?

Keutu cheliutu 5 luni

Sa le fie rusine! Cu siguranta nu meritau bagati in seama de Keutu, are si el standdarde dom'le!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Stiu ca v-am neglijat in ultima vreme...dar am fost depresiva, ba obosita, ba NF(=lipsa de )...probleme in familie, ciufutenie, lipsa de motivatie, teama de viitor...ehhh si io, ca tot omu' [gras]...

Ca sa ma iertati, va dau cu drag cate o feliuta din tortuletul facut pentru ziua Pitonasului....

La multi ani tuturor ghioceilor si mamicilor pe care le-am ratat in perioada de absenta.

Multumim din suflet tuturor pentru urari. Sunteti cele mai dulci...SimonaMamipentru telef si mesaj...era pe silence...

Vreti sa va mai povestesc ce am facut ...si ce urmeaza sa facem?

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Vazut Pitonash dragut, cum a papat el piureul, tare dulce e!
Felicitari mami pentru tortulet!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hielou.
Olishka, io nu stiu sa fac gris cu lapte! La mine gatitul inseamna paste sau salate. Noroc cu maica-mea care ma tzine in forma, adica balena.
Gigelica, zi-ne de peripetiile tale. Ce-mi place cand vad ca voi le faceti tortuletz de ziua lor (sa-l mancati tot voi, smecherilor!); eu de-astea chiar n-am incercat niciodata, torturi, prajituri...cand aud pe Bogdana ca zice ca-i foarte usor ma ia ametzeala:)))
Tufete, da' ce e ala DM?? Ca mie in afara de Depeche Mode nu-mi vine in minte nimic!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Ilinca esti mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mamici sunt tare necajita Cred ca m-au pacalit farmacistele Eu le-am cerut Ipv+Hib si ele ce mi-au dat....si le-am intrebat de 2 ori...s-au si rastit la mine ca sigur asta este si sa citesc pe spate (intr-adevar pe spate scria ceva de ipv si hib). Ce fac acum, ca maine am programare la dr Si am zis si eu ca sigur asta este, mai ales daca este ultimul pe stoc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Scuze pentru incurcatura Floric vs. Florinela ! La 5 dimineata ma mir ca nu am scris mai multe aberatii Florinela sigur a inteles despre cine e vorba, iar Floric sper sa nu se supere

LA MULTI ANI! Pitonas Victoras, Alexandra si Alexandros!

Ilinca, eu m-am declarat demult fana lui Sophiphi , da'vrem sa vedem poze si cu mami ei haioasa

Petrean, ma sochez, si cu 3 copii, dintre care 2 gemeni, si muraturi, si mancaruri sofisticate.. Si eu cu unul, si fara muraturi, ma plangeam ca n-am timp de forum...

Gigelico, pai tu zici de depresii si tristeti, NF si probleme in familie? Sotul meu in curand face o luna de cand n-are servici si prea bine nu-mi pica chestia asta

Olishka, si eu am alaptat cand facusem o saptamana diaree severa, problema e ca a facut si el diaree. Sper la voi sa nu fie asa Spor la cautat centre de innot si vaccin!

Novus, sa ne zici cum a fost prima zi de servici! Eu vreau sa zic ca, oricat de incredibil ar suna, mi-e dor de servici, de aranjat in fiecare dimineata, de socializare, de discutat si altceva in afara de bb.

Kea, si mie mi-era frica cand a inceput sa se intoarca pe burta sa nu se sufoce, ma si gandeam sa stau treaza toata noaptea sa-l pazesc, dar in curand am observat ca se descurca el. Mai scancea in toiul noptii ca s-a intors pe burta si tine capul ridicat, dar dupa aia a descoperit ca poate pune capul pe o parte si dormi pe burta, ii place!

Si acum daca tot ati spus de bebeii vostri, hai sa ma laud si eu Bebe Ianis este foaaarte sociabil, am sacrificat o zi pentru mers la mine la firma si dupa aia la tati la firma, toata ziua a zambit la toata lumea, seara era frant. Numai la socri cand mergem face urat , iar in timpul concertului Madonnei m-a sunat cumnata-mea disperata ca de-o ora plange copilu' si nu stie ce sa-i faca. M-am mirat, el acasa mai mult de 3 min. nu plange niciodata. Ca dupa aia sa rezolv misterul, cand am ajuns acolo soacra-mea zicea ca a plans 2 ore!, iar a doua zi a mai pus de la ea: 3 ore a plans copilu

De dormit adoarme singur, are dimineata o repriza lunga de somn de 4-5 ore pana pe la 14, si dupa amiaza pana pe la 17:30-18, insa n-are un program rigid, putem sa plecam linistiti cu el. Seara adoarme ca "in filmele americane": masaj, baita, pus treaz in patut, dat drumul la carusel, aprins veioza, bagat suzeta (pe care instantaneu o scuipa) si plecat din camera. Isi mai canta el singur daca n-are somn si adoarme pana la urma. Pediatra zicea ca dupa ce ii introducem cerealele o sa doarma toata noaptea, da de unde? Tot se trezeste 1-2 ori pentru titi.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela, te invidiez pentru Ianis! sa iti traiasca si sa o tina tot asa, ca e tare cuminte1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si tot referitor la diversificare : Alexandra cand se treeste de obicei vrea laptic, ce fac, ii dau si mai incolo de abia papica ?? ca doar nu o sa-i bag repede sub nas castronul cu pireu, nu?

Offf ce complicat mi se pare !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Novus, eu cand se trezeste, ii pregatesc pireul si ii dau mai intai pireu, mananca cat vrea, uneori tot ce i-am pregastit, alteori doar cateva lingurite, depinde de dispozitie si dupa il pun la san.

In general, am citit ca se recomanda sa se dea prima data papa si apoi laptele in completare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si David al meu a incurcat ceva...doarme de 2 ore si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui carla28

Ela, te invidiez pentru Ianis! sa iti traiasca si sa o tina tot asa, ca e tare cuminte1

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Multumesc, Carla! Si voua sa va traiasca Alexandru Raul marinarul si sa creasca mare, ca tare frumoasa familie aveti

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput