Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
anna-mama spune:
Micola, felicitari pentru statul in fundulet De acum e mult mai simplu
Oxigen, ce fetita mare e Maria, papa singurica biscuite. Sunteti fericite ca acum mancati de toate Desi, Vladutu meu nu mananca mai nimic eu tot incerc sa vad ce ii place, si am incercat si rosia cruda, de fapt putin suculet de rosie, si ii place mai mult decat celelalte legume.
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
http://www.kodakgallery.com/ViewSlideshow.action?&collidparam=16134445512.145149357112.1251720427141
anna-mama spune:
Vazut pozele cu Alexutzu Sta foarte bine in fundulet. Imi place cum studiaza el nisipul
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
http://www.kodakgallery.com/ViewSlideshow.action?&collidparam=16134445512.145149357112.1251720427141
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi: Luca de Oanaq si Alexandra de Anculet!
Veste mare de la noi: NE-AM RIDICAT IN PICIOARE in patut de mai multe ori...iar de cate ori il pun in fundic, musiu "se cere" sa se ridice Da' dinti tot nu avem
Bebelusi, super "parametri" la Vladut! 77 centimetri,wow! Noi vom afla maine ce si cum, o sa facem o vizita la un pediatru sa il cantarim pe Mister. Bine ca ati scapat si de vaccinul asta!
Micola, tare ma bucur ca a inteles si tati ce si cum in legatura cu papica lu'bebe. Si felicitari pentru statulin fundulet
Oxigen, si Mister tot pasat papa tot-tot. Alaltaieri a fost prima data cand a incercat sa pape dintr-o para, dar nu prea i-a mers ca dincuti nu avem
Va pup ca ma duc la coafor... sa ma tund un pic (varfuri) si sa ma vopsesc
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
yashy spune:
Am reusit si eu sa vad pozicile de pe mail si de la cateva semnaturi... Licuricii nostri sunt CEI MAI CEI!!! Sa ne traiasca si sa cresca mari, sanatosi si frumosi!!
La Multi Ani Luca Sebastian si Alexandra Maria Multi pupici mamicilor!!
Revin... merg la dus cu Luis ca s-a facut ca un mic purcelus. Ii place sa scuipe... Scoate limbuta si incepe "prrrrrrrr". Improasca pe toata lumea, dar se distreaza de minune!!
crisspy spune:
Helau si de la noi
Suntem deocamdata in perioada de acomodare care merge foarte bine zic eu. Cunoastem matusi, unchi, bunicii lui mami etc si radem cam la toata lumea.
M-am chinuit de dimineta o gramada pana am reusit sa-i iau pipi...4 pungi am stricat da' la a 5-a a fost cu norok. Asteptam rezultatele acum.
Voi ati inceput sa le dati bebeilor si produse cu gluten?
Micola imi pare bine ca s-a convins tati ca mancarea noastra nu e bine si pt bebei. Si felicitati pt statul in fund. Noi se pare ca mai avem de asteptat ca nici un semn de la Razvi.
La multi ani licuricilor care implinesc lunite azi.
Lisa cum mai sunteti? Pupici de la Razvi
Dark sa-ti fie de bine tunsul si vopsitul. Felicitari si tie pt ridicatul lui Mister
Alina bine ai revenit din concediu, te asteptam mai des de acum incolo.
Sigur am uitat pe cineva, scuze, da' cu device-ul asta e mai greu.
Pup gashca
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Naty spune:
dark felicitari pentru ridicatul in picioare?
Cum a fost vopsitul?
Si eu am fost ieri la coafor si mi-am schimbat un pic pieptenatura, ca ma cam plictisisem.
micola felicitari pentru ridicatul in poponel!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Leditia spune:
micola,felicitari pt statul in fundulet.Ma bucur ca s-a lamurit si tati si acum sunteti ok.
Dark,sa-ti fie de bine coafatul si felicitari lui Mister pt ridicatul in picioare..Noi dam ture de ap cu premergatorul,ca eu nu pot sa-l tin de manute si el isi doreste sa mearga..insa eu nu pot sta aplecata atata nici batuta,ca asa raman. la 90 de grade..Nici noi nu avem dintisori..Nu-i bai,vin ei..si atunci sa te tii..
crisspy,inca nu m-ai ajuns..Eu am consumat 7 pungi prima data,chiar 8.Una ca sa vad care-i treaba cu ele.Sa-ti zic ca stateam pe mess cu roxana sa-mi dea indicatii,ca nu reuseam sa deschid nici punga?Saraca de ea,cata rabdare pe ea..Apoi dim am consumat 7,ca ba era pe langa,ba nu facea si trebuia schimbata la 30 de min..indopam copilul cu lapte si ceai,doar ,doar o face pisu si io reusesc sa-i recoltez..A doua oara,ca am repetat dupa tratament..am reusit sa "stric" doar 3,dar acum stiam s-o pun perfect,numai ca nu facea fii-miu pisu si eu eram stresata de timp.
Oricum multa sanatate va dorim.
Eu ii dau lui David de o sapt sau doua cereale cu gluten si e ok.Sincer puteam sa-i dau mai demult,dar aveam niste cutii de cereale fara gluten de terminat si nu am vrut sa le arunc aiurea.
Alina,bine ai revenit din concediu.
Oxigen,eu ii dau fructe,legume,carnita de pui si vitel,iaurt,branzica,cous-cous,mamaliguta(dar din aia mai lichida asa,nu s-o tai cu ata),cartof fiert..Vreau sa-i dau si peste...Am incercat sa-i dau si spaghete integrale cu rosii fierte si blenduite,dar nu le-a vrut..evident facute pasta.Supa de rosii i-am dat,a papat..A mancat si bucatele mici de cartof fiert cu putin unt(untul l-am pus in apa unde au fiert) ..La masa de pranz mai jonglez cu diverse,insa dim are fructe si seara cereale.Si uite asa am ajuns si noi la 7500 si-s cea mai fericita.
Edit..tu ziceai de galuste.Am incercat sa-i fac si eu,dar numai cu galbenus si mi-au iesit tari,asa ca nu i-am dat.Albus nu e voie pana la 1 an si nah,nu ies pufoase fara albus.
POZE CU NOI
de David Christian
IRINA.C spune:
Ghici unde sunt??La Bistrita!Cu cine?Cu Aalina si Fabi ..pupici fetele
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
edinutza spune:
Buna ziua si de la noi!
Am vazut poze de poze !copii frumosi,pufosi si foarte harnici!Noi suntem bine mergem inainte cu diversificarea si stam cam asa:dimineata fructe si nu prea ne omaram dupa ele ,mai bagam cate un biscuiute fara gluten dar nici asa nu ne prea plac.In rest dupa amiaza zarzavaturi si ne plac de numadeschidem gurita deja cum vedem lingura ca se apropie de noi si papam cam 75ml daca nu mai mult,iar la cina cereale care nu ne prea plac ,dar manacam ca sa crestem mari!
ne taram in toata casa si adoram sa lingem si sa sugem gresia,mami numai poate de nervi si de oftica, dar nu are ce sa faca trebuie sa stea cu ochii pe mine ca pe butelie si sa stearga pe jos non-stop,e ii este frica ca imi creste imunitatea prea tare!
a`si stau foarte bine in fundulet si mai am un pic si ma asez de una singura,dintii inca nu mi-au iesit dar mamii ii vede sunt acolo de ceva timp asa ca stam calme,totul este sub control!
Bebelusi_frumoasa foc ca nasa,frumoasa ca mamica si frumos copil!a si buna reteta!nasoala faza cu bani,nu te lasa!
Stelutza_si eu ii dau la Ainoa tot cereale cu bifidus de la nestle dar sunt fara gluten si in fiecare dimineata face kk de la ele,sunt f bune!fetele frumoase!
Oxigen_bavo,bavo!ce fata mare are mama!eu ii dau rosie aici este recomandat,dar il fierb cu dovlecel,cartof,morcov,ardei si apio si numai poate dupa ele!
numai stiu daca tu ai intrebet de gluten sau nu,dar aici este recomandat sa ii dai intre 8 luni si un an!
Alina_scumpa foc Ana ta!mi-au placut comentariile!cum a fost a doua zi??
Dark_felicitari pt statul in picioare!au timp dintuci sa iasa,toate la timpul lor,am o cunsotinta care are un baietel de 14 luni si i-au iesit dintii de abia la 13 luni!sa iti fie de bine coafatul!
na am plecat sa o culc pe scumpeta mea!
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
bebelusi spune:
Fetelor am o PROBLEMA extra....duminica am intalnirea de 10 ani si vreau sa stiu de la cele care au avut-o deja ce cadouri se iau la profesori sau daca se iau....ca eu ma gadesc ca da dar nu stiu ce. VA ROG AJUTATI-MA CU IDEI
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"