Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame nu am plecat inca in luna de miere. astazi abia am fost sa afcem pasapoartele. Mai intai mergem la marea intalnire

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou !!!

Am revenit si eu de la serviciu , sa nu credeti ca am stat pana acum, nuuuu, am plecat pe la 12.30 si am bantuit cu frumusica mea pe afara !!!

Ela, parca tu ziceai ca iti este dor mie sincer nu pt ca de socializat socializez har Domnului toata ziua , iar de trezit dimineata, imbracat business si catarat pe tocuri zau nu mi-e dor ; si n-am pierdut nici contactul cu serviciul pt ca vorbeam zilnic la tel + vizite scurte la birou
Dar asta e, nu ma plang, sa fim noi sanatosi !!!

Cu Alexandra fost ok, a venit mama cu ea la 11.30 sa manance si apoi s-au mai plimbat putin; aaaa si apropos de pregatirile mele pt intorsul la birou adica scos masa de la ora 10, hahaha d-soara mea fix de vreo 2 zile nu se mai trezeste la 09.30 ci pe la 08 si nu mai are chef de cereale dimineata deci tot lapticul e baza

Fetele care sunteti avansate la diversificare, voi cum faceti astfel incat sa aiba chef de papa, ii dati laptic si apoi cat asteptati ? Alexandra dupa 2 ore o ia somnl si nu mai are chef

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anamariame nu am plecat inca in luna de miere. astazi abia am fost sa afcem pasapoartele. Mai intai mergem la marea intalnire

De abia astept !!!! Imi iau vineri liber

Mergi la inceput

Si tot referitor la diversificare : Alexandra cand se treeste de obicei vrea laptic, ce fac, ii dau si mai incolo de abia papica ?? ca doar nu o sa-i bag repede sub nas castronul cu pireu, nu?

Offf ce complicat mi se pare !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Daca vorbiti despre Infarix-ul de 4 luni, sper ca stiti ceva magie, ceva vraji, ca al'fel o sa faceti tot Pentaxim, ca noi, muritorii nevrajitori.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Sunt o buna vrajitoare L-am gasit si la ora 3 merg sa-l iau

Olga, Penta ai gasit???
Unde ca si eu caut in disperare si nu il gasesc nicaieri...

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mai fetelor eu nu stiu ce cautati voi...eu am cautat ce mi-a zis pediatra Infarix IPV+HIB si l-am gasit. Nu scrie nimic de penta...de fapt nici nu m-am uitat pe cutie. Oricum noi avem alta schema de vaccinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

provista merci pt listacu unele chestii nu sunt total de acord. cum ar fi cerealele. eu am zis nu si nu la cereale. si inca o chestie. de ce sa fie lichide daca copilul are deja reflexul de a mesteca? ca sa aiba ce sa scuipe de zor?eu nu i-am facut nimic prea lichid si a fost ok

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si tot referitor la diversificare : Alexandra cand se treeste de obicei vrea laptic, ce fac, ii dau si mai incolo de abia papica ?? ca doar nu o sa-i bag repede sub nas castronul cu pireu, nu?

Offf ce complicat mi se pare !!

eu fac cam asa. se trezeste la 8-8.30 dau bibe lape , stiu ca in max 2.5 h vrea iar de papa si preg sucul de fructe si legume la 10.30-11 apoi adoarme 30-40 min pe la 13-13.30 vine randul supei si desert banana cu sau fara piersica , somn de voie vreo2-2.5 h intre timp mai bea un bibe cu lapte cand se trezeste de la somnul de pranz ii dau mar ras cu sau fara banana , biscuite apoi pe la 19-19.30 bibe lapte si seara 22-22.30 bibe cereala si somn

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus - pai eu cand are masa de altceva ii dau altceva direct. daca nu se satura atunci ashtept 30min si ii dau lapte. dar asta doar la inceput a fost cand ii dadeam putin

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

provista merci pt listacu unele chestii nu sunt total de acord. cum ar fi cerealele. eu am zis nu si nu la cereale. si inca o chestie. de ce sa fie lichide daca copilul are deja reflexul de a mesteca? ca sa aiba ce sa scuipe de zor?eu nu i-am facut nimic prea lichid si a fost ok

25 martie 2009

asa am gasit eu pe undeva. voiam sa citesti mai ales cu introducerea la 3 zile

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

fetele!

tudor doarme! si noi facem exercitii cu el..asa cum ne-au invatat olga si bubu tea..si altele pe care le faceam eu pe la balet..orice cred ca e bun pt ei..si in talpite m-a invatat o tanti care face masaj cum sa-i fac la scobitura si sa il ating usor de multe ori pe pernutele talpilor..cik e f bine ca acolo sunt f multe terminatii de nervi..

am venit de la examen..mai am 2:( si ink un proiect..dar o sa fie bine!

olga si aris..va rog sa ne anuntati si pe noi daca mergeti la inot..sper sa venim si noi!

din nou toate fetele

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Sigur ca aveam de gand sa te anunt. Stiam ca vrei sa vii

Mergi la inceput