Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
DarkBendis spune:
Ziua buna la toata lumea!
si LA MULTI ANI sarbatoritei de azi: Arianna Timeea de Fil-Lily
...noi tot fara dintisori... dar jupan toata ziulica isi freaca gingiutele, asa ca ma gandesc ca or sa iasa si ei in curand. Si suntem cam fornaiti, dar o sa treaca si asta.
Multumesc frumos pentru urari - ne e bine...da' e cam cald, ce sa-i facem
Naty, am folosit Organix (pireuri de fructe) de cateva ori si i-a placut lu' Mister. Bine ai revenit din concediu!
Si noi cam tot asa dam branzica - amestecata in piure-ul de fructe de la ora 10...sau ii mai pun un pic in cerealele de seara. In UK folosesc mascarpone (ca branza de vaci care nu e low-fat nu gasesc),aici aminceput sa-i dau de vaci (de la Napolact, daca nu ma insel). Azi dimineata i-am pus cateva lingurite de iaurt in piure-ul de fructe, iaurtul tot de la Napolact fiind.
Stellutza, ma bucur ca s-a "rezolvat" problema cu constipatia Mayei
Lisa, imi imaginez ce bine e sa fiti impreuna toti trei din nou
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Puuuuuuuuuuuuup mamicile si licuricii superbi!!
Ne-am intors pe meleaguri....dupa o luna de concediu!
A fost minunat, fantastic dar obositor.
Avem de raportat doua lucruri importante:
1. Sabinutza se mandreste cu primul dintisor pe care l-a remarcat mami exact in ziua cand a facut 8 luni!
2. Azi a fost prima zi de gradi a Anei. V-am pus poze pe contul comun.
Va pup si incerc sa citesc din urma cat pot.
Mi-e fost doooor de voi
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Leditia spune:
Naty,bine si revenit din concediu.
Sanzyme ii dau si eu lui David.Si am observat k nu mai face asa des kk,ca absoarbe mancarea mai bine,ca a mai luat in greutate si ca-i mai fac si pofta de mancare:)
Sunt pe fuga,ca am uitat sa iau ceva de la magazin.
Va pup.
POZE CU NOI
de David Christian
bebelusi spune:
Alina bine ai revenit
Dark branzica Fagaras mananca si nepotelul meu, e super ca am gustat-o si eu
Noi declaram la 6 luni si 3 saptamani 77 cm si 8900 gr. Am fost azi la vaccin, sper sa nu pateasca nimic ca a adormit si nu am apucat sa ii bag supozitorul preventiv.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Neata,
Cine vrea ?
Noi ne-am trezit de ceva vreme, matinal baiatul mamei.
Bebelusi, 77 cm? Oauu! Sa fie sanatos si sa te bucuri de el! Ai un flacau de nota 10
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
http://www.kodakgallery.com/ViewSlideshow.action?&collidparam=16134445512.145149357112.1251720427141
Oxigen spune:
Buna dimineata! Nu-mi vine sa cred ca reusesc si eu sa scriu dimineata.A adormit Maria neasteptat, dupa o tura de joaca in patut.
Bun venit fetelor intoarse din concediu.Ne-a fost dor de voi.
Bun venit tie Dark in frumoasa noastra tara!
La multi ani frumosilor nostri licurici voinici!
Noi avem cei 2 dinti de jos crescuti jumatate.Cu aceasta ocazie soricelul meu a invatat sa rontaie.Musca din biscuiti si-i rontaie ca o babuta cu dintisorii ei mici.Azi incerc sa-i dau si niste bucatele de fructe sa vedem ce si cum.
De o saptamana iar urla Maria zi si noapte.Dintii aparusera asa ca m-am gandit sa nu fie burtica.I-am scos cerealele din laptele de seara si i-am dat niste siropel de colici si minune.Doarme fata mea de la ora 21 pana la 8-9 dimineata fara sa se mai trezeasca.
Ziua insa e alta poveste.Adoarme greu, se foieste,se mataie, se ridica in picioare, se tranteste in patut...Voua nu vi se pare ca din ce cresc devin mai plangaciosi?
Nu sta fara mine o clipa.Cum nu ma mai vede cum urla ca din gura de sarpe.
In rest e cuminte.Circula de-a busilea prin toata casa, se apuca de orice si se ridica in picioare si e foarte curioasa.Jucariile nu o mai intereseaza.Chiar am bagat la vanzare centrul de activitati.Daca aveti prietene doritoare, dati de veste.
In ce priveste vorbitul, nu prea zice silabe, mai mult pe limba ei, pasareasca.
Eu m-am saturat de supa de legume si am trecut la alte feluri de mancare.I-am dat mamaliguta cu branza si iaurt, dovleac copt cu branzica sai cu carne de pui si azi i-am facut gauste la supa.Sper sa-i placa.
Copilasii vostri mananca tot pasat? Eu am incercat sa-i dau ceva mai mare, adica strivite cu furculita, dar nu vrea.Totul trebuie sa fie pasta.Accepta doar branzica sfaramata mai mare.
Voi le-ati dat si rosie?Cruda sau fiarta?
O mamica mi-a zis ca-i da si cruda, cu branzica si sua de rosii.
Mie mi-e cam frica.
Cine mai vine cu idei?
Haideti ca avem copilasi mari. Incet, incet ne apropiem de an.
Doamne ce a mai trecut timpul.
Eu intorc capul prin parc dupa carucioare cu bebelusi mici si nu-mi vine sa cred ca asa a fost si Mariuca.
pe toata lumea si venim cu un buchet mare de de toamna.
La noi dimineata si seara se face racoare.Am trecut la manecuta lunga.
Naty spune:
Neata!
alina bine ai revenit!
Cum a fost prima zi de gradi?
Si la Ioana azi a fost prima zi dupa o absenta indelungata si iar am luat-o cu plansetele
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
micola spune:
neata
scriu repede, ca am pierdut mesajul de dimmineata ca am uitat laptopul deschis si s-a descarcat...
Am venit de la mare, in fund, daca pot sa zic asa: cum am ajuns si am intins prosoapele pe jos, l-am pus pe Alexutu in fundulet si asa a ramas, timp de 2-3 min, dovada prima poza de pe contul comun..de atunci sta si cate 5 min, dar apoi cade pe o parte..:) Cu asta si cu aerosoli ne-am ales de la mare ca din 2 zile, una a fost cu ploi si vant...
Am fost ieri si la dr no. 2 si ne-am intors lamuriti, ma bucur ca a fost si tati si s-a lamurit ce si cum: nu sare, nu mancare de oameni mari, nu zahar, nu lapte de vaca Stabilisem de acasa: cum zice el asa facem: daca zice de mancare de oameni mari ii dam, daca nu, nu, asa ca..lucky me
Avem, la 7 luni jumate: 7,200 kg si 66 cm
Meniul nostru (scriu si completari de la dr):
- dim pe la 9/10 fructe cu branzica si uneori cu biscuiti desi nu prea-i place a doua varianta.. Sfat: la mar sa ii pun cate un pic de scortisoara, ca sa mai schimbam gustul, ca la varsta asta se plictisesc de aceeasi mancare..
- la pranz, adica 12/1/2: legume puire cu galbenus/ carne de gaina/ficat/vita. Sfat: retete mai elaborate, mai bagate la cuptor, sau adaugat un pic de orez. Zeama de lamaie pt gust nou...reteta:orez fiert cu pulpa si suc de rosii.
- la 18/19: iaurt. cel mai mult ne place Milli, am incercat si Napolact si Tnuva..
- seara inainte de baita, uneori cereale. uneori, ca nu prea ii mai plac..
in rest, san la cerere, si cererea asta e cam des..
bebelusi, multumesc de reteta sambata e programata praji, am salvat-o praji Patricia, ca scrisesem Praji Bebelusi, dar m-am gandit ca poate zic ca e de bebe...si am schmimbat..
fug sa fac papa la bebe de pranz, cred ca ii fierb niste orez si il amestec cu legume..
Aaaaaaaaaa, a zis sa nu ne mai ferim de gluten de acum..
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!
micola spune:
ce bataie??????????????????????????NU bataie, NU hranit cu forta, NU nimic cu forta!!!!!!!!!
pe mine nu m-au batut niciodata!!!atata tin minte, ca odata, furasem niste bani care cazusera pe jos in hol si imi luasem clasor cu timbre din ei si inghtetata..si nici nu recunosteam deloc...si tata, de nervi, m-a luat si m-a trantit pe pat, in ideea sa ma bata, dar nu a facut mai mult de atat....tin minte si acum...era ff nervos, mai ales ca minteam cu nerusinare, dar s-a abtinut...e singurul episod "violent" din viata mea..si, in general, eu si sora mea ne aparam una pe alta: nu o mai certa!!cearta-ma pe mine!! si cu asta ii induplecam de tot
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!