Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Apropos de mancare - in concediu i-am Nadiei borcanele, le-a mancat dar nu cu prea multa placere. E evident ca prefera pure-urile facute de mine in casa - atat la fructe cat si la legume.

dark parca tu ziceai ca folosesti Organix? Sunt OK? Eu pana acum am luat numai Hipp bio.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Naty, bine ai venit din concediu. Asteptam poze cu printesucile

In legatura cu bataia, sunt de aceiasi parere ca si voi, nu bataie si nu insulte. Copiii nu invata nimic daca primesc o palma, din contra cum ii respectam asa o sa ne respecte si ei pe noi. Iar cuvintele urate pe care le folosim noi, chiar daca nu le sunt adresate se vor intipari in mintea lor si le vor folosi, asa ca exemplu personal este cel mai important in educatia lor. Pe mine ma ingrijoreaza deja cum o sa-l invat sa nu vorbeasca urat, avand in vedere ca prietenii nostri folosesc si cuvinte nu tocmai potrivite. In plus, sunt foarte revoltata pe cei care invata copiii altora tot felul de prostii doar ca sa se distreze. Cred ca o sa fac scandaluri mari in astfel de situatii

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

http://www.kodakgallery.com/ViewSlideshow.action?&collidparam=16134445512.145149357112.1251720427141

Mergi la inceput

Da, ana e foarte greu sa ii inveti. Eu ma mandresc cu faptul ca, cel putin pana acum, am reusit sa o invat pe Ioana ca nu e frumos sa foloseasca anumite cuvinte. Daca aude pe cineva vorbind urat ii spune "ne e frumos sa zici x cuvant". Dar nu stiu ce se va intampla la scoala.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Aaaa am uitat sa va spun ca fetita mea cea cuminte mai nou se trezeste dimineata la 8 (in loc de 6,30 cum facea pana acum vreo 2 saptamani). Doarme de la 9,30 - 10,00 seara pana dimineata la 8! Ura! Si nu se trezeste decat rareori pentru cateva minute.

NOI

Mergi la inceput

andreea am vazut pozele voastre de la mare - ma declar iremediabil indragostita de Tudor, care mi se pare unul din cei mai draguti copilasi pe care i-am vazut; Ilinca e si ea o scumpa si are niste ochisori care vor rupe inimile baietilor, dar nici mami nu e mai prejos!

Ca de obicei am admirat si poezele lui miere, vad ca fetita Mara atenteaza serios la dragutul Aidan! Ce colac misto aveti!

ledi ce enzime ii dai? Eu ii dau Ioanei Sanzyme fiindca o durea rau burtica si vad ca e mai bine.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty bine ai venit, chiar ma gandeam la tine. Sa ne arati poze cu voi.

Fetelor SUCCES TOTAL, am reusit sa ii fac branza din lapte praf Bebelac si lamaie, sunt foarte incantata ca am reusit, acum va rog sa imi spuneti

- cat ii dau sa manance pe zi?
- in combinatie cu ce?
- la ce ora?
- din cate zile ii pot da din branza facuta?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Buna fetelor,
Sunt in ziua libera si surfez in voie pe net
Spuneam acum ceva timp ca Maya este vesnic constipata de pe la 4 luni, desi am incercat tot ce ne-a recomandat Dr., debridat, duphalac, etc .. si am reusit cu cereale. Pana acum cred ca am schimat 10 tipuri, cu fructe, fara fructe, cu mai mult porumb etc.. si am incercat de ieri ceva de la nestle cu "fibre delicate", orz cu prune si merge!! Aviz mamelor cu aceeasi problema!!! Le-am vazut de mult insa scrie pe ele ca se dau de la 8 luni si contin gluten, iar intr-o doara am intrebat dr. si mi-a dat acordul !!!
In rest, sarbatorim primul dintisor, care nu prea se vede dar se aude la pahar .
va pupam

Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/Maya5Luni?authkey=Gv1sRgCN3TnL3fge--qAE&feat=directlink

Povestea nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid mersi de reteta, Ira sa nu mi-o mai dai ca a gasit-o Ingrid.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Naty bine ai venit, chiar ma gandeam la tine. Sa ne arati poze cu voi.

Fetelor SUCCES TOTAL, am reusit sa ii fac branza din lapte praf Bebelac si lamaie, sunt foarte incantata ca am reusit, acum va rog sa imi spuneti

- cat ii dau sa manance pe zi?
- in combinatie cu ce?
- la ce ora?
- din cate zile ii pot da din branza facuta?

Eu incep de maine cu branzica de vaci si ii voi da asa cum i-am dat si Ioanei adica:
- treptat o lingurita - 2- 3 pana la 5-6 lingurite;
- in combinatie cu fructele
- la masa de la 10,30
- maxim 2 zile din aceeasi branza

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna si de noi!
Sunt de un egoistm APARTE!!! intru sa ma plang dar nu imi fac sio datoria:
La multi ani licuricilor!
Crisspy, sa fie bine la analize. pupam Razvanelul!
Naty,bine ai revenit! foarte frumos...despre bataie!

pupam fetele!
Ana nu mai are febra,in schimb e ragusita tare. va trece si asta! problema e ca nu doarme bine deloc,se trezeste din ora in ora plangand si se liniste-te doar daca o iau in brate. azi-noapte am luat-o in pat langa mine pe la 1. sper sa treaca repede si sa revina la programul ei normal.

e bine acasa,imi era un dor nebun de Cristi al meu
va pup

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput