Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Pai si eu tot atunci vreau sa-l desfintez...da' pana se ridica Razvi in picioare il las ca tare ii mai place...isi da singurel drumul la muzica...

Anna si noi avem un fluturas muzical si tare ii mai place sa loveasca in butoane sa asculte diversele sunete pe care le scoate...faza e ca l-am primit de la cineva din Spania si fluturele vorbeste in spaniola...ce ar fi ca in loc de mama, tata, papa sa-l aud pe Razvi zicand tigre (tigru) sau conejo (iepure)

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare!!!

Crispy_incerc sa ma pun in locul tau si este crunt,dar tot ce a ce faci este tot spre binele lui Tzumpi frumos(am vazut pozele)si mami la fel de frumoasa!sunt sigura o sa gasiti voi o cale de mijloc si o sa iti mai aline dorul!

Korucia_am vazut pozele cu Cati,nu stiu cum de le-am omis,mama da ce ochisori are si seamana mult cu tine!sambata nu am reusit sa vb cu prietena asta a mea dar saptamana asta o sun!nu am uitat!

Alina_cum se simte Sabinutza?

Micola_Ainoa adoarme la san mai mereu,acum de cateva zile o mai las in patut si dupa o criza de plans de 2 minute adoarme singura!si noaptea se trezeste de 2-3 ori sa pape tzitzi!

Irina_welcome back!e ,eu tare mi-as dori sa stiu ce jucarie preferata are Ainoa,pt ca tare repede se plictiseste,pe faimoasa sophie o ignora ,maxim odata pe zi daca o roade,dar dupa cum am observat ii plac oglinzile,webcamul , tot ce are franjuri!am observat ca le mangaie le trege si se joaca cu ele destul de mult,a si nu in ultimul rand ii place sa de-a jos etichetele dupa sticlele de suc!vauzt pozele ce sa mai :frumoasa familie!

Ainoa nu mananca atata,voi aveti copii minune la papat fata de noi,ori poate ca inca nu avem mult timp de cand am inceput cu D si de aceea nu papa mult,nu stiu,dar cam asa mananca:

-intre 10-11 fructe maxim 50 ml(nu prea ii plac)cand cu cerele cand cu biscuiti
-12-13 tzitzi -la somn
-15 legume cu carnita cam 100ml si astea ii plac de numa
-17 tzitzi la somn
-19-20 cereale cam 80ml dar cu o lingurita de legume ca asa le mananca mai cu pofta!
-22 tzitzi si cu inca 2-3 treziri noaptea!

deci fff putin in comparatie cu voi!dar chiar la inceput ai vostri cat papau???

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

noi ne jucam cu
- jumperoo
- walkerul - e ceva cu butoane si te tii de el sa mergi
- ferma animalelor - asta rage in ultimul hal si ar tot felul de animale care vorbesc, lui normal ca-i place la nebunie
- un volan vorbitor - asa si asa
- catelusul vorbitor
-cuburi
- galeata cu forme pe care le bagi prin acoperis - sau in gura, ca e mai usor
- forme rotunde ce se pun una pe alta - sau in gura
- carticele
- animale fel si fel
- robotelul - de plus, se baga in gura
- diverse plusuri de bagat in gura
- ccuburi moi - ati ghicit, tot in gura
- orice se poate baga in gura

si spatiul de joaca ala de cand era mic - da, pentru ca tragem de el si bagam in gura

ferma e preferata lui, eu imbatranesc de fiecare data cand ii da drumul, dar na, copilul sa fie fericit

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cine stie cum se face supa de galuste?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

mai scriu o data ca am pierdut mesajul, nu stiu de ce...
mda...de dimineata i-am masurat mancarea...adica am pus-o in biberon, ca si asa le tin degeaba prin casa ca dl nu serveste din ele nimic....a mancat 110 ml de fructe cu branzica...legume mananca si mai putin....cred ca in jur de 70-80 ml...iaurtul ii place, baga aproape 150 ml...
crisspy, pai Alexutu asa a si facut, a mers intai de-a busilea, apoi a stat in fundulet...de fapt, prea mult si prea bine nu sta nici acum in fund... Lasa ca trece repede saptamana si esti imediat back to Razvi bine ca ai incredere in mama si in matusa ta, copilul va fi bine ingrijit si mama linistita..

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

fetelor, de azi am un nou target: 65 kg pana la 26 septembrie, deci minus 6 kg..... am si inceput niste exercicitii, la care, surprinzator, am si rezistat. dureaza 7 min si e acolo o tipa care te incurajeaza...incerc sa pun filmuletul pe contul comun, poate vrea cineva.pai nu se mai poate....si, ca sa ma fac de rs de tot, va spun cat am in talie....100 (O SUTA) cm!!!!!!!!!!!!

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

NU POT SA-L PUN CA ARE 41 MB , IAR LIMITA E DE 25...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

Micola spor la slabit atunci...

Nu poti sa-l pui pe youtube?

Razvi

www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vai, fetelor, si eu vreau sa dau burtoiul jos NIci nu m-am masurat ca mi-e groaza Si pe putin 5 kg ar mai trebui sa dau jos ca sa arata si eu ca pe vremuri.
Micola, doar 7 min pe zi sa faci sport? Vrem si noi filmuletul, cred ca pt 7 min mi-as face timp

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Voi dati biscuiti bebeilor? Daca da, de care si de unde i-ati luat...

Razvi

Mergi la inceput