Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

OLGA - la ce farmacie ai gasit. ipv+hib este acelasi lucru cu penta. problema e ca m-am speriat, am dat acum o cautare pe net si nu mai gasesc nici hexa am intrat in panica deja. de unde l-ai luat sa fug si eu sa il iau pe cel de 6 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ela Ianis doarme 4-5 ore dupa amiaza Pai eu cred ca baiatul a incurcat ziua cu noaptea

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - pai eu cand are masa de altceva ii dau altceva direct. daca nu se satura atunci ashtept 30min si ii dau lapte. dar asta doar la inceput a fost cand ii dadeam putin

25 martie 2009

ihi, inteleg, probabil asa voi face si eu !

voi cate mese diversificate aveti pe zi deja?

eu mai astept pana sapt viitoare si bag legumele, deocamdata sa ne obisnuim cu munca

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

kea - cum arata servetele astea pentru masina de spalat sa nu caut ca nebuna, ca nu pricep germana iota si traducerea in romana este pe o eticheta de hartie scrisa cu arial 6
aa si cu scutecele, pai si pampersul nr 1 tot cu gaurele sunt, cica absoarme kk lichid al nou-nascultului...dar vorba ta, tot ce fac e sa se lipeasca de fund. nr 3 sunt super ok. acum sa vedem 4 cum o sa fie. dar noi mai avem de crescut muuult si bine pana acolo.

leeloo - ia uite se mareste gashcaar fi super. am face si noi ceva mishcare pe langa bebei

25 martie 2009

Apropo de nr la pampersi. David are nr 4+ si in curand ii raman mici N r 5 de la cate kg este?

Mergi la inceput

novus avem una inlocuita de mar cu branza si una de legume(dar peste cateva zile o inlocuiesc complet) in plus mai primeshte mai pe dupa amiaza suc de mar+morcov. in mod normal. ca acum doarme de a facut gaura in saltea. s-a racit si amma legumelor. vaaai de fundul meu diseara

25 martie 2009

Mergi la inceput

olga stai sa ma uit pe cutie. fug acum pana sus
uite baby love au doua marimi dupa nr 3
ar fi maxi de la 7 la 18 si maxi plus de la 9 la 20. eu zic ca maxi plus sunt super ok pt voi pt muuult timp de acum in colo

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
anamariame, ai introdus cele doua legume pe rand sau deodata? Cat i-ai dat? Dimineata i l-ai dat, nu? Pana seara a fost ok sau tot nelinistita?Keutu cheliutu 5 luni
Kea, nu i-am introdus decat o singura leguma, morcovul, pe care i l-am pregatit pe abur, apoi pasat si amestecat cu putin laptic cu 1/2 lingurita faina de orez.Acum ca ma intrebi, imi dau seama ca a fost cam agitata ieri, i-am dat pe la 10 dimineata, azi la fel, dimineata a papat morcovul. I-am dat ceva mai mult de o lingurita, dar nu cred sa fi fost mai mult de doua. Si azi a fost agitata si cu zgomote in burtica. Ce sa fac? Sa mai aman sau sa o las sa se obisnuiasca si sa ii dau in continuare?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

novus sa stii ca si eu m-am plans pe aici vai de mine cum fac eu atata mancare in fiecare zi dar uite ca dupa doua zile m-am obishnuit si e chiar ok. singura problema e cu masa de legume de dupa amiaza pt ca are un program haotic de somn si ba ma prinde cu ele nepregatite ba sta piureul facut pana se raceshte sloi. e adevarat ca ma ajuta enorm dracia aia de gatit la aburi. nu stau cu oala pe foc sa dea in foc, sa se prinda de fund,sa scada apa...etc

bai frate dar e frig rau nu gluma. mie mi-au amortit buricele degetlor in casa. i-am luat si piticului doua bodyuri cu totul ca ce avea erau mici rau...si ma gandeam la olga, pai daca eu am luat de 9 luni...normal ca ea cumpara de un an sau chiar mai mult. sunt varza si astia cu marimile lor. acuma nu pe bune, al meu nu arata de 9 luni nici pe departe

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ela Ianis doarme 4-5 ore dupa amiaza Pai eu cred ca baiatul a incurcat ziua cu noaptea

Nu dupa-amiaza, dimineata dupa ce mananca prima masa, de la 9-10 pana la 13-14-15. Dupa-amiaza nu mai doarme asa mult, pana la 17:30-18. Si pentru ca se trezeste asa "devreme", seara dupa baie pe la 21:30 e atat de obosit, ca nici de mancat nu mai are chef, cerealele sint un chin pentru el (si pentru mine).

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

ana-maria - nu cumva a reactionat asa pt ca ai amestecat cu lapte? mie doct imi spusese sa fac pauza intre legume/fructe si lapte ca altfel fermenteza

25 martie 2009

Mergi la inceput