Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
IRINA.C spune:
Korrucia Andrei a halit si mai putin la viata lui...si restea mai bine.Acum e din ce in ce mai activ ...ehehe viata grea..imi smulge laptopu nu pot nici sa scriu
Cristina fff frumos ai pove tu...ce bine ca esti cu noi s ce freza noua ai, nu mi se pare nu???si Mister Andrei papa ca si Mister Mister cu tam tam si cantec...
Crisspy cum esti azi??
Alinuk ma asteptam sa pape si mai mult papacelul tau grasun
e chiar finutz asa.Eram curioasa fiindca mi se pare ca cei cu sanul is oleaca mai mofturosi sau cu stomacu mic ca de ex Andrei nu a baut /mancat nimic dintr-o masa pe la valoarea lui Aidan de ex 200-240 ml no way
Va pup mrrrr mrrr fi miu care linge covoru'
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
anna-mama spune:
Neata mamici si licurici,
Ne-am intors si noi aseara de la munte. A fost tare frumos, Vladut a fost alintat de toata lumea, care mai de care sa-i intre in voie
De dormit am inceput sa dormim iar foarte prost (trezirile din ora in ora de care vorbiti si voi), partea buna e ca a manancat si el cateva lingurite de papica (fructe sau legume) si apoi laptic, poate de la aerul de munte, sa vedem acasa cum ne descurcam, daca nu il punem pe tati sa ne plateasca pensiunea la munte permanent
Off, Crisspy, te inteleg, eu nu il las pe Vladut nici o ora fara mine, il car cu mine peste tot. Am fost nevoita cand am cununat si numai la el ma gandeam. Imi dau seama ce e pe tine, si ma gandesc cu groaza cand va trebui sa merg si eu la birou, dar ai facut cea mai buna alegere, macar acolo stii ca e pe maini bune.
Irina, bine ai revenit din concediu. Tare mandra esti, mamicuta, cu un copil asa activ, iar puiutul tau face o groaza de "nazdravanii" 
Bebelusi, cum a fost la intalnirea cu colegii de liceu?
Avem si noi pozici noi de la ziua lui tati 

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
IRINA.C spune:
Anna am fct botezu la aceiasi biserica! Eu si nunta tyot acolo, lanmga Lazar! cand l-ai botezat pe dulcic?
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Anna am fct botezu la aceiasi biserica! Eu si nunta tyot acolo, lanmga Lazar! cand l-ai botezat pe dulcic? POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
Da, Irina, am vazut
Si eu am facut nunta acolo si am si cununat anul asta, tot acolo. Imi este foarte draga biserica aia si mai ales personalul care lucreaza acolo sunt numai oameni deosebiti Noi am facut botezul pe 26 aprilie, in prima duminica dupa Paste, asa facusem si nunta noastra (tot in prima duminica dupa Paste) si am vrut sa pastram traditia. Pe Ochila parca l-ati botezat dupa noi, nu?

Poze cu Vladut:
crisspy spune:
gashca,
Multumesc frumos pentru gandurile bune...inseamna enorm pentru mine 

.
Azi sunt un pic mai bine (sunt la munca si incerc sa ma concentrez aici ca sa nu ma gandesc tot timpul la Razvi, da' nu pot
)...desi nu pot spune ca foarte bine caci "buna dimi" i-am spus puiului meu numai in poza...si un pic de dimineata la tel insa fatzua lui imi lipseste enorm...
Stiu ca acolo e ingrijit cel mai bine...si se pare ca nu prea constientizeaza ca mami nu e cu el...de dimineata era tare vesel...o urmarea pe buni care dadea cu aspiratorul si canta...
Ne ridicam din ce in ce mai bine in genunchi...io cred ca copilul asta o sa mearga de-abusilea inainte sa stea in fund...![]()
Am vazut pozici de la intalneala si alte multe pozici cu licuricii nostri dragi si scumpi 

Irina astept pozele din vacanta...nu scapi sa stii ![]()
Am vazut ca vorbeati de programul de mancare al bebeilor...noi stam cam asa:
9:30-10:00 - mar copt + piersicutza sau pepene galben + branzica - cam 160-180gr
13:30-14:00 - piure de legume cu carnita / galbenus / ficatzel - 160-180gr
17:00-17:30 - iaurt simplu sau cu fructe (mai mult simplu) - 150 ml ca restu' se duce pe el, pe scaun, pe buni, ce mai...peste tot...
21:30-22:00 - laptic cu cereale - 150 - 180 ml
1:30-2:00 - laptc simplu - 150ml
5:30 - 6:00 - laptic cu cereale - 150-200ml
Somnicul in general il face inainte de mese ca dupa masa imediat are chef de joaka...dupa ce oboseste adoarme si se trezeste fresh pt masa...daca nu doarme inainte de masa e marait si nu prea mananca...
Noapte adoarme dupa baita...asta e cam pe la 20:30- 21:00 si se mai trezeste pentru lapticul de noapte si cel de dimineata dar adoarme la loc...si trezirea finala e pe la 7:30-8:00.
Manaca destul de bine...zic eu 
...insa in ultima vreme nu a prea luat in greutate...o fi si de la nenorocirea aia de Proteus...Dzeu stie...
Am mai pus si eu pozici la semnatura...
O zi usoara la toata lumea si multi 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
anna-mama spune:
Am vazut pozele cu Andrei la munte, se vede ca este un copil energic si destept. Imi place privirea lui, zici ca stie absolut tot ce se intampla si este asa de vesel
Sa fie sanatos, Irina, ca mare comoara ai! 
Poze cu Vladut:
IRINA.C spune:
Da asa este , noi l-am botezat pe 3 mai.Multumim pt aprecieri si tu ai un bb grasunel si frumusel foc destul de ochios si el
da dolofan nene nevoie mare
Voiam sa spreciez retroactiv toate sfaturile primite de Pyc fff competente si pricepute , multumim mult mami.Mai asteptam si altele.Poate ne lamuresti tu CAT tre sa manance exact ca acest raspuns nu il stie nimeni
sau mai exact cu un copil mofturos cat tre sa lupti pt un minim necesar![]()
Crisspy nu am pozele ca is la Radu in laptopul lui, nu am loc sa le descarc ca deh e plina memoria de ..poze
dar pn deseara imi fac io timp cumva..sper.Tu ma termini : o data ca are fiu-tau niste ochiii yammmiii, apoi avem babeticile la fel, carusel la fel , animale d ela Ikea,lingurite la fel, borcanele la fel cuburi la fel, cuc la fel....

Hai sa discutam despre jucarii
cine ce are si la ce reactioneaza copiii lor mai bine ca de ex pt mine vizita la Aalina care mai are un bebe la activ ..
a fost f educativa si inca suntem in cercetari cam ce sa ii mai luam sa stea si el linistit fara sa se catere pe peste tot si sa se joace ca lumea.
Ma duc sa intind maladru de rufe nr 1
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
crisspy spune:
de acord cu discutia despre jukarii...si eu vreau...
De exemplu, Tzumpi al meu doarme mereu cu piticul Dopey (aka Multulica) si nu numai...il musca de nas, fund, manutze, caciula...
Caruselul ii place tare...trage de el nevoie mare...sa va zic ca nici nu se mai invarte de la atata tras????
Eu sunt la etapa la care vreau sa-i iau jucarii sa-l stimuleze sa stea in funduletz...deci astept sugestii...
pt aprecieri...de ochisorii lui imi e cel mai dor...si de cuc...si de bulanase...

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
anna-mama spune:
Chiar buna ideea cu discutia despre jucarii. Lui Vladut ii plac cel mai mult jucariile care canta, favoritele lui sunt o toba, o chitara si o trompeta muzicala (au butoane si lumini). Tobita o foloseste numai cand sta in fundulet, ii vine exact bine ca sa bata in ea. Mai iubeste niste maimutoi cantaciosi pe care ii are de cand era mic (se vede dragostea in ochii lui cand ii vede si ii aude cantand. In plus, ii plac foarte mult imaginile colorate, pierde timpul uitandu-se pe carticelele de plastic, le roade, le bate, le mangaie... Restul jucariilor nu prea prezinta interes decat cand sunt noi. De obicei, il pacalesc ca sa stea cumintel cu linguri, pungi, cutiute diverse (orice e nou).
Si eu as vrea sa stiu care sunt jucariile educative pentru 7-8 luni?
Poze cu Vladut:
IRINA.C spune:
Noi am desfiintat caruselu era periculos...de cand s-a ridicat in picioare la marginea patului il vedeam spanzurandu se in el asa ca adio e in cutie pt un alt ucic.
Alina cum e Sabinutza?
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita