Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
nu stiu daca Ianis a incurcat ziua cu noaptea dar al meu sigur da. nici acum nu s-a trezit. si e ora 6....aaaaaaaaaa
25 martie 2009
Ela78 spune:
| Citat: | ||
|
Eu n-am mai auzit de "dansul pinguinului", dar mi se pare usor de invatat.
o nasica frumusica si dorim distractie placuta saptamana aviatoare la nunta! Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Asa...acum pot sa ma intind Dodo, sa stii ca asta ma gandeam zilele trecute, ca poate spaima ta a fost legata de experientza cu Bogdan si de-aia ai trait exacerbat momentul ala de moleseala; probabil la toti bebeii s-a manifestat dar noi n-am observat, noi fiind atente doar la semnale gen febra, inroshire, agitatie etc. Eu sunt sigura ca totul e bine cu Isabella ![]() Joanna, te compatimesc sincer, v-am zis ca eu daca face Sophia asa o ora pe zi/ o zi pe luna- innebunesc, o iau razna, cedez nervos, noroc cu sotzu' si maica-mea c-o preiau ei si pe mine ma dau afara... Eu zilele astea am fost tot nostalgica, mi-am amintit cum anul trecut cam pe vremea asta aveam primele gretzuri Va invit sa mai vedeti o shedintzaPhoto cu ariciul pogonici mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni ![]() |
o
pe Sophiphi, e tare dragalasa!www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Multumesc Acum sunt mai ok, dar la 5 dimineata nu prea imi era bine Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Sa te faci bine!
Ar trebui sa iti treaca repede de la carbune.www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
olishka spune:
Sa stii ca m-am uitat pe cutie - este infarix hexa - m-am uitat pe spate si scrie ceva de opv si hib. Sincer eu nu mai inteleg nimic
si am intrebat-o de 3 ori pe farmacista daca este sigur vaccinul de pe reteta. Eu l-am luat de la Dona si era ultimul.Olga, mamica lui David iepurasul

anamariame spune:
| citat din mesajul lui aris26 ana-maria - nu cumva a reactionat asa pt ca ai amestecat cu lapte? mie doct imi spusese sa fac pauza intre legume/fructe si lapte ca altfel fermenteza 25 martie 2009 |
Eu stiam ca pauza se face cand se dau fructe, nu si la legume, si de asta i-am dat. Maine ii dau doar morcov. Dar nu stiu cum sa i-l dau, ca mi se pare ca iese prea uscat, am un mixer de la Philips si parca nu se leaga morcovul pasat. Tu i-ai dat doar morcov pasat sau adaugai putina apa?Si cat timp tii legumele in steamer? Ca am luat si eu unul, le tin 20 min, o fi mult/putin?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
Pe acestia ii poarta de cateva saptamani. Problema este ca el e tare bulanos si burtos si il cam strang deja
Olga, mamica lui David iepurasul

anamariame spune:
Olga, eu am intrebat de vaccin pentru ca stiam ca penta nu se mai gaseste. Se zvonea la un moment dat ca va aparea la sfarsitul lunii dar inca niciun semn.Gigelica, eu stiu dansul pinguinului, e ultima moda pe aici prin Moldova pe la nunti
.Sa stii ca m-am mirat tare cand am vazut cat piure a papat pitonasul. pai Eva abia a mancat 2 lingurite
. Cum i-ai facut piureul?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
| citat din mesajul lui aris26 nu stiu daca Ianis a incurcat ziua cu noaptea dar al meu sigur da. nici acum nu s-a trezit. si e ora 6....aaaaaaaaaa ![]() 25 martie 2009 |
David a dormit o ora, s-a trezit de foame, a mancat si a adormit la loc. Eu cred ca vremea este de vina.

olishka spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carla28
Sa te faci bine! Ar trebui sa iti treaca repede de la carbune.www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Gata a trecut!!! Multumesc

de 
30 martie 2009