Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 21
anna-mama spune:
Vladut al meu este foarte agitat azi, nu-i convine nimic. Mi-e sa nu fii racit, a stranutat de cateva ori azi si mi se pare ca ii miroase putin gurita, temperatura e 37,5. Ce sa fac? Maine mergem sa facem vaccinul.
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
miereamara spune:
Fetelor eu am slabit 26 de kg pana acum. Mai am cam 1.5 kg sa ajung la greutatea prepregnancy si inca vreo 10 sa ajung la greutatea mea ideala, adica aia de la 18 ani:)))
Am facut miscare f multa, de doua luni folosesc programul asta
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x.do?code=P90XDOTCOM
Cel putin o ora de fitness pe zi, de preferinta seara, dupa ce culc copilul, cam de doua ori mers la piscina pe saptamna, un pic de dieta (fara paine, fainoase, dulciuri exagerat).
Sorry, dar eu nu cred ca 7 minute!! de miscare pe zi aduc beneficii prea mari, ar fi foarte frumos si usor sa fie asa.
Imbracata nu arat rau, dezbracata arat cam asa:)))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3857198855/
Inca mai am un colacel de grasime in jurul mijlocului, dar ala cred ca se duce cel mai greu.
Edit: mi-am masurat si eu talia, am 79 de cm, dar la mine nu talia e problema ci soldurile, pernutele alea lateral. La solduri am aproape 98 de cm:((
Hehe, mai avem mult pana la 90-60-90:)))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
mara95 spune:
miere , bravo tie, iti admir vointa!
bravo si celorlalte fete care au reusit sa slabeasca!
eu la slabit am 2 viteze: incet si pe loc.
edinutza spune:
Crisspy_da eu ii dau biscuiti cu fructe de la milupa fara gluten!nu se omoara dupa ei,dar eu ii dau!
mai fetelor si eu la fel am slabit 28 de kg si am ajuns la kg care le-am avut inainte de sarcina,dar nu si acelasi masuri!adica am pieptul mult mai marit mai exact 97 am avut 90,apoi mijlocul de 80
am avut 70 si solduri 99-inainte 95!acum de 2 saptamani bag exercitii la greu seara cand vine Radu,o febra musculara ce am avut
!fac aerobic si simt ca imi lucreaza fiecare particica,le-am gasit pe you tube : http://www.youtube.com/watch?v=U6zKpB-4X8w&feature=PlayList&p=1F3399A21EF09AF1&playnext=1&playnext_from=PL&index=21
si dureaza cel putin o ora!va spun ca are efect!
acum am nevoie sa imi intaresc masa musculara ,ca la cata dieta am bagat am ramas cam flu flu!
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
edinutza spune:
asa e soldurile
cand stau in picioare si intinsa ma vad ok dar cand ma asez si maui cum se aduna sunca numai pot
sa nu zic cand ma balonez 
,dar oricum bravo noua ca am dat jos grosu ,acu ramane finisajul,dar ma si vad nu bine ajung cum imi doresc si vine bebe 2![]()
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Alinuk ma asteptam sa pape si mai mult papacelul tau grasun ![]() e chiar finutz asa.Eram curioasa fiindca mi se pare ca cei cu sanul is oleaca mai mofturosi sau cu stomacu mic ca de ex Andrei nu a baut /mancat nimic dintr-o masa pe la valoarea lui Aidan de ex 200-240 ml no wayPOZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
Iri
sa stii ca io ii dau atat, in medie 180ml
cred ca ar ajunge la 220-240, dar nu-i dau euuuuuuuuuu
asta sta ca un pui cu gura cascataaaaa
imi e si frica sa ii dau intr-o zi cat mananca...mi-e sa nu-i crape burtik!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui edinutza Crisspy_da eu ii dau biscuiti cu fructe de la milupa fara gluten!nu se omoara dupa ei,dar eu ii dau! |
Muchas gracias Edi

...numai ca tu esti in Spania si eu sunt in Romanica unde nu prea se gasesc...asa ca astept fetele din Buc...Bravo Miere...tot asa...
Si eu am dat 22kg pana acum...adica pana acu' vreo luna ca de atunci nu m-am mai cantarit...mai am pe picioare si pe burtica...in rest totul e la fel, intru in toate hainele de dinainte de sarcina...nu am avut si eu bafta voatra sa-mi ramana si mie
mai mari...au revenit la dimensiunea initiala 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
miereamara spune:
Mey acum nu va inchipuita ca al meu mananca standard in fiecare zi fix 220 de ml. Am zis 220 pt ca atat cantaresc doua borcanele de mancarica.
Are si el zile mai bune si mai proaste ca orice copil. Azi de exemplu mi-a refuzat complet mancarea gatita de mine (pui cu cartof dulce, morcov si tomate), s-a enervat si nu a vrut nici borcanel. L-am lasat in pace si i-am dat peste vreo ora un biberon de lapte. Nu ii place deloc carnea, in zilele in care legumele sunt amestecate cu carne le cam refuza. Daca ajunge la 6-7 lingurite de carne pe saptamana. Dar mananca ou si iaurt f bine, deci ia proteina de acolo, plus cerealele care au fier, nu-mi fac griji. Un iaurtel din acela pt copii ii asigura 30% din proteina zilnica.
El nu e deloc pufos, desi cantareste mult. Nu are cute la burtica, nici falcute:)) E foarte inalt si solid, cred ca seamana cu mine la osatura. Ca si eu trag mult la cantar, dar am oase grele si musculatura dezvoltata.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
micola spune:
aoleu...ce s-a inteles..asa fac mereu, nu-mi termin ideea...
ce vreau eu: sa incep asa: azi 7 minute, maine 14 (adica de2 ori setul de exercitii), poimaine 21(=de3 ori) samd, pana ajung pe la 1 ora...si mentin acolo...7 min au fost azi, maine vor fi 14, sper numai sa raman eu asa hotarata...
legat de biscuiti, eu ii dau biscuiti de Rostar, Mennuet, din aia in pachet galben, de se gasesc peste tot, cu gluten, cu tot ce contin...morfaie la ei acolo, mai mult da pe el decat in gurita, deci nu-mi fa griji ca baga mult gluten. Am vazut la Real, la raionul de bebei, unde au mancarica, erau si niste biscuiti fara gluten, pt bebelusi, cu banana parca. erau la punga destul de maricica, 6 lei, parca. i-as fi luat, dar apucasem sa-i iau 3 pachete de Rostar si am vazut ca ii plac si deocamdata ii las pe astia, pana termina toate pachetele.
ma bag la nani, maine nu o sa pot intra
noapte buna si usoara tuturor!!
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
iuliacris spune:
Dark, am vazut pozele, te-ai intalnit pana la urma cu Aalina! Cum ati reusit? Bravo voua!
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)