Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna fetelor!

Asparagus, am vizionat pozele cu Lucas frumuselul, ce a mai crescut!de la Caterina
Super situl de bucatarie, am aruncat un ochi si cred ca o sa-l folosesc, desi nu sunt eu prea mare bucatareasa

Venerata, referitor la legume asa ni s-a spus si noua aici: le introducem dupa 1 an. Eu cu siguranta i le introduc mai incolo fiindca si acum are probleme cu gazele si ia inca medicament anticolici.

Mara, sanatate multa copilasilor si sa treaca mucii. Si noi suntem mucosi toti, dar nimic serios (sper).

Ralux, cu dormitul noaptea si noi stam tot prost (azi noapte trezit din ora in ora), iar de dinti nici urma..Eu citesc tot felul de situri destepte despre cum sa obisnuiesti copilul sa doarma noaptea, dar rezultatul metodelor aplicate e ca o fac doar sa planga. Asa ca pana una alta am renuntat, fie cum vrea ea...

Pyc, foarte utile informatiile despre laptele de vaca. Si aici multi pediatri il recomanda de la 1 an, si recunosc ca nu prea stiam mare lucru despre subiect.

Arriel, si Caterina mananca cam aceleasi cantitati ca si Thea si intre mese nu mai vrea lapte. Ne-am programat deja la doctor, si evident ca acum iar tine capul drept. Am observat ca are perioade de cate 2 saptamani cu capul inclinat, dupa isi revine pt o vreme si apoi iar trece la inclinat. Oricum, mergem in 19 septembrie la un control sa vedem daca ii dam de cap

Yahsy, pai voi dormiti chiar bine! Sunt verde de invidie!

Dark, sa aveti un timp frumos in Romania si sa va odihniti. Dupa mine, concediul cu bebe e cam obositor, dar schimbarea de aer tot face bine la creierul si sufletul parintilor:) Vacanta frumoasa va doresc! Felicitari lui Mister pentru ridicatul in picioare, e baiat mare, ce mai:)

Ada, pupam fetele frumoase!

Lisa, sper ca e mai bine Ana. Multa sanatate va dorim!

Anna, empatizez cu tine la faza cu adormitul. Si la noi a devenit mare problema, ca s-a invatat sa adoarma in brate in Romania, iar acum nici asa nu mai functioneaza. In patul mare adoarme numai pe perna, jucandu-se..ca daca intelege ca o pun sa doarma iese cu scandal mare.

Naty, si pe voi va invidiez pentru somnul de noapte, Nadia e chiar fetita cuminte! Succes cu adaptarea Ioanei la gradi!

Alina, felicitari pentru dintisor si pentru prima zi la gradi a Anei (ai fetita mare deja)!

Bebelusi, super parametri are Vladut

Oxigen, noi inca mancam pasat, ca nu avem dinti. Am incercat sa blenduiesc un pic mai mare o data si nu prea a vrut, cred ca voi mai incerca dupa ce ies dintii. Rosie nu i-am dat, aici se recomanda pe la 1 an.

Micola, felicitari pentru statul in fundulet si pentru parametri!

Crisspy, succes la acomodare, o sa vezi ca va fi bine pentru Razvi.

Edinutza, Ainoa e frumoasa foc! Si zici ca are program de "alergat prin casa"
Be happy, mandra noastra e asa de lenesa ca nu paraseste pozitia asezat oricat am stimula-o. De altfel, taica-su a inceput sa mearga in picioare la 14 luni, si cum ea e fata tatii, ne asteptam sa faca la fel:)

Wow, sunt secole de cand nu am mai scris atata. Si acum ma duc frumusel la smotru, cat e Caterina la bunici cu sotul. Sper sa revin mai incolo, in the meantime pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor si noi stam in fundulet, desi cred ca am uitat sa va povestesc, nepotu-meo la varsta lui Vlad se ridicase singurel in picioare pe patut, se pare ca lui Vlad inca ii place la orizont....se spune ca cine merge repede vorbeste mai greu si invers.....eu cred ca al meu va fi vorbaret ...doar are cu cine sa semene

Dark sedere placuta aici, sper sa te simti bine.

Irinaaaaaaaaaaaaaaaaaa....mai hai cu informatii noi

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark,felicitari! bravo MISTER MISTER!

Irina,intalneala placuta!
Crisspy,multumim!

Noi suntem mai bine,chiar suntem bine-dispuse azi.spunem DA iaurturilor pt bebe. i-a placut Anuscai
ce sa fac fetelor cu ragusala asta...mor cand o aud asa

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Lisa chiar nu stiu ce sa zic....poate te va ajuta Irina....dar fiind plecata nu stiu daca mai are acces la internet.

Aud ca voi le dati iaurtel, nu se da mai tarziu???

Pyc tu ce zici de asta???Mai spune-mi si mie ca am vazut ca te pricepi daca i-am introdus dimineata fructe cu un biscuite, la pranz piureute de legume (morcov, patrunjel, telina, ardei, rosie, ceapa, cartof, dovlecel) cu carne de pui iar seara la 19,00 fruct cu branza....ce mai pot introduce???in cateva zile facem 7 lunite.

Mergi la inceput

Dark felicitari

Mergi la inceput

Patritia,eu din cate stiu nu e bine(indicat) fructul seara pentru ca da energie. Iaurtul e pt 6 luni+,special pt bebe.

Mergi la inceput

http://www.wholesomebabyfood.com/tipYogurt.htm
este site-ul dupa care ma ghidez eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Bebelusi, si eu i-am introdus ieri Caterinei iaurt special pt bebe de la Hipp si are mare succes:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

'Na seara

Eu va citesc pe apucate da mare lucru nu reusesc sa retin si nici sa raspund.

Acum e musai sa scriu pentru ca azi am avut o intalnire beton. Am fost super incantata de vizita Irinei.C si singurul regret e ca orele au trecut prea repede. (Irina eu ti-am zis da ca mie nu o sa imi ajunga... ) Ei sunt niste draguti. Ea e exact asa cum o stiti de pe forum, toata numai suflet. Pe Radu parca il stiam de cand... Irina cand vorbeste despre el il deseneaza exact. Si am lasat la urma evident ce e mai bun: Ochila. E super copilul!! Are o personalitate puternica asa ca le doresc multa rabdare parintilor dar si cand vor ajunge la vremea replicilor or sa aiba cu cine dialoga.
Deocamdata le doresc spor la fuga pentru ca Andreiut se ridic fulger in picioare si face si pasi asa ca in curand ii asteapta maratonul.
Ma bucur mult ca i-am vazut. Si Andrei a fost cuminte in Ardeal semn ca aerul de aici ii prieste si devine mai molcom

Felicitari si celorlalti licurici cu noi achizitii.

Ce imi pare rau este ca nu o sa ma pot intalni cu Dark Dar eu dupa vizita din vara nu sunt psihic pregatita sa fac fata unei alte vizite la cumnata-mea. Si nu avem cum sa venim pentru o zi doar in Cluj fara sa mergem la ei pentru ca abia ne-am adunat programul copilului iar el nu serveste drumuri lungi pe zi ca urla de zici ca il jupuim. Da aceea in concediu drumurile lungi le-am facut noaptea in general.
Dark sper din suflet sa avem ocazia si alta data sa ne vedem.

Pupam restul gastii. Spor celor care au inceput gradinita. Noi incepe scoala
Si celor care au terminat concediile intelegere maxima ca si noi suntem in aceeasi faza.

Jasmi? Ciufik? Unde umblati?

Mergi la inceput

Lisa mersi de site, o sa il studiez, eu i-am dat fructe ca nu am vrut sa ii dau cereale tinand cont ca are mai multe kg....nu e gras ca e foarte lung dar....am zis eu ca e mai bine.....

Mergi la inceput